AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
243Cevap
Erkek istemiyorsa demem
Kanka erkeğe sürpriz gibi teklif yapacaksın, çünkü o da senden böyle bir şey beklemiycek
Ben erkeğe hemen evlenme teklifi etsem erkek havalara girer onu havalara sokmam
😂 😂 😂
Çok komik 😒
Ee komik. Çok narsistsin😂😂
O ne demek
Abartılı şekilde kendine hayran olma, kendini beğenme, tüm güçlülük ve büyüklenmecilik” olarak tanımlanan narsistik kişilik bozukluğuna sahip kişiler kendilerini yüceltirken, diğerlerini küçümseme ve aşağılama eğiliminde olurlar.
'Üstünlük duygusu, beğenilme gereksinimi, hayranlık beklentisi ve empati yapamama, narsisistik kişilik bozukluğunun temel özelliklerindendir. Narsisistler, genellikle insanların takdirini, onayını, sevgisini, beğenisini ve hayranlığını kazanmanın peşinde koşarlar, yürekten ve derinden sevemezler ya da üzüntü duyamazlar. Dışarıdan soğuk, mesafeli, kibirli, kendini beğenmiş ve çekici görünen narsist kişinin bu görüntüsünün altında, aslında incinmeye karşı aşırı derecede duyarlı, kırılgan, kendine güveninde ve kendine verdiği değerde eksiklikler bulunan bir yapı vardır.
Narsist gibisin. Ama belki de değilsin
Her önüne narsist diyip elalemi bu kimliğe bürdürüp asıl anti sosyal kişilik bozukluğu sahibi hastaların egosunu yıpratırsınız bu da onların ince noktasıdır ve onları aşağılamaktır, elbette bu yazılanları okuyup görmezler ama bunun bilincinde olalım.
Ayrıca bu hanımefendi kimse narsistin, n harfi olamaz. Sadece egoist salağın teki
İyi biriyim kendimi güzel bulurum arada ama empati yoksunu değilim bana salak mı diyon anlamadım doğru konuş seviyesizleşme
5 saattir kadına cevap bile vermemişsin senin gibi bir ezikle muhattap bile olmam
😳😳😳😳😳
@overdose100 😂🤣🤣🤣😂🤣😂beni gömdün mü, kızı övüp gömdün mü anlamadım
@overdose100 narsist gibisin dedim kıza sadece narsistsin demedim 😈
@overdose100 sakin olun tartışmayın
olsun o da onları sinirlendirir
sen evlenme teklifi etsen havalara girermiş kadınların çoğunun götü zaten havada geziyor birazda hemcinslerimin götü kalksın üzülüyorum onlar için çoğu içten içe ezik büzük
Ben size birşey demedim hyrdr
Kendi üstüne mı alındın her türlü insan var kadın erkek
sen bana bir şey demedin sadece herkesin yorum yapmasının özgür olduğu yere bir şey yazdın bende hakkımı kullanıp yanıt attım her türlü insan olduğunu bende biliyorum ben genelden bahsediyorum.
Hayatımda 3 farklı kişiden 4 defa böyle bir teklif aldım hic bir zaman bir yerlerim Oynamadı kabul etmedim
İyikide kabul etmemişim...
Ben evlenme teklif etmedim oda etmedi sizinkilere haber ver bizimkiler tanışmaya gelecek dedim. Sonra evlendik işte 😂😂 evlenmez olaydık
Bekarsam ve kendisini beğendim birisiyse, hoşuma giderdi...
Aksi halde şaşırır ve temkinli davranırdım...
Tutamam
Normalde erkeğe düşer o ama başıma bi gün öyle bişey gelir benden önce davranırsa ne diyeyim artık kabul ederdim kskskskks
olay yerinden hızla uzaklaşırrım bi daha görüşmem o kızla😂
Şımarma hemen. Gayet doğal bir şey yaşayacaksın madem kaçmak istiyorsun o zaman neden kızla sevgili oluyorsun
Yoo kimseyle sevgili filan olmuyorum evlilik düşüncem de yok bekarım keyfime bakarım😎😘
Önce şaşırır ne oluyor diye bakarım kendime gelmeye çalışırım sonra kabul ederim zaten yalnızlık başıma vurmuş reddeedersem o pişmanlıkla ölürüm yav 😄
eden kisi sevgilim vede ilişki evlilik yolunda ilerliyor ise kabul ederim
Ya simdi bir kiz olarak seviyorsam teklif ederim ve bence hersey erkekten beklenmemeli eğer karşimdakinin duygularına eminsem herşeyi yaparı
Hep reddettim ben 🙄🙄
Kaç kez Teklif geldi bee😂
Valla hatırlamıyorum ki ama 3 veya 4 olabilir
Reddetme sebebin?
Umursamazlik ama şimdiki aklıma göre tam bir aptallık etmişim
Sasırırdım yüzüm hafif pembeleşirdi sonra kabul etmeyeceğimi söylerdim.
ay inanmiyorum şapşik yaaaaaa tek taşsa almiş🤣🤣🤣🤣
Evlenme için red çıkmak için kabul ederdim hoş olurdu.
Mutlu olurdum ama öyle biri beni bulurmu bilemem 🤷♂️
Evlilik teklifi anlamsız evlilik konuşulup karara bağlanır sen teklif edeceksin ya karşındaki buna hazır değilse sen boşuna kendini gazlamış olacaksın o seni üzmek zorunda kalacak vs vs
Öyle Özgüvenli birini bulsam kafa yapımızda uyuşsa kaçırmam herhalde
Evlenirim ne var ki bunda. Bunlar zamanı gelecek cinsiyetçi bakış değişecek.
Tabiki insanın gururu okşanır ama cevaba gelirsekte eden kişiye olan duygularım önemli.
Zaman Mekan Durum ve Şahısa göre değişen bir kavram bu
3 kez aldım. Ama kabul etmedim. Onlarda fena bozuldular... Evlenilecek kadın birşey...
Kızım yanlış yapıyorsun ver şunu... bak böyle diz çökeceksin... al şimdi baştan dene
Bir kadın, evlenme teklifi etmek için dünya tersine dönsün diye bekliyorsa, çok yazık gerçekten.
Napıcam direk kabul ederdim. Öyle afilli organize bi şey olmasına da gerek yok bu arada 😁
Yüzüğüm bile hazır 😌
Keşke eden olsa güzel olurdu. Pırlanta değilde Bi araba anahtarı isterim yüzük niyetine 😉😂😂😂😂
Fena olmazdı ama kimin ve nasıl olduğu da önemli elbette yani
ilginç ama standartları bozmak hoş olabilir yani tabi tabi ilginç olur :D
Bakarız bir ara derdim müsait bir zamanda olabilir derdim.. malum korona vs
Kesinlikle kaçırmam o kızı beni ne kadar sevdiğini daha çok görmüş olurum farklı bir duygu yaşamak isterim şahsen..
Olurmu öyle şey derdim. Geri sarardık sahneyi ben evlenme teklifi ederdim. Şaka maka çok iyi olur be. Direk evet derdim
Kaz gibi düşünmeyenlere devam:-)
Bu yıl başında 1 er saat arayla 2 farklı kişiden aldım. Lakin şaşırdım çünkü ikiside benim onlara baktığım gibi bakmıyormuş onu anlamadım :)
Garip hissederdim çünkü öyle bir beklentim yok
Vallah kıyamam size yaa😂
Toplumun kurallarına göre hareket etmeyin ya özgür davranın, özgür düşünün
Mesele o değil çünkü evlenme teklif edilecek bir adam olduğumu sanmıyorum :) ama bana sorarsan erkek etmeli çünkü erkeğe yakışıyor ne bileyim.
Kendine haksızlık etme. Tabi erklere yakışıyor fakat ben dayanamayıp teklif ederdim sevgilime
Bence etmiyorum haksızlık çünkü çok reddedildiğim için galiba çirkin hissediyorum kendimi, senin gibi kadınlarda az genelde karşı taraftan beklerler.
Hmmm. Özgüvenini topla kendine gel kanka. Hayat sürprizlerle dolu 😂
Özgüvensiz değilimde usanmışlık var aslında biri var düşündüğüm ama biraz zaman lazım galiba
Önce kafaların uyuşması lazım 😃
Doğru. Birde profilin çok korkunç 😂
Hahaha bence çok seksi. Aradığım kadın tipi 😃
Manyak 😂😅😂😅😌
Buyurun 😃
Ben hiç duymadım ama güzel bi duygu olabilir ama ne olursa olsun bayan bile teklif etse erkeğin o teklifi yapacağından eminim...
Sarılıp sonrada sağ ayağımi kaldırıp 3 kez evet evet evet derdim
Neden ayağını kaldırıyorsun
😂 😂 😂 Heyecandan hayalindeki gibi öyle yaparsın aslında
Filmlerde yapıyorlar ya öyle.
Kadın önce sarılır, sonra sağ ayağını kaldirip saçma saçma pozlar ile 3 kez evet der 😅
Heeee doğru kanka 🤣😂
Zaten evlenme teklifi aldım ki.
Kabul etmemiştim ama
Eden olduu shshsh reddettim
Neden
Bilmem
Bilmem mi? 🤦🏻♀️Bilin bilinnnn😂
Hmm samimiyetsiz gelmiştir red atmışımdır xd
Hee anladım kanka
Evlenmek istediğim biri değilse kabul etmem.
Eee bi zahmet kabul etme dostum😂😂
Ama sevdiğin kız teklif etseydi nasıl hissederdin? Utanır mıydın mesela?
Bir insanın sevgisinden emin olmak güzel.
Evet öyle gerçekten 😎
Oldu ve şaşırdım , sağlığı için endişe ettim
Neden anlatsana
Bu sitede oldu, ulu orta anlatırsam ve belki kendisi görürse rencide etmiş olurum hoş olmaz hanımefendi kusura bakmayın lütfen
Hmm sen bilirsin kanki
Bu devirde normal derdim
😂 😂 😂
Bu devirde kızlar sabırsız öyleyse 🤔
Bu devir tersine döndü desek 🤣🤣
💯 Katılıyorum sana
Eskiden kızlar beklerdi sevdiğini söylesin diye şimdi erkekler bekliyor kızlar sevgili olalım diyor devir çok değişdi kanka 😁
Hee hee. Birde erkeklerin İlgi almak için ortadan kaybolma taktiği var beni benden alıyor, sinir oluyorum 😂😂😂
Öyle taktiğe gerek duyan çaresiz insandır zaten sen ilgi verdiğin mi bir kadına kadın seni başında taşır ilgiyi bırak sevginin bile kat kat fazlasını yaşatır sana
Yaa evet öyle. Ama çok ilgi vermek de, çok ilgi almak da insanı bir süre sonra bıktırıyor, kaçmak istiyorsun
Eeee dozajı kaçırmadan yapman gerekir böyle taktiklere gerek yok ki
Dozajı abartan var amaa hemde çok var
Onlardan uzak durmak lazım heç sevmem öyle insanı her zaman ballım güllüm olmaz normal hayatıda yaşamak lazım
Düşünemeyecek kadar yalnızım
Düşün işte, hayal et dostum. Sence nasıl hissederdin? 😂
Küfür kullanma yaaa🤦🏻♀️👿
Yalnızlığımı suratıma vurduğun için sağol
Rica ederim 🤭
Dünyanın tersine dönmesine gerek yok 2 kişi bana teklif etti ciddi ciddi
Yani İnan bekar hiç kimse kalmaz açılmayan o kadar insan varki
İnanmazdım öncelikle
Beni hayatına alacak kadar sevmesi o şekilde görmesi çok mutlu ederdi
Kadınlarda evlenme teklifi edebilir erkekler gibi. Hani kadın erkek eşitti ya 😁
Duygular karsilikliysa kimin ettiğinin hiçbir önemi yoktur
Seninle ciddi düşünmüyor demekki bırakta erkek adam etsin düşünsün onu da
Yüzde 99.9 kabul etmem hem hangi kız teklif edecek 😂
Kabul etmem naz yaparım 😂😂😂
Yapma yapma 😂
Niye ya siz yaparken iyi ben yapınca mı kötü 😂😂😂😂
😂 😂 😂 😂 😂 😂 Tamam yap içinde kalmasın
Direkt olmasa da, dolaylı yöntemlerle teklif edenler çok olduğu için alışığım...
Allah derim ne dicem 😎ama nerde bizde o şans
Belki bir gün bulur seniii
Cooook zor , ülkemizin kizlari korkak
İlk geceden korkardım 🤣🤣
Neden 🤣
Kızların genelde evlilik teklifi aldıktan sonra ilk düşündükleri bu değil mi
Ve genelde de evliliği teklif edenler erkekler
Ben evlilik teklifi alınca da böyle düşünürdüm
😂😂
😂 😂 Yooo biz Erkek değiliz.
Vah vahhh kıyamam sana 😂ürkmüş çocuk
çyle bir dünya yok yanı en azından bana edıcek yok dıyelım kı ettı zaten sevgılımdır kabul ederım kadınlar gıbı havalara gırmem yok yuzuk yok şurayı kapat yok şu mekan demem
Eğer bana teklif gelse düğün masraflarını da ona ödetirim 😂😂. Şaka şaka çok sevinirdim (düşünemiyeceğim kadar)
Kız evlenme teklifi etse ve karşındaki cahil biriyse itici ve yanlış dusunebilir. Ama bilgili akılı biriyse romantik karşılar bu durumu ☺️
Erkek adam yerini ve kişiliğini bilmeli ciddi olmalı ahlaki değerlerini bilmeli kadına değeri göstermeli evliliği o yapmalı bunun meselesi olmaz
Lafi oraya ne zaman getirse evlilik cok gereksiz bekar kalmak her zaman daha iyi vs diyordum. Genelde teklif aldiklarimla çiktim
Çok güzel bir duygu bence inanılmazdı herhalde hayal etmesi bile güzel 🌼 duygusal ve garip bir duygu