Nasıl bir ses tonu içinizi ısıtacak kadar etkili olabilir?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen erkekte ses tonuna çoook önem veririm. Mesela bazen arkadaşlarımla konuşurken aniden tahrik olabiliyorum o hissi bilirsin. Hele biri için tanrım didim 😍😆
11 Yorumla
Soran+1 yılBence bir erkeğin diksiyonu ve ses tonu en etkili silahlarından birisi ahaha yalnız senin bu hem aniden tahrik olma durumun hemde arkadaşlarından oluşun tehlikeliii biraz bu arada iyiki arkadaş değilmişiz senle yoksa sen sürekli (💧) 😅
En İyi Cevaplar
+1 yılSes tonu etkiler evet.
16 Yorumla
Soran+1 yılBence erkekte en etkileyici silahlardan birisi ses tonu ve diksiyon istemsiz çekiliyorsunuz 😄
- +1 yıl
Evet etkiler.
Soran+1 yılÇok erken oldu ben seneye falan cevaplarsın diye şey yapmıştım
- +1 yıl
Hahaha ya yeni fark ettim
Soran+1 yılBende bildirimi görünce dedim Allah Allah ben böyle bir soru mu sormuştum : D neyse neydi o ata sözü geç olsun?
- +1 yıl
Geç olsun güç olmasın aynen 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılTok ve ince olmayan
1188 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sanırım ben istediğim cevabı aldım😄
- +1 yıl
Öhm Öhm bende yazdım
Cevap sahibi+1 yılAhahaha trip yiyo adam
- +1 yıl
Tanımıyorum ama olsun. neden çünkü neden olmasın
Soran+1 yılHahah gizli farkında mısın bilmiyorum ama şu an çok değişik bir durumun içindeyim olmayan bir durumdan trip yedim çünkü
Cevap sahibi+1 yılHayirlisi be gülüm hakkinizda 🌹 seni gözüne kestirmiş iyi eğlenceler 😂 2 zeynep arasinda kalma
- +1 yıl
2derken diyer Zeynep kim
Soran+1 yılHedeftesin diyorsun yani bu arada şeytan tüyüm vardır eyvallah da iki Zeynep arasında kalacak kadarmış yeni öğrendim 😂
Soran+1 yıloff ideal eş adayı hiç anlamadı inceyi hahah
Soran+1 yılAdaşın adaşınn gizlide Zeynepmiş
- +1 yıl
Ahahahah kasma
Cevap sahibi+1 yılInce de degilsi aslinda neyse 😂🙋🏻♀️
Soran+1 yılYok yok sen kal kal sen (Z1)
Soran+1 yılama bu son söylediğin cidden kalındı 😂
Cevap sahibi+1 yılAt sen bi kükreme bakalim nasil
- +1 yıl
Ahahahahah. d
Soran+1 yılHerkese açık yerde şşş olmaz eş var dost var gülüm ben sana kürkücem kafesi aç sen
Cevap sahibi+1 yılGizliden ne eşi dostu ya 😂
Neyse geri vites yapti ben uyuyorum güllerim 🤍🖤- +1 yıl
What noluyor Zeynep aradan çekil
- +1 yıl
Amanım amanım noluyor hızınız 104
Soran+1 yılSesi buraya atınca gizli mı kalıyor acaba benim ses tonunu duyan anında tanır diyorum yani gerçi sen bunu mu ima ettin bilmiyorum da 😁 Zeynep12 Zeynep geri vites yaparak meydanı sana bırakıyor gül de gönderdi bize sakin ol 😂
Cevap sahibi+1 yılYa ben sevenler kavussun diye gidiyorum ben de atar yiyorum 😂
Soran+1 yılHahah senin nickin şey olabilir mi yaa kocayüreklizeyn falan 😂
- +1 yıl
Sus ya iki taraflı bence senin Zeyneplere zaafın var bende gidiyorum 🚶♀️
Cevap sahibi+1 yılHahaha uzun bi nickim vardir. Neyse belki bi gün sesinize denk geliriz şiir falan yüklersen yorumlariz 😂 iyi geceler 😘
Cevap sahibi+1 yıl@Zeynepcakml12 😂😂👍🏼
- +1 yıl
Şiir seven kaldı mı ya 🥺
Cevap sahibi+1 yıl@Zeynepcakml12 kiz sesi güzelse okusun
Ben severim
Soran+1 yılBen bağcıyı dövmem üzümü severim siyah üzüm beyaz fark etmez üzüm olsun yeter iki Zeynep'i de sevdim sesim güzel olduğu kadar da birazcık şerefsizlik de var😂
Cevap sahibi+1 yılBirazcik mi hahaha yürüyen libidosun kanks ikimiz de gittik sana 3. yle mutluluklar 😂😂
