Bir kız ile tanışıp onunla sevgili olmayı hemen nasıl başarıyorsunuz? Nedir bunun püf noktaları?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanka çok uzun hikaye ya. Sen kendinden başla. Sen ne yapamadığını söyle. Oradan gidelim.
Kızlara karşı hep iyi niyetli, kibar, küfürsüz bir şekilde yaklaştım yaklaşıyorumda. Bu da onların pek hoşuma gitmiyor. Ben bir de hemen evlenilecek kişi moduna girebiliyorum. Bu da onları darlıyor sanırım.
Bunlar yeterli doneler değil. Başka bir sebep vardır.
1- Yanlış kadın tipleriyle muhattap oluyor olabilirsin, nazik ve güzel davrandığın halde sana kaba olan kadınlar varsa çevrende yanlış kadın tipiyle ilgileniyorsundur. Ucuz kadınlardan uzak dur. Doğru ve iyi kadınlar bunun değerini bilirler. Onlar da arkadaş olmaya çalışırlar.
2- Hemen evlenilecek kişi moduna girme. Önce karşıdaki kişi ne yaparsa yapsın. Mesafeni koru, saygını ve dürüstlüğünü koru. Bir şey kaybetmezsin. Mesafeli erkekler her zamana daha cazip gelir. Çünkü yavşaklar hemen samimi davranırlar. Kadınlar da bunu sevmez. Biraz ağırdan sat kendini.
Keza doğal ol. Konuşma tarzınla, fikirlerinle, tavırlarınla. Kasma kendini. Çünkü biri başta seni nasıl tanırsa öyle devam etmek isteyecektir. Yani bu bir ömür de sürebilir. Kendin olursan.
Keza kadınlar için temel 2 şey vardır. Güçlü ve zeki erkek... Kadınlar genel olarak bu ikisini tercih eder. Akıllı kadınlar ya da daha önce kötü tecrübeleri olmuş veya güvensiz kadınlar bunun yanında güven de ararlar. Ergen ruhlu, kendini keşfetmemiş eğlence arayan tipler de aksine güvenilmez olan tipleri severler.
Öncelikle çok teşekkür ediyorum nasihatlsrin için. Ben hep dediğim gibi yaklaştım onlar da senin dediğin gibi arkadaş olmaya çalıştılar. Fakat cevremde ki insanlar 1 saat konuşsa hemen sevgili olabilecek kıvama getiriyorlar. Bende bunu yapamadım için kendime kızıyorum ben mi beceriksizim acaba diyorum.
Evet o konuda belli bir acemiliğin var. Ben de o arkadaşların gibiyim. 1 saat yeterli bana da. Ama bu biraz tecrübeden kaynaklı. Bu konuda olabildiğince pratik yapman lazım. Bunu da en temelde kızlarla arkadaş olarak yapabilirsin. Kızlarla arkadaş ol ve samimi ol. Sıkça konuş. Muhabbet konuları öğren. Onlarla konuşulacak konular keşfet. Sonra bunları yeni tanıdığın insanlarda dene. Keza kız arkadaşlarından edineceğin alışkanlıkları geliştir. O sayede muhabbeti saran biri olabilirsin. Ki bu da seni cazip yapar. Kadınlar muhabbeti iyi olan erkek severler. Ben o klasmandayım. Para yok, tip ortalama ama Allah var zekiyim. Ağzım iyi laf yapar. Çok sevgilim oldu bu sayede. O yüzden konuşacak konu bulmaya bak. Bir de iyi bir dinleyici ol. Her kadın iyi dinleyen bir erkeğe ihtiyaç duyar. Hatta o denli duyar ki kaybetmek istemeyip dost olur.
Aynen dediğin gibi de oluyor sadece dost olarak kalıyoruz ötesi olmuyor. Söylediklerin yapamasam da doğru olduğuna kanaat getiririm. Fakat asıl mesele ben bunu uygulayabilir miyim bilmiyorum. Yıllarca kız arkadasim olmadı ha kız ortamım da olmadı. Yani bayadır karşı cins ile aynı ortamda bulunmadım ve konustugum da yok. Sadece son 3 aydır falan var. Belki sana çok garip gelebilir ama durum bu. Düzelme şansım var mı ne dersin?
Valla ben her şeyin kişinin istemesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Yani kişi gerçekten isterse her şeyi başarabilir. Bu öyle iki üç cümleyle taktikle çözülecek dava değil aslında. Çok etmen var kadınlar için. Yani sohbetin iyi olması lazım. Beyefendi olman lazım. Bir ağırlığının da olması lazım. Sonra güvenilir olman lazım. Sonra sana akıl soracakları kadar iyi iletişimde olman lazım. Sonra ortalama ya da üstü denecek bir tipte olman lazım. Kızların çoğu boya takıntılıdır mesela. Boyun ne kadar o önemli. Çok faktör var kardeşim. Uzun mevzu. Yani bunu sana saatlerce anlatabilirim. Ama keşke göstermeli örnek olsa şu an. Takip at sen bana. Yazarsın arada kafana takılanları. Ben kaşarıyım bu işin.
Tamam kardeşim çok teşekkür ediyorum. Dediklerini uygulamaya çalışacağım umarım başarılı olurum eyvallah 👋
Umarım okursun. Ama yeterli olacaklarını sanmıyorum. Bu dil öğrenmek gibi bir şey. Zaman ve alışkanlık istiyor.
en son istiyeceğim şeylerden biri birbirlerini tanımadan canım cicim iğrenç 2 ay sonra ayrılıyolar
Olsan ne olacak. Heveslenme boşver benim başım yandı bu yüzden. Doğru insanı bekliyorum
hızlı yaşıyoruz kardeşşş
Hızlı yaşa genç öl felsefemiz :)
Zararlı birşey istesem şu an olur ama istemiyorum
Sen tanış olacağı varsa olur
sen sohbete başla zaten olacağı varsa oluyor
Sohbetinin sarması laızm..