+1 yılYine geldik aynı soruna neden bütün kadınları Bütün erkeklere genel yiyor insanlar ben anlamıyorum Örneğin bizim ülkemizi 83 milyon popülasyonu varsa bu 83 milyon popülasyon kadın erkek karışık olmak üzere herkes aynı mıdır herkes aynı karakterimi sahiptir Beş parmağın beşi bir midir Bak gerçekten ben de böyle sorulara çok sinir olmaya artık başladım Çünkü birinin canı yanıyor tutuyor buradaki sorularda veya gündelik hayatta diyor ki erkekler Yok efendim kadınlar ne alaka Peki herkes mi aynı
26 Yorumla- +1 yıl
@ygmur1967 ön yargılarınla mutluluklar :)
- +1 yıl
@k-banrnbah-bhaM erhaba ben bir soru sormak istiyorum26 yaşımda bir kızım. Çok sakin sessiz ağırbaşlı biriyim pek konuşkan değilim. Bu zamana kadar hiçbir erkek beni sevmedi ve aşık olmadı hiç çıkma teklifi almadım sevgilim falan olmadı. Benim sevdiğim biri oldu lisedeyken ona söylemiştim ama o başkasını sevdiğini söylemişti. Yani beni hiçbir zaman seven olmadı. Ve şöyle bir durum var ben çocukken birkaç kez kalp ameliyatları geçirdim dış görünüşümde bir sorun yok ama vicudumda kocaman ameliyat izleri var ve bu sebeple hiçbir zaman evlenemeyeceğim. Bu durum beni çok üzüyor bide tek çocuk büyüdüm kendimi sürekli yanlız ve çirkin hissediyorum. Ve üniversite okurken geçen sene okula yeni kayıt olanlara birsürü ders notu attım sınavlarda kopya verdim erkekler hbir şekilde whatsap gruplarında ya da özelden teşekkür etmediler. Sorun teşekkür etmek değil ama bence beni insan yerine koymadılar saygısızca bir davranıştı bana göre. Bu yüzden karşıma hiçbir zaman düzgün sevdiğine sadık biri çıkmayacak
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek aynı değildir bazı kızlara göre aynıdır neden bazı kızlara göre bütün erkekler aynıdır? çünkü karsılarına çıkan hemen hemen bütün erkekler aynı amaçta olduğu için kız bütün erkekler aynıdır gözüyle bakar Şu an toplumda nadirde olsa aynı olmayan erkek var aynı olmayan erkekler ise anlasılabilir zaten aynı olmadığı bir kıza yürümez kolay kolay hemen askını ilan etmez diğer erkeklerden farklıdır zaten kızda farklı olduğunu onun farkeder bu yüzden kız kendisine yürür ya da erkek yürür ama bu tür aynı olmayan erkeklerin kıza yürümesi oldukca nadirdir nasıl kendileri nadir ise aynı sekilde kızlara yürümeside nadir olacaktır bir kız aynı olmayan erkeği farkederse zaten ona sevgili gözüyle değil arkadas gözüyle bakıyor dert anlatıyor sebebi ise bu tür erkekler hareketli falan değildirler ve iyi oldukları için değerleri bilinmez.
34 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ben bir soru sormak istiyorum26 yaşımda bir kızım. Çok sakin sessiz ağırbaşlı biriyim pek konuşkan değilim. Bu zamana kadar hiçbir erkek beni sevmedi ve aşık olmadı hiç çıkma teklifi almadım sevgilim falan olmadı. Benim sevdiğim biri oldu lisedeyken ona söylemiştim ama o başkasını sevdiğini söylemişti. Yani beni hiçbir zaman seven olmadı. Ve şöyle bir durum var ben çocukken birkaç kez kalp ameliyatları geçirdim dış görünüşümde bir sorun yok ama vicudumda kocaman ameliyat izleri var ve bu sebeple hiçbir zaman evlenemeyeceğim. Bu durum beni çok üzüyor bide tek çocuk büyüdüm kendimi sürekli yanlız ve çirkin hissediyorum. Ve üniversite okurken geçen sene okula yeni kayıt olanlara birsürü ders notu attım sınavlarda kopya verdim erkekler hbir şekilde whatsap gruplarında ya da özelden teşekkür etmediler. Sorun teşekkür etmek değil ama bence beni insan yerine koymadılar saygısızca bir davranıştı bana göre. Bu yüzden karşıma hiçbir zaman düzgün sevdiğine sadık biri çıkmayacak
- +1 yıl
@Kitaproman12 Siz öyle sanıyorsunuz ama çıkacaktır bu sekilde derseniz kimse beni sevmiyor falan karsıma hiç doğru biri çıkmayacak bir gün mutlaka çıkacaktır sizde göreceksinizdir sessiz olmanız ağırbaslı olmanız birseyi değistirmiyor kimse sizi sevmedi diye sevmeyecek diye birsey yok bu düsüncenizi değistirmeniz lazım öncelikle ve ameliyat geçirmissiniz geçmis olsun sizden çok daha kötü durumda olanlar var vücudunda engel olan kadınlar falan onlar seviliyor çünkü doğru kisiye denk gelmisler ve dıs görünüsünüze kafayı takmayın asla biri sizi sevecekse siz olarak sevmeli dıs görünüsünüzü değil dıs görünüs geçicidir bunu unutmayın 26 yasındasınız ve olmadı diye olmayacak diye birsey yok geç olsun doğru biri olsun.
- +1 yıl
Teşekkür ederim saolun inşallah doğru biri beni sever
- +1 yıl
@Kitaproman12 Sevecek Rica ederim.
+1 yılHayır tabi ki ☺️ Bütün erkeklerin aynı olması imkansız ama birçoğu evet aynıdır. Genelde toplumun en büyük kısmı aynı yaşayış biçimine sahiptir. Sürekli benzer şeylere tanık olurlar, bu yüzden de davranış şekilleri birbirine benzemektedir. Unutmayın her toplumda farklı ve daha saygılı, kültürlü bireyler vardır ve takdir edersiniz ki bunların bir kısmını da erkekler oluşturur.
10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herhangi bir cinsiyet, din, ırk ve ideoloji hakkında bir fikre ya da inanca körü körüne bağlı insan yobazdır.
Erkekler öyle veya değil. Senin yobaz olman konusunda ise hiç şüphe yoktur.12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Bütün kadınların aynı olmadığı gibi, bütün erkeklerde aynı değildir.
Biz gündelik hayat içerisinde hep "genellemeler" yaparız ve "genelleme" yapmak suretiyle yargılarda bulunuruz; üstelik aklen yanlış, hissen doğru olduğunu bile bile yaparız. Çünkü duygularımızın kesinliği konusunda eminizdir..50 Yorumla
+1 yılNe bütün erkekler aynıdır ne de bütün kadınlar... Sizin karşınıza çıkan tüm erkeklerin amacı aynı olduğu için size öyle gelmiştir ne bileyim ama genelleme yapmayalım lütfen... İyileri de vardır, kötüleri de... karakteri iyi olanlar var ve bir de karaktersizler var. Kadınlarda da aynı şekilde her tür kadın var... Bazıları da genellemelere maruz kalıyor hep.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence yanlış düşünüyorsunuz efendim.. Bütün kadınlar nasıl aynı değilse, bütün erkeklerde aynı değildir.. Sevmek isteyen insanla sevişmek isteyen insanları ayırt edemedikleri için bütün kadınlarımız erkekleri karalar.. Doğru cinselliğe önem veren çok erkek vardır.. Ama onlar öküz diye bizim gibilerin ne sıçu var ki efendim..
23 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın sohbetinde biri aldatıldığında, arkadaşları o kişiyi sakinleştirmek için "Erkek milleti değil mi? Hepsi aynı" gibi bir konuşma yapar. Bana göre, tüm erkekler aynı değildir; o aldattı diye tüm erkekler aldatacak değil veya o üzdü diye tüm erkekler de üzecek değildir. Genelleme yapmaya gerek yok...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 864 cevap paylaştı. Yani abaza olmayan vücuttan daha fazla karaktere önem veren seksist homofobik falan filan olmayan o gül yüzlü tayfayı erkeklerin arasından çıkarırsak, geriye kalan tüm erkekler birbirinin aynısıdır. Evet, tüm erkekler abaza ve seksist değil ama erkeklerle çok da konuşmamama sebebiyet verecek kadarı öyle.
10 Yorumla
+1 yılHiç bir erkek aynı değildir. Çünkü hepsi birbirinden beterdir
45 Yorumla- +1 yıl
Ben erkek miyim mk
+1 yılbütün kızlar aynısınız diyen ve kızlara nefret içerikli yorum yazan çogu erkegin dm kutumda sürünmesine ne demeli rftyghujıdeufhyrg
15 Yorumla- +1 yıl
yiaaaaaaaaa
- +1 yıl
ben de sana
- +1 yıl
mucccccccccck 💋💋💋
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelleme yapmaktan tahmini ne zaman vazgecersiniz. ne kadınlar ne de erkekler aynıdır. oznel kriterler , öznel seçimler ve karakteristik özellikler cinsiyetler için ortak değildir. o zaman kadınlarda erkekleri her zaman para için kullanır ve kadınlar eşlerine sadık değildir. bunu demek bütün kadınları cinsiyetin ortak ozelligiymis gibi yargilamaktir. bu karakterden karaktere değişir. iki erkek iki kadın hayatınızı altüst etti sizi üzdü diye bütün erkek ve kadınlar aynı olmuyor.