Soran+1 yılaaa ama güzel şiir okurum gerçekten çokta severim şiir okumayı şiir yazmayı Cemal Süreya, Atilla İlhan, Ahmed Arif, Turgut Uyar, Cahit Zarifoğlu
- +1 yıl
Ahagagsgsgsg tıtıtı Serdar Ortaç - ben adam olmam dinle
Cevap sahibi+1 yılBinlerce dansöz de olabilir 😂🙋🏻♀️
Soran+1 yılya hemen libidoya bağlamayın erkeğiz diye ne alaka şimdi yürüyen libido gülüm sohbetkar adamım muhabbeti severim hepsi bu 😁
- +1 yıl
Bir şiir söylesene
- +1 yıl
Özdemir Asaf 'I unuttun
Cevap sahibi+1 yılsoran sen flörtözüm diye soru soran misin 😂
- +1 yıl
Hala şiir mi arıyor bu
Soran+1 yılBak size bir kükrerimm dansöz mansöz siz hayırdır yaa ulan iki dakikada kadın dayanışması yeminle korkulur 😄
- +1 yıl
Sesin gelmiyor yiğidim
Cevap sahibi+1 yıl@Zeynepcakml12 aslanin sesi uzaktan hoş gelir hahaha beklemeyelim gelmez iyi geceler adaşım 🤍
Soran+1 yılÖzdemir Asaf'ı unutmak olur mu hiç? yok şiir değil 3. Zeyi arıyorum 😁 bu arada bi ara size Atilla İlhan kadınlar şiirini okuyayım tam durumumuza uygun 😂
Cevap sahibi+1 yılBence yildiz tilbe 2 kadin bir adam söyle hahaha
- +1 yıl
Olur iyi oku sende ama
Soran+1 yılFlörtözüm doğruda soruyu ben sene oldu soralı umarım o değildir onu hatırlatıyor olamazsın : D
Cevap sahibi+1 yılBuldum seni haha saka saka
- +1 yıl
Sanada iyi geceler gülüm😹
Soran+1 yılHahah yok şarkı okumam pek arada Ahmet Kaya mırıldanırım sesim ona yakın ama Yıldız Tilbeyi ikinizden birisi okusun : D
Soran+1 yılZeynep12 sende gönder bir iki yetenek de içimiz şenlensin yok mu şarkı türkü falan 😁
Cevap sahibi+1 yılUzun zamandir böyle geyik yapmadim ya seviliyosnuz hadi uyuyun 😂
- +1 yıl
Özdemir Asaf'ın bir şiirini oku
Cevap sahibi+1 yılSiz en iyisi diger yorumda konusun ben girmeyeyim araya 😂
- +1 yıl
Bana sizin mesajlarınız yeni geliyor aw ben levent Yüksel severim
Soran+1 yılHahah yalnız cidden sabah sabah güzel geyik oldu iki Zeynebin arasında kalmanın hiç böyle keyifli olacağını düşünmezdim 😂
Soran+1 yılolur olur okurum ya cidden bir gün okuyayım Asaf'ın en çok hangi şiirini seviyorsun
- +1 yıl
Biraz saçmalıcaksın sımartıcaksın kendini yoksa bu hayatın eğlencesi çıkmazzz
Soran+1 yılVayy Levent Yüksel - zalim ne dinlerdim :d
Soran+1 yılİşte şimdi sevdim senii Zey12
- +1 yıl
Kadınım şarkısı 👌🏻👌🏻
Soran+1 yılEğlenmek gülmek varken ne gerek var derde kahıra yaahu o zaman Renkk
- +1 yıl
Yaada mazhar-yandım yandım
- +1 yıl
Serdar Ortaç karabiberim
- +1 yıl
Libido
Soran+1 yılKi ne yandımm bana yeniden şarkılar söyleten kadınn
- +1 yıl
Lavinia
Soran+1 yılİkinizin yüzünden adım yürüyen Libidos kalacak
- +1 yıl
Yaa çokk güzell değilmi ama bu sana yakışmıyor sen şerefsizmişsin sana güven olmaz
Soran+1 yılya ufaktan bir şerefsizlik olacak bence olmayınca sıkıntı yoksa siz çabuk sıkılıyorsunuz siz şerefsiz seviyorsunuz hadi yalan de
Soran+1 yılya şu an bu iki Zeynep yeterli ikisi de bir birinden fena deli şu an için güvenebilirsin 😂
- +1 yıl
Benden daha deli varsa çıksın karşıma agafsfsb ozaman
- +1 yıl
3. zeynep Loading
Soran+1 yılE o zaman sen şimdiden sopanı saklaa 😼
Soran+1 yılya kafayı mı yedim 3. Zeynep ile ikisi ile baş ederken bile şurada 5 dakika da yaşlandım 2 iyi 2 :D
- +1 yıl
Ama siz gerçekden şerefsizsiniz ama napalım bi şiir okuyan kitap okuyan normal biri çıkmıyorki gözümüz şerefsizden başkasını görsün
