Sevgilim 3 haftadır boş olmasına rağmen benimle pek konuşmuyordu. Bişey yapmak istiyordum film dizi oyun gibi yapasım yok diyordu. Bana sürekli ilgi meraklısı delisi falan derdi hep suç bendeymiş gibi hissettirdi. Sürekli benim değişmem gerektiğini vurguluyordu yani hep sorun bende gibi. Ama benimle ilgilenmiyordu birde diyor ki sen sürekli aradığın için bana fırsat kalmıyordu. En sonunda bende ayrıldım karar senin dedi. Akşam defalarca aradım. Aramama rağmen hiçbirini açmadı 40 kere aramışımdır en sonunda açıp kapat diyip yüzüme kapattı.1 senem boşuna gitti. nasıl atlatacağım? Bir sürü hediyesi var ilk uzun ilişkimdi. Kendimi boşlukta hissediyorum.. Yazdığım mesaja verdiği tepkiye bakın.
Sizi son zamanlarda belli ki umursamamaya baslamıs ve oldukca basit birsey söyleyip basından savmıs siz kesin bir dilde demissiniz kendisine ben ayrılmak istiyorum diye bu kisininde bir açıklaması olması lazımdı ama karar senin diyip basından savmıs neden basından savmıs? yazdıklarınız gösteriyor ki zaten bu kisi sizden vazgeçmis ancak sizde bunu diyemiyormus ve siz kendisine diyince zaten sizi umursamıyordu ve sizden vazgeçmisti yine hiç umursamadı bırakın ayrılın aynı sekilde sizde kendisini umursamayın merak etmeyin kötü hissetsenizde birsey değistirmez karsıda ki kisi sizi hiç umursamayan biri basit birsey söyleyip basından savan biri ve en önemlisi onunda isine gelmis ki ayrılmanız basından savmıs sizi.
Sakın inkitam ilişkisine bulaşma ileride kendini çok kötü hissedersin. Yani cinsel olarak kendini birisinin kollarına atma. Ama aklı başında bi erkekle dertleşebilirsin. Otur kahve iç, içini dök. Seni dinlesin empati kursun. Eğer olur da aranızda uyumu yakalarsanız o zaman yeni bir ilişkiye hazırsın demektir.
Anlattığın kadarıyla çok üstüne düşmüşsün çocuk kendi de demiş zaten o kadar arıyorsun bana fırsat vermiyorsun diye bence hep pnun aramasını bekleseydin üzerine bu kadar düşmeseydin bunalmazdı 1 ay hiçbir şey yapma sakin kal yazma arama göndermeki şeyler yazma dönmezse adam değilim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya kimse senin sevgilinin kişiliğini, aranızda ne geçti de bu noktaya geldiğini bilemez. Ama sadece anlattığın kadarıyla bir sonuca varacak olursak, karar senin diye kolayca vazgeçebilen birisinin sevgisinden şüphe eder insan
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
40 kere aradığım halde açmaması da şüpheye götürüyor
"1 senem boşuna gitti" ? sen ayrıldığınıza mı üzülüyorsun ona harcadığın zamana mi? Alışkanlığını bıraktığın içın üzülüyorsun geçer o, çünkü olmayacağının farkindasın istemiyor seni zaten istese çabalardı böyle yapmazdı