Arkadaşlar sanal ortamda tanıştığım bir erkek var benden yaşca büyük önce hoşlanıyordu sonra kardeş olarak gördüğünü söyledi?

Sanal ortamda benden 4 yaş büyük bir oğlanla tanıştım onunla sürekli mesajlaşırdık sanal aktiviteler yapardık müzik dinlerdik bana çok hoş davranıyordu çevre de yakıştırma yaptı haliyle. ben de ona karşı olan duygularımı fark ettim ve açıldım sonra o da hoşlandığını söyledi günlerce bu konuyu konuştuk ona göre farklı dünyaların insanlarıydık kavuşmak mümkün değildi hayatlarımız farklıydı arkadaş kalma kararı aldık sonra ben şansımı zorladım onu çok sevdiğimi söyledim o da olamayacağını açıkladı sonra manita yaptı gelip benden helallik istedi o gün dünyam başıma yıkıldı çok ağladım orayı terk ettim sonra aradan zaman geçti yine msjlaştık ayrılmışlar. O kıza benim tırnağım olamayacağını söylemiş olayı tam bilmiyorum ama ben de konuşmaya devam ettim arkadaşça. sonra yine konu açıldı ve bana benden yaşça küçüKSün olmaz dedi ben onu çok seviyorum bu durumda ne yapmalıyım ben her türlü fedakarlığı yaptım ama nafile. onu unutmam mı gerek eğer öyleyse kırık kalbimi nasıl toparlayım? Çok seviyorum onun da bir gün sevme ihtimali yok mu? Ne olur bana akıl fikir verin:'((
Arkadaşlar sanal ortamda tanıştığım bir erkek var benden yaşca büyük önce hoşlanıyordu sonra kardeş olarak gördüğünü söyledi?