Soran+1 yılİşte sen o yüzden sopanı sakla hem şiir okuyorum hem ağzım iyi laf yapıyor hem şeytan tüyüm var hemde biraz şerefsizlik sonradan bağımlılık yapıyormuşum öyle diyor sizinkiler 😁
Soran+1 yılHatunun da delisi makbuldür her zaman hiç sevmem öyle sessiz sus pus kadınları kadın dediğin biraz deli olacak
- +1 yıl
Çoçuğa bak kendini satılığa çıkardı bedava alın bunu lütfen
- +1 yıl
Hâla şiir olucak sen daha demin istediğimde okumadın amaaa
Soran+1 yılBu arada Libidom hiç düşmüyor ki yükselsin sürekli yüksek olduğu için : d ama yerini ve zamanını bilir öyle her önüne gelene yürümez şşş her şeyin bir yeri zamanı var
Soran+1 yılYok öyle bedavaya köfte
- +1 yıl
Esra Erol bulur dişine göre birisin agagsgsggs
Cevap sahibi+1 yılSiz artik bi cay icin bence
Soran+1 yılYa tamam tamam ben seni eklicem kükrücem pardon okucam bir ara ben sana 😄
- +1 yıl
Vayyy sana Müge anlı lazım anca o bulur sana uygun birini agahsgs
Soran+1 yılParavanı kapalı olan yalnız o değil sensin perde arkasında ki Zeynep 😂
Soran+1 yılŞimdi oruç var oruç akşam iftardan sonra 8 den sonra buluşup online kısır çay günü falan yapalım
- +1 yıl
Ohooo 1saat geçmiş meclis toplantımız
Soran+1 yılRamazan ayında libido mibido yazıklar olsun karpuz kabuğu düşüyorsunuz.. şarkı şiir seks meks stop Ramazan bitene kadar ilahi musuki mesnevi ve teravih
- +1 yıl
Çay sevmem ben bi kahve olur gel birlikte içelim fal bakarız
Cevap sahibi+1 yıl@Zeynepcakml12 diyorum ya özelden kükreyin
Kanka bunun flörtü var diyim sana ondan gizli
Soran+1 yılRamazan'dan sonra bir alem yaparız ama 😁
Soran+1 yılhahaha ulan nereye düştün be oğlum CIA FBI ajanı gibiler birisi sorudan çözmeye çalışıyor diğeri başka yerden öteki flörtü çözüyor gizliden kendince
- +1 yıl
Tövbesteyşın
Soran+1 yılya yok yok şu an yok yani şu sıralar yok olmayacak diye bir şey yok tabi değerlendiriyoruz ama yok şu an alma günahımı
Cevap sahibi+1 yılAman yok yok herkesin flörtüne kimse karisamaz. Benim kalbim Tc erkegine kapali rahatim siz takilin 😂
- +1 yıl
Zeynep gel şunu bi delirtelim nolur
Soran+1 yılKahve olur olur bak o falda bakarım ikinizede bakarım ama her gün fal atmamak şartıyla ayda yılda bir : D
Cevap sahibi+1 yılFala inanmiyorum 💔
Soran+1 yılHahah dedi ve nerede uğursuz sıfatsız bir TC erkeği var ise gitti onu çekti 😂
- +1 yıl
Benim sözüm var üni ye kadar sevgili yapmıcam
Soran+1 yılİnanılacak gibi değil zaten çünkü bu kadar sallamasyon başka bir olayda yok ama olsun arada bir iyi oluyor
Cevap sahibi+1 yılAh Tc erkekleri.. üzümlü keklerim
Cevap sahibi+1 yıl@Zeynepcakml12 unide yap ama ablan gibi olma 😂
- +1 yıl
Sen fal bakabiliyormusunn yaaa
Soran+1 yılbak yaa delirtmekten keyif mi alıyorsunn sen 😄
Cevap sahibi+1 yılSoran bu Zey12 18den kücükse kükreme ama ben 35 saniyodum yanlis bilgiymiş 😅
- +1 yıl
Ahshshshs
Soran+1 yılHahah tavsiyeler tavsiyelerr ağzı yananlar yoğurdu üfleyerek tavsiyeler veriyordu süte tövbe diyordu 😂
Soran+1 yılZaten biz seninle sevgili olamayız kıyamadım şu an sana Zey12 çünkü gencecik kızsın yazık olur sinirlerine falan 😁
- +1 yıl
Size son bir şarkı yaşar-kumralım
Soran+1 yılBiz Aslan Özbeğiz tabi asırlar önce göçmüşler ama sonuç olarak yine bir TC olayı var
Cevap sahibi+1 yılZaten flörtü var bunun arasi bozulursa anca
Seni dağladılar, değil mi kalbim... 😔 N. F. K.
Soran+1 yılşş yalnız cidden ya muhabbet çok güzel olmadı mı
Soran+1 yılBakıyorum bakıyorum iyi bakıyor muşum hemde öyle diyolaaa
Cevap sahibi+1 yılSoran az önce kendimi ifsalamisim yanlislikla silsene 😂 yanlis yere yorum yeminle
- +1 yıl
Benim niyetim sevgili yapmak değilki
Soran+1 yılBu çok fena çok küçük hanıma baksenn 35 ten girişler falan valla bende 35 sanarak adımlıyordum : D
Cevap sahibi+1 yılÖzbekler de TC sayilir 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Zeynepcakml12 en güzeli yapma zaten
Soran+1 yılo yüzden yine hamurumda üzüm var malesef 😂
Cevap sahibi+1 yılÜzümlü kek sevmem zaten 😂
Soran+1 yılyok bee cidden sevdim ikinizide 35 görünümlü 18 lik Zeyide senide no sevgili flört yes aramızda gır gır muhabbet : D
Soran+1 yılDur bakayım nerede ifşalamışsın kendini 🔦
Soran+1 yılHadi hadi yapma şimdi çayın yanında da hayır demezsin 😁
Cevap sahibi+1 yılHeh sil o yorumda zey degil diger pembe 😂
- +1 yıl
En iyisi ben size çay getireyim
Soran+1 yılHaydaa yakalandınn yalnız diğer pembe de Zeynep çıkarsa ben hayatta ki şansım konusunda masterı yapmış sayar kendimi bu çapkınlık işlerine tövbe ederim : D
Cevap sahibi+1 yılYanlislik oldu gecenin 5i niye ifsalayim kendimi 😂
Yok sevmem diyetteyim zaten size afiyet olsun 😘
Cevap sahibi+1 yılYaaaa silsene yorumu ordan ben silemiyorum diyorum 🤦🏻♀️
Soran+1 yılYok sen kahve yap Küçük hanım elinden bir kahve içelim sonra fallaşırızz çikolataları ben getiririm
Soran+1 yılDur bekle dur dur tarayıcıya giriyorum
Soran+1 yılbak bakimm yorum silinmiş mii
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler artik yapmazsan da canın sağolsun 😊
Cevap sahibi+1 yılSilinmiş 🤍
Soran+1 yılBen h zaten şu an çalışıyorum Zey de evde ve üniye hazırlanıyor sanırım hadi de ama sen işe mi gideceksin acaba birazdan ifşanda buldum bu bilgiyi de :D
Soran+1 yılgörev tamamdır o zaman 🌸👌
Cevap sahibi+1 yılYok yok saat 11 de zoom var bilsem hic gelmeyin yapin ödevleri derdim bu gece sinav kontrol ettim uyumadan gireyim dedim cikamadim 😂 yine var 5 bucuk saat yeter bana
Cevap sahibi+1 yılŞimdiden hayirlı iftarlar teşekkürler sohbet için 😊🙋🏻♀️
Soran+1 yıloo küçük Zey öğretmenimizide bulduk bak tamam ya tamam üniversiteye hazırlık işi bizde 😎 Tamam tamam hadi uyu sen artık sonra Zoom da uyuklama 😂 Teşekkür ederim iftardan sonra aynı yerde buluşalım iyi dersler sana da şimdiden 🌸
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😊
- +1 yıl
Son demiştim ama dinleyin güzel şarkı ferdi özbeğen gündüzüm seninle
- +1 yıl
Şey ya yaş nerden değiştiriliyor ya da değiştiriliyormu? 😹😹
Soran+1 yılÖğretmen hanımm
Soran+1 yıl... ☕
Cevap sahibi+1 yılBuyrun efendim şiir mi geliyor 👀😁
Soran+1 yılHahah hoş geldin hoş geldin sana sözüm var yapıcam bir ara onu unutmadım ki sen unutturmazsın zaten 😂
Soran+1 yılnasıl geçti günün bakalım uykunu alabildin mi ders nasıl geçti :
Cevap sahibi+1 yılYok yok darlamam seni 😅
4 saat uyudum ya delirmişim ben uyuyamadim geri iyidi sinirlenmedim. Sizlerin de günü iyi geçmiştir umarim
Soran+1 yılDarlama ama arada iğnele yeter ben hatırlarım 😄 aha normalde uykusuzken sinirli mi oluyor öğretmen hanım
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak çooook sinirliymişim. Evdekiler ben çocuk olsam korkarım bir şe söylemeye diyorlar. Alakasi yok ama neyse 😅Digeri de vazgeçmiş herhalde senden kizmasin şimdi benimkiyle konusma diye
Soran+1 yılHaydaa tâbi ben şuana kadar bir sinirini göremedim şimdilik gayet pamuk dikenleri çıkmadı haksızlık yapıyorsunuz gibi sanki bu kıza ev sakinlerii 😄 hahah yok yok o hesap açacağım yeniden dedi bir şeyler dedi şöyle böyle dedi tam olarak ne yaptığını kendiside bilmiyor şu an bence o bu arada o benim ki değil senin ki çünkü senin adaşın 😁
Cevap sahibi+1 yılMuhteşem üçlü dağilmiş silmiş hesabı 😅 teşekkürler güzel yorumun için iletirim yine bana geçimsiz diyen olursa 😂 sana kolay gelsin yine işbaşı herhalde
Good night tiger 😘💫
Soran+1 yılHahah onun muhteşemliğini belediye süpürsün kaldık biz baş başa öğretmen hanım biz 2 kişiydik olarak devam edeceğiz bundan sonrasına hahah tabi ilet ilet okut hatta özellikle pamuk kısmını sen bana bırak o işi tatlı dille bağlarım ben onları 😂 ahh bu gece izinli bu adam ve evde film keyfinde ama sanırım seni uyku çekiyor gibi 🌠 😁
Cevap sahibi+1 yılAynen sabah erkenciyim
Iyi seyirler ve keyifler sana 😊🙋🏻♀️
Soran+1 yılTeşekkürlerr hanımefendii güzel rüyalar bıraktım ✨
Soran+1 yılÖğretmen hanmm 😄
Cevap sahibi+1 yılAaa eig mi olmuşum 😅
Soran+1 yılhıhı eveeet napıyorsun bakim nerelerdesin sen 😄
Cevap sahibi+1 yılOturuyorum ya tv falan sen napiyosun şiir okuman gerektigi mi geldi aklina 😏🙃
Soran+1 yılÖğretmen hanım, 😄
Cevap sahibi+1 yılYok artik 1 aylik soruyu nerden hatirladin 1😅
Soran+1 yılHahah soruyu değil seni seni 😏
Cevap sahibi+1 yılGörende bir şey oldu zanneder. Aslan burcuysan ben gideyim 😂
Soran+1 yılHahaha biz burç muhabbeti yapmış mıydık yaa
Cevap sahibi+1 yılYok Özbek olduğunu, o gün nöbette olduğunu söyledin ve şiir muhabbeti
Ben hissederim aslan burcunu 🧘🏻♀️😂
Soran+1 yılHahah maşallah yalnız bana diyene bak unutmamış da hiçbir şeyi ve şu an yine nöbette bu adam üstelik Aslan konusunda haklısın da nereden geliyor acaba bu sezilerr 😏
Cevap sahibi+1 yılAslan burcu ve koç uyumu herhalde 😂 hissederim ben. aslansan ben gideyim dedim eski aslan flörtüm yazmis🤦🏻♀️
Soran+1 yılKoç mu ya Allah aşkına sen cidden bir git yaa sen git Koç diyor yaa yahu daha taze Koçtan çekmiş hatta delirmiş bir adama koç diyor yarabbimm siz varya cidden modelsiniz Koç kadını vuuuh 😑😁
Soran+1 yılAslan bak işine gücüne dostum dertsiz başını püsküllendirme 😂
Cevap sahibi+1 yılHahah dünyanin en tatli burcu koç kadinidir. Cidden aslan ve koç arasinda çok farkli bir çekim var. Hak etmişsindir sen 😂😂😂
Soran+1 yılya bırak bırak koçlar şöyledir böyledir koçlar dünya tatlısı minnoş ponçik monçik hep böyle böyle giriyorsunuz kanımıza önce gül bahçesi sonrası kayısı hoşafı ama o çekim o çekim var malesef var 😂
Cevap sahibi+1 yılO çekim varsa vazgeçme bence. Kolay degildir ama iyidir koçlar 😊
Umarim barişirsiniz 🙏🏼
Soran+1 yılvar var çok değişik bir çekim ama var hoşuma da gitmiyor değil yalan yok ama artık durumlar değişti yani barışma durumu imkansız şu an bir akrep var çünkü arada 😄 ee ne yaptın sen Aslan la ne yazmış ne diyormuş : D
Cevap sahibi+1 yılKoç kadini ve aslan erkegi en uyumlu burc Türk ve yabancı sitelerden okumuştum 😏Koçu unutamazsin bence ama akrepler de fena. hayirlisi olsun hakkinizda 😊
Birkac haftadir istek yolluyordu zaten bugün yine denedi şansini ama yok ne zaman geleceksin falan demiş geçti artik. Pes eder sanirim artik
Soran+1 yılBak şöyle bir gerçek var şimdi deneyim tecrübe ve yaşanmışlık olarak aktarıyorum çünkü bu ilk Koç değil dosya kabarık 😄 arada böyle değişik güzel bir çekim var inişli çıkışlı değil hep yüksek ve tutkulu bir çekim ahah akrep fena değil şu sıralar iyi iyi ama fazla.. sanki daha yeni ama gibi gibi hissediyorum : D ahaaa olaylar olaylar hocam sizde de pek bir aksiyon varmış hani de nereye gelecekmişsin nereden gidecekmişsin? ya hiç sevmiyorum şu varya ısrarcı sürekli peşliyen ve sık boğaz eden erkek modelini
Soran+1 yılya baktın karşında ki kadın kabul etmedi yani istemiyorum dedi bir kere daha denersin şansını kibarca baktın olmadı mı ha dersin ki abi bu kız istemiyor ben ufaktan yol alayım rahatsız edici bir duruma dönüşmeden kaçiim
Soran+1 yılya böyle saydım ama kusura bakma anlık geldi öyle birden
Cevap sahibi+1 yılBilmem bana 2019 sonundan bu yana yazardi. Cok inisli cikisli ama cok yüksek cekimli bi durumdu. Ben almanya o Türkiye'de. Bana sürekli burda olsan böyle olurdu farkli olurdu vs diyor, asla mesaj atmam, asla aramam ama en son yine yazdi yazdi 2 kez arka arkaya telefonda konuşacak bir şey yok dedi. Numarasi bende zaten yoktu silmiştim bu olaydan bi ay sonra numarami sildi o zamandan bu yana buradan ulasmaya calisiyordu. Konusunca sanki sadece ben ondan hoşlaniyormuşum gibi davraniyor anlatabildim mi. Cok yakisikli evet ama ben ona hic diger kizlarin veya evli kadinlarin ona davrandigi gibi davranmadim. Anlamiyorum amacini gercekten ama istemiyorum o konuşacak bir sey yok olayindan bu yana. Bi insan saatlerce konuştugu birine bunu diyemez. Kadin numarani silmis aylar önce yazan arayan sensin. Yok izine geldiginde ileriye yönük karar vercez vs. Bunlar basit sözler degil ama karakteri basit bunun. Ben asla hayal kurmadim onunla ilgili zaten sürekli yapan oydu. Neyse ya cidden sinir bozucu
Sana iyi nöbetler sabah iş var
Soran+1 yıliyi akşamlarrrr yahu ne oldu anlamadım sana o geceden beri yorum yazamıyorum daha doğrusu uygulamadan yazılmıyor sorudan atıp ana ekrana düşüyor limitlerimi zorladık ne yaptık acabaa 😄
Cevap sahibi+1 yılKonusmayin diyor sistem demek ki 😅
Soran+1 yılhahah bizde zaten tam bir sisteme uyacak insanlarız ya hani sankii 😄
Cevap sahibi+1 yılHaksiz da sayilmaz 😂
Soran+1 yılHaydaaa acaba nasıl bir tehlike arz ediyoruz da acabaa 😁
Cevap sahibi+1 yılAslan olman disinda sorun yok asdfs
Soran+1 yılyeminlen diyecektim ki sırf aslanım diye söylüyorsun bunu dimi diye çıkardı baklayı : D
Cevap sahibi+1 yılAh severim aslanlari...💙 saka yapiyorum alinma 😊
Soran+1 yılzaten onu hissetmesem hiç sisteme karşı durmam hatta sistemin sözünü dinlerdim kaybolurdum yazmazdım falan 😏 ama şaka maka bir yana gerçekten hoş bir sohbetimiz oldu an itibariyle
Cevap sahibi+1 yılHaha teşekkürler evet özellikle o gün baya komikti
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar Ne Diyor
11
+1 yılevet ama tip de önemli ses tonuyla görüntüsü asla uyuşmayan kişiler de tanıdım
13 Yorumla
Soran+1 yılo durum sizde de çok oluyor yaa tam bir fiyasko oluyor biliyor musun ses tonuna dalıyorsun etkileyici çekici bir ses tonu tipe bakıyorsun aman Yarabbi
- +1 yıl
evet herkes için geçerli bazen sesle görünüş uyumu çok absürd oluyo
Soran+1 yılSesi Aslan tipi kedi gibi çıkan adamlar bitiriyor beni ya : D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalın erkeksi ses tonuna yükseliyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim gizli tam istediğim cevapları alıyorum sanırım bu bahsettiğin erkeksi ses tonunu bir ince tarif eder misin
Cevap sahibi+1 yılNasıl edilir bilmiyorum ki. Böyle tok net kalın bir ses konuşurken normal bile konuşsa kulağa sert bir ses tonu geliyor ama demek istediğim kaba değil kesinlikle tam nasıl diyeceğimi bilemediğimden
Soran+1 yılah dur ben sana yardımcı olayım
Soran+1 yılBöyle kalın ve tok bir ses ama dinlerken ya da konuşurken kulağına hoş gelen sert bir ses tonu etkileyici ve tonlamasıyla içini okşayan bir tını?
Soran+1 yılKalın erkeksi ses tonuna yükselen gizli sanırım hâlâ aramıza inemedi 😄
+1 yılHer haliyle doğal yapmacıksız ses tonu
125 Yorumla
Soran+1 yılsanırım en güzel ve en samimi cevaplardan birisi seninki oldu cankaya
- +1 yıl
Tesekurler 🌼
Soran+1 yıl🌸 ses tonunun samimiyeti diye bir şey var gerçekten kimisi o kadar belli ediyor ki kürek ile ağzına vurasım geliyor 😄
- +1 yıl
Aynen oyle 😅
Soran+1 yılsen yenisin galibaa burarlarda 😄
- +1 yıl
Evet yeni katıldım bugun soru sordum böyle bır sıte cıktı kaydoldum işte nasıl bırsey merak ettim sorular ve yorumlardan birsey öğrenmek güzel diye düşünüyorum
Soran+1 yılGüzel yapmışsın ama çok saçma insanlarda var ya özellikle abazanlardan uzak dur ama sohbet etmek ve bir şeyler öğrenmek istersen düzgün insanlarda var
- +1 yıl
Aynen zaten abazanlardan hep uzağim Allaha şükür
Soran+1 yılahah o zaman Allah onları da senden uzak tutsun amin diyelim damla hocam
- +1 yıl
😇Amin
Soran+1 yılo zaman takip ediyorum seni 👐
Soran+1 yılKedi olan benim 😅
- +1 yıl
😅
- +1 yıl
Etmedin takip
Soran+1 yılEttim bak oradayım takipçilerine bak kedi var profilimde 😄
- +1 yıl
Kedicik sensin demek😅
Soran+1 yılEvet evet de kedicik değil o önden kedicik içi kaplan filan onun da seninde takip etmen gerekiyor hanımefendii 😅
- +1 yıl
Ne yazdın ama destan gıbı
Soran+1 yılNasıl anlamadım?
- +1 yıl
Boşver ama erkekleri takip etmem maalesef
Soran+1 yıltamam bende takipten çıkarım şimdi sorun yokta ne yazdın destan gibi derken lafı uzattın abarttın falan gibi mi demek istedin?
- +1 yıl
Yok ya anlamadım ya ondan dedim
- +1 yıl
Başka bırsey degıl yanı yanliş anlama beni
Soran+1 yılBana sanki ne uzattın lafı destan yazdın dedin gibi geldi ama peki öyle olsun
- +1 yıl
Yok oyle deseydin direk derdım yanı neden soylemıyeyım ki KB yanlişmanlamlandırmaya neden olduysam özur dilerim ben cumleyuı anlamadım ya ondan dedim destan gıbı
Kesinlikle... Ama tipte desteklemeli😄
14 Yorumla
Soran+1 yılBen az çok tahmin ediyorum senin aklında ki eşleşmeyi ama yinede sorayım mesela nasıl bir tip ses eşleşmesi olmalı Miyu 😄
Soran+1 yılElma yine iyi hıyara kelek kavuna acura acı patlıcana içi geçmiş Armut'a denk gelme sennde elma yine iyi 😄
Soran+1 yılya öyle sormadım mesela şöyle söyleyeyim ses tonu eğer tok ve kalın erkeksi bir ses tonu ise tipide böyle biraz iri yarı sert duruşu olan bi adam olmalı gibisinden mi diye sordum
Yooo
13 Yorumla
Soran+1 yılCevaba bak 'Yiooo' sizi ne etkiler acaba küçük hanım
Soran+1 yılFjjfof şu rondom dediğiniz şey olsa gerek tamam tamam 😄
+1 yılEvet
11 Yorumla
Soran+1 yılNickin sağolsun canım şu an fena halde kahve çekti
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eveet ses önemli
11 Yorumla
Soran+1 yılmisal nasil bir ses tonu olmali
+1 yılEtkilenebilirim eğer ona karşı ilgim varsa
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir ses tonu mesela?
- +1 yıl
Sert duygusuz ve kalın aslan gibi yani
Soran+1 yılUpp.. seni tatmin edecek erkek tam bir alfa olmalı sert duygusuz ve sürekli kükreyen bir Aslan hem sesiyle hem tavırlarıyla etkisi altına alacak seni
+1 yılEvet.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler WHKQ gerisini üşendim yazmaya
+1 yılMiav lasana bir kere
046 Yorumla
Soran+1 yılaz yede kendine bir köle tut 😄
- +1 yıl
Ye derken
Soran+1 yılyemek falan filan
Soran+1 yılmiav lasana nedir allasenn ya😄
- +1 yıl
Kalın ses net
Soran+1 yılO zaman kükresene bi deseydin olurdu
- +1 yıl
Aslanım bee
Soran+1 yılhah şimdi oldu bak işte bu arada sen troll olabilir misin cidden 😄
Soran+1 yılBralet ararken mi buldun beni sen 😁
- +1 yıl
Sıkılıyorummm sıkılıyorum
- +1 yıl
Ahaha kadın dayanışması yapıyorum git başka Zeynep bul
Soran+1 yılHahah Var ya iki dakika önce neydiniz iki dakika sonra kadın dayanışması yeminle size güven olmaz. D
- +1 yıl
Yürüyen libido sus
Soran+1 yılNerede gördün de yürüdüğünü 👣 : D
Soran+1 yılGel gel buraya gel uyandır mayalım kızı şimdi 😁
Soran+1 yılYaa senin yaş tam olarak kaç bu arada dinlediğin şarkılar falan bizim kuşaktan hep
Soran+1 yılve sen o yaşı nasıl niye neden 35 yaptın : D
- +1 yıl
O yanlışıkla ayarladım
- +1 yıl
17yaş
Soran+1 yıl17 mii vallaha muhabbetine bakınca dedim 35 gibi olur olur bundan olur daa.. 17 de senin için iyi tabi 😄 yaş düzelmez artık öyle kalır o tekrar yeni hesap açarak baştan ayarlaman lazım
- +1 yıl
Ne dinliyelim şimdi eline mikrofon geçen şarkı yapıyor
Soran+1 yılaha daha dün bunu konuştuk arkadaşlarla ve tamda bunu söyledim var ya eline mikrofon alan şarkıcı oluyor
- +1 yıl
Nee 35mi gösteriyorum yazışırken agsgagsgsy bunu ilk defa duydum yanlız
- +1 yıl
Cemal can şarkı çıkarmış aleyna tilki ya da barış murat yağcının kitap çıkarması
Soran+1 yılSevtap Erener - Sevdam Ağlıyor, MFÖ - Güllerin içinden, Çelik - Hercai, Murat Göğebakan - Vurgunum, Yaşar - Aldanırım, Zerrin Özer - Her şey seninle güzel, Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı, Ayna - Sen unutma beni, Zeynep Casalini - Duvar
Soran+1 yılbak bunlar benim eskiler listemden
- +1 yıl
Yalın hiç yok
Soran+1 yılhahah şu ahagsia mi ne yapıyorsunuz ya hani yukarda yapmışsın rondom mu ne oluyorsa işte o onu yapınca 17 dedim tamam ama o olmadan gayet olgun muhabbetin : D
- +1 yıl
Kaydederim
Soran+1 yılBir Barış Manço, bir Sezen Aksu olamazlar asla
Soran+1 yılo saydıkların izlemem de dinlemem de
Soran+1 yılYalın da var olmaz mı az aşk acısı çekmedik sayesinde
- +1 yıl
Bu arada madrigal seni dert etmeler de güzel kelebekler falan ayy çağan şengül badem yasir miy falan
Soran+1 yılvayy seni dert etmeler duymuştum ama dinlemedim dinleyelim bademi açıyorum şimdi
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın ya bu arada diğer Zeynepe söyle ben hesabı silicem tekrar başka bir hesap bu arada gerçek isminde Zeynep değil çakma Eposta olduğu için direk Epostayla hallettim ahahaha
- +1 yıl
Sen ağlama yorumlara bak youtube dan daha güzel oluyor yorumlar
Soran+1 yılSenin yaşın üzerine +13 koyunca ne oluyor? hah işte benim orjinal yaş o 😂 tekrar başka bir hesap mı açacaksın peki akıllı Zeynep e söyleyeyim söyleyeyim de sen bizi nasıl bulacaksın biz seni nasıl bulacağız
Soran+1 yılSende az değilsin trol yaş trol isim troll e posta : D
Soran+1 yılYorumları okumaya gelen kardeşim hoş geldin +1
- +1 yıl
İsmim rümeysa birbirimizi takibe alalım
Soran+1 yılDur bekle ben seni takip edicem
Soran+1 yılbu arada profilini kapatsana sen ya herkese açık gözüküyor profilin
- +1 yıl
Kapattım şimdi
Soran+1 yılYess şimdi oldu istek gönderdim bak sana
- +1 yıl
Bende sana attım
- +1 yıl
Zeynebi nasıl bulucaz daha hesabı kapatıcam yeni açtığım hesapdan yine takip edicem sizi bir yere kaybolmayın bak
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım