2 senedir beraberiz ve bu sene nişan yapmayı düşünüyoruz. İmam nikahı da kıyalım istiyorum çünkü uzak mesafe ilişkimiz var ve libidom yüksek. Ben şu an ikinci üniversiteye başladım ve bitirene kadar evlenemem ama ondan uzakda duramıyorum. İmam nikahı olsa biraz öpüşüp elletirdim ona ama bunu öyle söyleyemem. Cinsel konulara hiç girmiyoruz evlenmeden önce olmaz dedik. Nasıl onu ikna edebilirim? Bir kaç kere ikna etmeyi çalıştım ama saçma buluyor normal nikah ile aynı gün yaparız ne gerek var mantıklı bulmuyorum diyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hey Allah'ım. Adam dayanıyor dediğine bak. Sabret biraz. Belli ki düzgün bir adam evlilik öncesi hoş karşılamıyor. Bunları söyleyip de gözünden düşme.
Zinaya girmek istemiyorum ama evlenemiyoruzda hemen. Kendimide zor tutuyorum. Uzakta yaşıyor zaten görüştüğmüzde en fazla elini tutuyorum o da beni arada alnımdan öpüyor. Başka yakınlık yok o kadar
Dayan biraz. Çocuğun bu tür şeylerde niyeti yoksa ve senin bu arzunu görürse sana karşı önyargılı olabilir. Ve sakın bu tatmin edilmez dürtüye kapılıp internetten vs kimseyle bir şey yaşama
Vay be ne erkekler var sanırım ben kolay yatağa atılırım 😅
Sadece imam nikahımı gerekli hayır resmi nikah olmadan yakınlaşma olamaz...
Resmi nikah yapamayız şuanda benim okul mevzuları yüzünden. Uzakta yaşıyoruz evlensek okulu yarıda bırakmak zorunda kalcam. Ondan uzak kalsam okul için evli olmanın bir anlamı kalmaz. İmam nikahını zinaya girmemek için istiyorum
Sen imam nikahı nedir belli ki bilmiyorsun. İmam nikahı dinimizce yapılmalı ama bu demek değil ki zina yapmaya müsait. YouTube da bit araştırma yapmanı öneririm...
İlla nikah olmasına gerek var mı yapmadın mı öncesinde
Evet zinaya girmek istemiyorum
Sürtme oldumu hiç peki
Veya tersten
Sen herakde sırf cinsellik için imam nikahı kıyıyon yanlız nikahın da şartları ve sıeymkuluklsrı var öyle kafaya gnre muta gşbi yapılmaz
ay aman dikkat et istemiyorsa bi gariplik olabilir ihtiyaçlarını başka türlü gideriyor olmasında
Yok neden istediğmi bilmiyor. Cinsellik istemiyorum dedim başlarda o günden beri hiç açmadı konuyu. İmam nikahını uzaktayız birbirimize gidince aileler sorun cıkarmaz dedim ileriye gitmek istediğmi bilmiyor
ilişki evliliğe gidiyorsa birbirinizden utanmayıp şeffaf olup düşüncelerini söyleyebilirsin bence
Ya zaten ben dedim başlarda istemiyorum diye şimdi o konuyu açsam benim hakkımda kötü düşünür diye korkuyorum
niye kötü düşünsün ya evliliğe gidiyor ilişkiniz böyle şeyler istiyor olman normal bence o da istiyordur ama sen başta hayır dediğin için çekiniyor olabilir
Nasıl yani istemiyor mu ilişki için
İmam nikahı yapalım uzaktayız birbirimize gidip gelince aileler bişey diyemez rahat gezeriz dedim. Daha fazlasını istediğmi bilmiyor utanıyorumda söyleyemem
O sana söylemiyor mu peki hiç mesela öpüşelim sevişelim falan gibi
Başlarda diyordu özledim keşke yanımda olsan kollarıma alır uyusak beraber seni doya doya öpsem diye felan. Başlarda bende hiç istemiyordum bi ara sonra söyledim evlenmeden seninle fazla yakın olmak istemiyorum seni seviyorum ama böyle olmaz temiz bir ilişki istiyorum dedim. O günden beri konuyu açmadı. 1.5 sene geçti ama bunun üstünden ve daha fazla yakınlığnı hissetmek istiyorum
Hmm kötü olmuş bu yaa peki sen istekli misin şu an
Söylesen istediğini bunda kötü bişey yok sonuçta
cok ahlaklica bir davranis.
Öpüşüp elletirim nedir ya 😅
Üstüne çık tepin yarın camidesin