Sevgilimle 1senedir birlikteyiz.
Ama sevgilim çok çok anneci annesi olmadan afedersiniz tuvalete bile gitmek istemeyen tiplerden. Annesi bana çok yağ yakarak konuşuyor ve benim en nefret ettiğim şeylerden biride budur. Dün erkek arkadaşım maaşını alınca bana hediye alicagini söyledi annesi de aynen şu selde herkese bişey alıyorsun bı bana almıyorsun dedi. Ben erkek arkadaşıma dün bunu söyledim kıskandı annem dedi bana bugün ise söylediğim de sen annemi kiskandin diye cümle kurdu ve tartışma çıktı. Erkek arkadaşım her kavgamizda annesini araya katiyor. Annesi de ya ayrıl diyor ya da ilişkini gözden geçir diyor sürekli. Oğluşum da oğluşum.
En son benim annem girdi devreye annesinin karıştığını görünce sinirlendi haliyle erkek arkadaşıma baya sert konuştu. Ben onun annesini daha sevgilimken bu kadar çekmek zorunda mıyım? Ne yapmam gerekiyor herkes annemde dahil olmak üzere o annesi hayatta olduğu sürece sen çekersin kızım diyor sevgilimi çok seviyorum ama çok yalakalik yapıyor oğlunun yanında oğlu yokken obaaa
Ama sevgilim çok çok anneci annesi olmadan afedersiniz tuvalete bile gitmek istemeyen tiplerden. Annesi bana çok yağ yakarak konuşuyor ve benim en nefret ettiğim şeylerden biride budur. Dün erkek arkadaşım maaşını alınca bana hediye alicagini söyledi annesi de aynen şu selde herkese bişey alıyorsun bı bana almıyorsun dedi. Ben erkek arkadaşıma dün bunu söyledim kıskandı annem dedi bana bugün ise söylediğim de sen annemi kiskandin diye cümle kurdu ve tartışma çıktı. Erkek arkadaşım her kavgamizda annesini araya katiyor. Annesi de ya ayrıl diyor ya da ilişkini gözden geçir diyor sürekli. Oğluşum da oğluşum.
En son benim annem girdi devreye annesinin karıştığını görünce sinirlendi haliyle erkek arkadaşıma baya sert konuştu. Ben onun annesini daha sevgilimken bu kadar çekmek zorunda mıyım? Ne yapmam gerekiyor herkes annemde dahil olmak üzere o annesi hayatta olduğu sürece sen çekersin kızım diyor sevgilimi çok seviyorum ama çok yalakalik yapıyor oğlunun yanında oğlu yokken obaaa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Al karşına konuş baktın olmuyor cezalandir yine olmuyorsa bırak derim.
Kaaac defalarca konuştum anneside annesi ya tamam hani benimde annem var herkesin var yarın birgün bende anne olucam ama çocuklarımı sevgililerinden veya eşlerinden kıskanmak nedir
Bırak derdim senin için hayırlı olanı bubgibi
Bu gibi
Çok seviyorum ama sevgi nereye kadar
Aynen öyle
Geçmiş olsun. Tavsiye vermeye gerek yok. İlerisi için size bi psikiyatrist öneririm.
Artık o kadar yıldım ki size anlatamam her dakika aynı sorunlar annesinin zaten önceden antidepresan falan kullanmış psikolojisi gerçekten sıfır
Hanımefendi eğer gerçekten ayrılık sizde büyük boşluklar yaratmayacaksa bu durum sizin için daha kötü hale gelmeden ayrılın. Ayrılma sebebinizi de ona ne bi şekilde söyleyin. Belki ileride sizin onu bırakmanız onun da gelişimi için iyi olabilir. Karar size ait. Ne olursa olsun dürüst olun.
Bazen ne sevmek ne de çok sevmek iyi değildir çocuk çok seviyor beni ama seven insan sevdiğine böyle küçük düşecek şeyler yapar mı?
O kadar haklısınız ki bir defa ayrıldık bana çok bagirdigi için gene aynj gene aynı ama özür diliyor sürekli ama kalp kırdıktan sonra ozurun ne anlamı var
Sizi çok sevdiği için ondan kaçmayın. Hatta size istemsizce bağırmış da olabilir. Burada önemli olan nokta şu. Haksız yere sizi yargılıyor, kontrolü elinden kaçırdığını düşündüğü noktalarda kırıcı oluyorsa, onun artık dönüşü olmuyor. Sürekli kırılıp dökülen döngünün içinde kalıyorsunuz. Sakince karşılıklı konuşmanızda fayda var. Sizi üzecek noktaları netleştirin ve kimse o çizgileri aşmasın. Bunu seviyorsanız yapın, sevginiz eski yerine gelmeyecekse artık birbirinizi yıpratmanızıın bir anlamı yok.
Anneci erkek çekilmez aman uzuk dur.
İsin zor senin
Bide gerçekte görsen 🤧
Tahmin edebiliyorum tanidigim cok insan var oyle