10 YorumlaBütün kızların kadınların aynı olmadığı gibi de her erkek de aynı değildir ( siz sütten çıkma ak kaşıkmısınız )
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Siz bulunmaz bursa kumasımısınız bes parmagın besi bir olmaz
13 YorumlaAynı değildir bize hakaret resmen bu. Karınları baş tacı eden ben ve benim gibiler de var. Kadını bir obje gibi gören davarlarda var. Senin enerjin bu davarları çekiyorsa hepimizin aynı olduğunu düşünebilirsin
10 Yorumla
+1 yılTabi ki aynı değil, her insanın fikirleri, davranışları, içi, iyi tarafı, kötü tarafı farklıdır. Başına hemcinslerim tarafından ne geldi bilmiyorum ama. Bence ne kötü kadın var ne kötü erkek var. Sadece iyi veya kötü insan ayrımı var o kadar.
10 Yorumla
+1 yılBütün erkekler onları üzen aldatan yılışık cilveli kızları severler hepsi aynı tüm erkekler aynılar
11 Yorumlamükemmel bir genelleme kurbanıyız gene hadi bakalım
11 Yorumla
+1 yılon parmağın onu da birbirinden farklıdır bence erkekler değil hiç kimse böyle bir genellemeye girmemeli
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 871 cevap paylaştı. Kadınlar gibi umut verip yarı yolda bırakmayız en azından önce mutlu et yüzünü güldür sonra hayatını cehenneme çevir sinir kat sayım arttı yediğim ihaneti hatırlayınca 😠
10 Yorumla
+1 yılHayır aramızda farklı olanlar var tabii bir kişi sana ne yaptıysa artık diğerleri de aynı şeyi yapıcak diye bir şey yok üst üstte aldatıldıysan o senin sorunun kişiyi iyi seçmelisin ben evde tv izliyorum ya Allah Allah
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olmadığını bin argümanla çürütürüm. Tıp ki tüm kadınların para düşkünü olmadığı gibi. Her insan kendine hastır. Sen seni iyi anlayacak birisini bulmadıkça sana herkes aynı gelecektir.
10 Yorumla Tabi ki aynı değildir. Bütün kadinlarin aynı olmadığı gibi
42 Yorumla
+1 yılHayır erkek aynı değildir ve her kız da aynı değildir ama şöyle ilginc bir durum var düzgünü de bize denk gelmez 😆
10 YorumlaYok yaa. Aynı değiller kanki. Sadece kötü niyetli erkekler ıyi niyetli erkeklerden daha fazla. Ve bizde en çok kötülere denk geliyoruz 😂
18 Yorumla- +1 yıl
Roksan Kunter
- +1 yıl
Roksan Kunter diye biri var beğendiğim biri ordan çağrışım yaptı
- +1 yıl
O ne demek öyle umarım öyledir
- +1 yıl
Deli
+1 yılBu bütün kadınlar aynı vur birini ötekine demekle aynı şey.
Herkes farklı, kimi şeytan kimi melek...10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabii ki aynıdır. Hepsinde 2 göz 2 kulak 2 el 2 ayak 2 billur ve 1 şey bulunur. Bunu tartışmaya açmaya gerek var mı ki? 😂😂😂
10 Yorumlahe lan he hepimiz aynıyız karı kız peşinde koşuyoz niyetimiz belli siz çok temiz canlılarsınız kadınlar olarak siz efsanesiniz bi bitmediniz awk
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kızların, yalan söyleme, paraya tapma, illa kas istiyorum demesi, boy olsun abeee demesine karşılık, erkekler ne isteyebilir ki?
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle erkek veya kadın kafası diye bir şey yok. İnsan diye bir şey var ve bu karaktere bağımlı bir şekilde değişir.
10 Yorumla
+1 yılHer kızın aynı olmadığı gibi her erkekte aynı değildir, genelleme yapılamaz
20 Yorumla
+1 yılYani bir noktada birleşiyorlar. Hepsi aynı hesabı yapabiliriz sanirim
20 Yorumla
+1 yılBütün kadınlar aynı mıdır diye soru gelir Bunun yanında yani
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBütün erkekleri, kadınlar, şeyler aynı değildir. Beklentileri aynı olanlar aynıdır.
10 Yorumla
+1 yıldeğil yahu değil işte aaaaa. Karpuz yiyip KS de geziniyordum gene durduk yere hakkım yendi :D
10 Yorumla
+1 yılBütün erkeklerde bütün kadınlarda aynı değildir nokta
10 YorumlaHayır tabi ki de siz nasıl hepiniz aynı değilseniz biz de aynı değiliz taaamı :d
10 Yorumla
+1 yıl%80 i aynıdır bence. İstisnalar vardır diye ümit ediyorum.
10 YorumlaBilmiyorum cidden kalbim çok kırık hangisine güvensem bilemiyorum 💔😭😔
10 Yorumla
+1 yılBazı konularda evet, aynılar. Biz kadınlar da öyleyiz.
10 YorumlaHerkesi aynı kefeye soksmazsın aynı olmayan Dürüst Düzgün Güvenilir Erkeklerde vardır
10 Yorumla
+1 yılHAYIR genelleme yapılmasını sevmem birkaç şeref yoksunu ile aynı kefeye konmayı sevmem
10 YorumlaBenim gözümde tüm kadınlar ne zaman sevsek değerli olduğunu hissetsek panzehiri olsak sımarıyorlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir ama senin hangi bakış açısıyla baktığına bağlı tabi
10 Yorumla
+1 yılAynı olmadığını düşünmüştüm ve yanıldığımı gördüm.. Evet hepsi aynıdır
11 Yorumla- +1 yıl
O zaman bütün kadınlar da aynıdır hiç biri karaktere , adamlığa , dürüstlüğe önem vermez... varsa yoksa laylaylom yaşamak tarz para sosyal statü süslü hayat.
+1 yılBütün erkekler aynı değildir yanlış bir bakış açısı bu
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hem soru sorup hem cevaplamak ta ayrı bi hastalık haberin olsun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kızlar ne kadar birbirine benziyorsa erkekler de o kadar benziyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimse iyi değil, aynı olmasa dahi ortak nokta bu olduğu için.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. çok yanlış bir düşünce genelleme yapma her erkek bir değildir...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen sırf hemcınsınden hoslanıyorsun dıye bıze bu zulum niye :)
12 Yorumla- +1 yıl
ozaman senı fena uzmus bu erkekler haklısın kımı kıme vurmak ıstıyrsan vur kır kafalarını :)
Hepimiz aynıyız sadece boy ve kilolarımız farklı başka bir sorunuz varmıydı
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi aynı değildir erkeklerin genelleme yapmayın lütfen rica ediyorum 🤦🤦
10 Yorumla
+1 yılBenim babam farklı ❤️ gerisini bilemem
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı diyen kızların anasını da kendisini de üst üste koyup boş ver kuyruk acıları var ucuzların üzerine alınan da alınsın her erkek aynı olsa aynı yapıya sahip olurdu kimisi iş güç peşinde koşarken kimisi sizin gibi ucuzları yalıyor işte
00 Yorumla
+1 yılbütün kadınlar aynı olmadığı gibi tüm erkeklerde aynı değil..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes bir değil allah bile herkesi aynı yaratmadı.
10 Yorumla Aynıdır demek saçma herkesin belirli kişilikleri ve karakter yapısı vardır ve buna göre davranırlar. Böyle bir soru sorduğuna göre karşına hep aynı türden insanlar çıkmış belki ki
10 Yorumla
+1 yılÇok yanlış senin babanda erkek ülkeyi kurtaran atanda dinimizi getirende ülke için şehit olanda erkek yaptığın yorum çok yanliş bir baba olsam böyle hayırsız bir kız evlat istemem
10 Yorumla
+1 yılKaliteli , karakterli , dürüst erkeğe sahip çıkmaya cesareti olmayan siz kadınlar evet evet sizler hep aynısınız.
00 YorumlaBütün kızlar da aynı dışkı hepiniz çıkarçı ve oyuncusunuz
00 Yorumla
+1 yılAynı hepsi de ortak nokta Cİnselliğe olan açlıkları zaafları bir erkeği kolayca alt edebilirsin.
00 YorumlaGenel olarak şu an çoğu erkek skor peşinde halbuki 1 kere topa vurup güzel bir gol atıp onunla yetinmek en iyisi gibi
10 Yorumla
+1 yılsana hayranim, lütfen beni o kategoriye koyma :)
15 Yorumla- +1 yıl
Aranızda 11 yaş var
- +1 yıl
@hgtgshv66yvs6ysv bozma aramizi yahu :D
- +1 yıl
O ne yapması gerektiğini biliyordur zaten
- +1 yıl
@hgtgshv66yvs6ysv evet, yas önemli ancak 10-11 yas günümüz insanlari icin cokta fazla degil, gel gelelim ben hayatta 31 göstermiyorum, 190cm 85kg sporcuyum genlerimden olacakki en fazla 25-26 gösteriyorum :)
- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat