+1 yılFlörtün bu şekilde bir söylemde bulunuyorsa üzgünüm ama seni sevmiyor demektir.. Erkek ya da kadın hayatında ki insana bu şekilde söylemler de bulunmamalı çok kırıcı ve ilişki bitirme nedeni.. Ben senin yerin de olsam daha iri memeli birini bulmasını söyler yol verirdim.. Keyifli günler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tarz kendini kaf dağında görerek kadını eleştiren erkekler aslında bunu kadnı kendine bağlamak icin yaparlar.
Ayrıca Bu tarz konuşan yani boş ve yersiz konuşan bir insan seni insan içinde rezilde edebilir. Size su getiren bir garson büyük memeliyse onu dikişler flört etmeye çalışır.
Çapkın ipe sapa gelmez erkek davranışları. Bunlar insanın kanını emer valla uzak dur.00 Yorumla
+1 yılO erkekten size hayır gelmez... arkanıza bakmadan yol verin gitsin. Sizinle ne için buluştuğunu da ayrıca bunu söyleyerek belli etmiş kendisi. Sizin gözlerinizin içine bakacağına göğüslerinize bakmış adam... Ve bu demek ki amacı sadece cinsellikmiş. Böyle şerefsizleri hayatınıza alıp geleceğinizi mahvetmeyin. Yol yakın iken ayrılın gitsin...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. ilk görüşmede bunu mu söyledi, ben beklerdim ki gözlerine veya saçlarına yorum yapsın iltifat etsin. normal kibar bir erkek bunu yapar çünkü, ama maşallah senin flörtünün eli şeyinde sanırım , abazan bir adam bunu yapar ancak. bu adama cok güvenme derim ben, ilk görüsmede bunu soyleyen adamın gorusme sebebi bellidir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Merhaba,
Göğüslerinin küçük ya da büyük olması senin elinde değil, üzülme tip ve fizik geçici her an değişebilir. Bir başkası için değil de eğer ki kendin göğüslerini güzel bulmuyorsan, estetik, dolgu silikon ile büyütebilirsin fakat küçük göğüs ya da doğal göğüs her zaman daha iyi'dir!
Tipe fiziğe bakarak, aşk sevgi olmaz, olamaz, olmamalı!
Tipe fiziğe bakaraktan güzelliğin için seni seven yani sevdiğini sanan daha güzelini bulunca gider bir başkasına, üzülme!
Böyle bir şey denir mi? Aranızdaki muhabbete göre söylenebilir. Ben de söylerdim ama bu şekilde değil, kırmadan incitmeden, göğüslerin tam istediğim gibi minnacık ufff! 😍 Gibi gibi örneğin! 😅
Mutlu etmek kolay basit!10 YorumlaFlört sevgili bile değil !
İlk görüşme
Mesele senin gögüs ölçülerin!!!
Boyunun ölçüsünü almamış, dili ayarsız kendi andaval bir arkadaş olduğu aşikar.
Bu gibi sorulara ya da fikir beyan edecek cesareti emin olun sizden buluyorlar. Flört evresinde bir kadının ilk buluşmada maaş konusu açması kadar saçma geldi bana o an masadan kalkıp gideceksin. Bu düpedüz saygısızlık ve bir erkek bir kadına bunu asla bu şekilde dememeli. En azından ilk buluşmada bunu yapan biri bana pek normal gelemedi ama yine de sen bilirsin.😊10 Yorumla
+1 yılBeğenmemiş sanırım , beden ölçülerini gözlemlemeye gelmiş belliki. Daha ilk görüşmede böyle bir cümle kurabilen erkeklerden uzak durmanızı tavsiye ederim.
Değeri ederinden az olur bu tiplerin.62 Yorumla
Soran+1 yılSonradan estetik duruyor ama diyor üstelik
- +1 yıl
Belkide beğendi.. ne önemi var ilk günden bu hesapları yapan birini çokta karakterli göremedim ben, karar senin tabi
Ama bir insan kendini gerçekten ilk günden belli ediyor
Abi yeter artık midem bulandı gerçekten. Ülke cahillik kokuyor. Gerçekten bu sitede o kadar çok saçma olayla karşılaşıyorum ki yani hakikaten yuh. Bunuda söylemezsin yani.. Bir kızla buluşmuşsun iyi veya kötü zaman geçiriyorsun ve kıza en sonunda ığıhgg göğüslerin çok küçük diyorsun 🤦♂️ mal bu millet
42 Yorumla
Soran+1 yılCidden mal 😣
+1 yılİnsanın fiziksel görüntüsünden ve artılarından ziyade, doğru düşünce yapısına sahip olması, mantıklı düşünebilmesi ve hayatta ne kadar başarılı olduğu ve olabileceği önemlidir. İlk görüşmenizde fiziksel görüntünüzle ilgili güzel veya kötü fark etmez yorum yapan kişiler ile asla mutlu olamazsınız. Bu tarz şeylere önem veren insanlar zaman geçtikçe istemeyeceğiniz davranışlarda bulunabilir. Başkalarının fiziksek özelliklerini beğenip sizi bırakabilir. Bu insanlar zihinsel yapı olarak 5 para etmezdir genelde, kendisi için bile değersizdir kendisi, size gerçekten değer vermesini beklemeyin ☺️
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi yorum haklısın valla 😣
İlk buluşmada söylenmeyeck şeyler vardır. Bu da söylenmeöesi gerekiyor. Fiziksel özelliğin onu değil, seni ilgilendirir. Kurduğu cümle itici ve terbiyesizce bir davranış biçimi. Sana onu söyleyenin amacı ve niyetini açık açık belli etmiş sana...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Oha cus yuh yani kendine nasi birini buldunda sana ne gozle bakio bea ayip bea ayip harbiden senin ona bagli olmani deilde baska bise dusunuyo anlasilan neyse yol yakinken kurtul o maldan tabi senin dusuncende ciddi bi iliskiyse kurtul diom diger turlu bise diyemem
10 YorumlaBunların hepsi seni yatağa atmak için taktik. Önce kadınla flörtleşmeye başla, sonra onu dış güzelliğinden abartıya kaçmamak kaydıyla bir açığını bul; oradan aşağılıyıcı bir şekilde giriş ve sonra da o kadını yatağa atabilmek adına diğer planları uygulamaya geç.
Çapkın erkeklerin çoğunun baş vurabileceği yöntemler silsilesi.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDenilir. Flörtmüş zaten tam duygusal şeyler hissetmeden söylemiş. Hangimiz önce dış görünüşe bakmıyoruz (bakmıyorum diyen yalancıdır) Dışını beğenmediğinin içini merak etmezsin. Ve zevkler tartışılmaz yapacak bir şey yok. Bana karşı da açık olunmasını isterdim
00 YorumlaNe zaman ne konuşacağını bilmeyen bir davarla berabersin düşün bence
52 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmadık ya
Onunda aklının küçük olduğunu söyle. Saçmalığa bak küçükse küçük sanki onun her şeyi mükemmel. Kızlar lütfen şöyle erkeklerden kaçın. Kendinizi ezdirmeyin. Herhangi bir insanın dış görünüşüme güzel ya da kötü yorum yapmasına asla izin vermem şahsen
00 YorumlaÇok şeytani bir cevap geldi içimden şimdi hahahahaha göğüslerim küçük olabilir onun çağrısı var ama seninki küçükse ne yapcaz deseydin 🤣🤣🤣🤣🤣
çok saçma bir şey söylemiş sana utanmadan bide 🤦🏻♀️ Seni degil memelerini mi incelemiş 🙄 pissss01 Yorumla
+1 yılSana inanamıyorum bir kadın olarak senin gibi mahlukatlardan tiksiniyorum. Bir erkek seninle tanışıp göğüsün küçük veya büyük der mi allah hepinizi kahretsin namusuzlar
08 Yorumla
Soran+1 yılYa sen salak mısın benim suçum ne canım
- +1 yıl
Kızın ne suçu var hakkaten ya kadın kadının düşmanı olmuş resmen
Soran+1 yıl@Bukre09ase dinci bunlar her şeyi dine bağlarlar bunlara laf anlatamazsın
- +1 yıl
Dinci değil müslümanım. Ama hangi dinden olursan ol o adam sana böyle bişey dediğinde onun haddini bildirmen gerekirdi ona ağır konuşman gerekirdi ama adamın ahlaksızlığına sinirlenmen gerekirken üzülüyorsun kendini yetersiz buluyorsun sen o adamın kölesi misin kendini erkeklere beğendirmekten başka bir amacın yok mu
- +1 yıl
@Bukre09ase kızın suçu o adamın haddini bildirmemek bide kendini yetersiz bulup üzülmek dini ne olursa olsun bu kız o adamın haddini bildirmeliydi o adamın kölesi olması çok iğrenç
Soran+1 yılBildirdim zaten belki sen nerden biliyorsun da beni kötülüyorsun mal cahil
- +1 yıl
Senin gibi kızlar yüzünden erkekler düzgün ahlaklı kızları insan yerine koymuyorlar nefret ediyorum hepinizden
Soran+1 yıl@1907yusufb şu kıza bir şey de ağlatcak beni 😣
Kalp gözükmez ve kalbi bazı insanlar görür sadece. Göğüs ise gözükür ve çoğu kişi bakar. Bence sen kalbine bakmayı deneyen bir insan bul, göğsüne bakıp üstelik yorum yapan bir insanı değil.
11 Yorumla- +1 yıl
👍
+1 yılNe alaka 😂😂 büyük gögüs seviyorum ben olmaz demeye mi getirmiş. Çok takma ya küçük gögüsüde seven çok bence fazla üstüne düşme flörtünün gidecekse gitsin koca memeli birine
10 YorumlaTakılmalık ilişki peşindeymiş bide dağ ayısı olunca kombo yapmış
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Gerçekten seni sevdiğini mi düşünüyorsun. Sadece vücudun için seninle beraber üstelik küstah. Ona senin beyninin kapasitesi de çok küçük onu ne yapacaz de bakalım ne diyecek.
00 YorumlaBöylelerinin sevgisine de samimiyetine de inanmıyorum.
Artık göğüs kılı çıkmış diye sevgilisinden ayrılan erkekler var.
Olabilir ne var küçükse? Onun da aleti küçüktür belki, bunlar çok mu önemli... İnsan olun biraz erkek kılığındaki hayvanlar.00 YorumlaO adam gibi görünen ama adamlıktan nasibini alamayan varlıktan ışık hızıyla uzaklaş. Amacı farklı onun. Daha ilk buluşmada göğüslerini incelemesinden belli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. flörtün bildigin seksomanyak cıktı desene... göz rengini sor bilmiyorsa sal gitsin bu davarı
30 YorumlaFlörtünün sana bakmayıp başka yerine baktığı belli olmuş... Yol ver gitsin hayır gelmez ondan seviyorsan da plastik cerrahisine gidersin.
10 YorumlaSen yanlış kişilerle konuşuyorsun bunun sonu bet genel eve düşünce anlarsın yazık nasıl insanlarsınız siz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılYaa yerim ben seni konuşalım bende bakayım istersen bu arada o erkekle işin olmasın birdaha memenden için görüşmeyecekse görüş mesin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki büyük meme delisi kendisi boşver ayrıl sizi olduğu gibi sevenle birlikte ol bu insandan hayır gelmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Naapsin adam? Karşı cinsle sevgili olayim derken, yokluktan Muhittin abi görünümlü birine denk gelmiş. Mazur gör sen onu 😱
00 Yorumla
+1 yılKüçük olsun ne olucak deseydin bunun senle alakası yok aslında o başka fantaziler kurmuştur da ondan ama öyle de söylenmez tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük göğüs candır beğenmeyen gitsin süt danası emsin
06 Yorumla
Soran+1 yılBencede estetik duruyor dedi sınra ama 🥺
- +1 yıl
Boşver onu ya kıymetini bilen yok küçük göğsün. Ben çok seviyorum küçük göğüs.
Soran+1 yılBencede küçük iyi ya 😣
- +1 yıl
Gayet güzel. Çok seviyorum ben. Tanışalım mı 😍😍😍😍🤭
Soran+1 yılOlmaz ki
- +1 yıl
Ama neden?
+1 yılAnne olunca süt dolar büyür de başka aklıma çare gelmedi.
01 Yorumla
Soran+1 yılDemiyorum ona bir şey s. Gitsin
İlk buluşmada bu kadar frikik verirsen sende olacağı bu
10 Yorumla
+1 yılhiç düşünmeden yolları ayır böyle bişe denmez kendi kafa yapısını belli etmiş sana
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dost başa, düşman ayağa , flört göğüslere mi bakıyor oldu şimdi o söz?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada böyle bir şey söylenmesi şok eder insanı seks objesi olarak görüyor sanırım seni o adamdan sevgili olmaz yinede sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılYetinmeyi bilin, o da elinizden gitti mi acı cekersiniz
14 Yorumla- +1 yıl
Ayy böyle biri bassın gitsin böyle biriyle olmaktansa yalnız olmak daha iyidir
- +1 yıl
@Bukre09ase hanımefendi buyrun problem nedir?
- +1 yıl
Ne problemi olabilir? yorumunuz saçma geldi ona karşılık yazdım.
- +1 yıl
@Bukre09ase anladım bacim.
Seni sevdiği için flörtleşmiyor ilk buluşmada böyle yaptıysa
00 Yorumla
+1 yılİyi sadece goguslerine bakmış baska yerinede bakabilirdi
00 YorumlaZaten bakıyorlar hepsi de ama yüzüne söylemesi ayıp etmiş yani ki küçük seven de var hadi ordan et
00 Yorumla
+1 yılAcıkca seni yatak arkadaşı olarak benimsemiş birdaha asla konuşma bence
00 Yorumla
+1 yılGöğüslerime bakıp yorum yapsaydı. Ayrılırdım net. İnsan insanın yüzüne bakmalı.
00 Yorumla
+1 yıls et onu zaten kafana bile takma küçükse küçük ya da ona göre küçük bu sana bir şey kaybettirmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. O zaman büyük birini bulsun uzaklas ondan goster tepkini
00 Yorumla
+1 yıldenmemesi gerekir ama denmiş sana da aha kapı aha sapı demek düşmüş
00 Yorumla
+1 yılBeyinlerini başka beyinlere köleleştirmişler ondan dolayı.
00 Yorumla
+1 yıl_Çok haklısın bende “seninki gibi”boyu küçük olan biriyle yapamam ayrılalım , de
00 Yorumla
+1 yılNe çeşit bir sapıksın sen böyle. Daha baslamadan gercek yuzunu gösterdin teşekkürler de engelle
00 YorumlaBoşver o zaman beğenmiyosa büyük göğüslü birini bulsun.
00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl. Sonuçta seninle göğüslerin için mi birlikte
00 Yorumla
+1 yılNormal adam demez de onun amacı belli. En azından dürüstmüş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Senin de ç*kün bana küçük gelir" deyip kalkıp gidicektin.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesim çükü küçüktür onun 😣
Denmez tabiki bırak sen onu küçük göğüsler muhteşem oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir şey söylenmez ne kadar saygısızca eger flörtünden ayrılmayı düşünüyosan konuşmak isterim seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende büyük severim yalan söyledi büyük diye şimdi aramızda soğukluk var
10 Yorumla
+1 yılflörtün göğsüne bakmicak da napıcak @mk biraz kırıcı olmus olabilir böyle demesi de gayet normal bence bakması
20 YorumlaSapık bırak onu kız işi sevgili olmak değ iil niyeti kötü aman aman uzak dur ilk buluşmada kızm seven biri fiziğe falan bakmaz onu geçtim adam biri bakamaz öyle şeylere
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek bunu derse yüz verme o kadar. ayıp birşey bu ilk görüşme birde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. 😂😂😂 boşver düşünme bunları 😂
00 Yorumla
+1 yılİnsandan insana değişir boyutlar zevk meselesi bakmak lazım 😂
00 YorumlaKarsidinda ciplakmi duruyordunki onlara bakıp küçük defu
00 Yorumla
+1 yılCanim. folortunun seni sevdigi filan yok niye cinselik insan boyle bisey dermi sevdiginee.. ayril bence daha iylerine layiksin
10 Yorumla
+1 yılTabiki de goguslerine bakmış göz bu görüyor 😂 ama kısa vadede söylemesi ayıp olmuş tabi
21 Yorumla- +1 yıl
içine atamamış , demek ki cok koymus ne beklıyorsa artık.
+1 yılkesinlikle o çocukla irtibatını kes abaza bi insan belli ki seninle sadece cinsellik için bile konuşuyor olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (153)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne