Özellikle uzun boylu erkeklere soruyorum.
Birbirine yakın güzellikte iki kız olsa, uzun boyluyu mu daha çok beğenirsiniz kısayı mı?
Birbirine yakın güzellikte iki kız olsa, uzun boyluyu mu daha çok beğenirsiniz kısayı mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
benim boyum 187 yanımdaki kızın da biraz uzun olmasını isterdim yani
bi 170 civarı idealdir
Seni tebrik ediyorum. Uzun boylu olup kısa kızlardan hoşlanan erkekleri kınıyorum...
skdkslldls
Kısa diyecekler ama hepsi uzun boylu kızları beğeniyor...
Yok be 1.90ların yaninda hep 1.60 kızlar görüyorum
erkek değilim ama kısa kızlar çok ponçik seksi kız oluyor uzunlarda aşırı seksi oluyorlar
Minyon kizlae tatli oluyor ama uzun boy seksiligi var bilemedim her minyon tatli her uzun seksi degil nede olsa kim olduguna bagli
uzun boylu kizi duvardan duvara vuramamki o yüzden mecburen kisa boylu :)
Kısa boylu erkekleri adam yerine koyup soran bile olmadı 😃olsun sorun yok.
Zaten uzun kız - kısa erkek olmaz iticidir.
Bizim kısaların çoğu komplexli kezo haline bürünüyor. Uzunlarda o yoldan ilerliyor.
Sevdikten sonra bı önemi yok bence ama. Kısa kızlar daha tatlı 165 kadar benim için kısa
Kısa kızları tercih ederler kesin
Ben de bunu anlamıyorum 1.80 mankenlere dipleri düşüyor
Yok ama cidden kısa kızları tercih ediyorlar 170 boyundayım hiç tercih edilen olmadım😅
Ama o mankenlerin yüzü ve fiziği güzel orantılı oluyorlar her uzun kız öyle olmuyor
@ChuckyBebek haklısın ama herkes için geçerli o. Kısa kız da orantısız olabilir ki oluyor. Herkesin kendi beğenisi ama benim anlamadığım kısalar tatlı olur, uzunlar sevimsiz olur mantığı
Evet doğru dediğin tabii ki. O konuya gelirsekte önyargı diyelim mesela benim boyum 1.57-8 tam bilmiyorum gerçi çok fark yok 1 santim :d her neyse ben 1.70-75 civarı birini istiyorum ama hep 1.85’ler 1.90’lar talip oluyor :d 1.72 bir arkadaşım var Özlem ona da hep 1.70’ler 1.75’ler talip oluyor hatta eski sevgilisiyle aynı boydaydı
@ChuckyBebek bu durumu yaşayan biri olarak onay verebilirim sevgilim benden 1 cm uzundu
@seymanur858 ya acaba neden böyle oluyor 😂 senin boyun kaç bu arada?
@ChuckyBebek ya kızlar bende aynı durumdayım. Boyum 1.74. Olamadı şöyle 1.90 bi sevgilim
@ChuckyBebek 170 boyundayım ve cidden dediğin gibi beni seven birisi vardı 160di sevgilim oldu 171di hiç uzun boylu biri çıkmadı karşıma 😅
Nedir bu uzun boylularin çektiği 😅
Kisa kızları tercih ediyorlar neden? Çünkü siz uzun boylu kızlar bizim gibi uzun boylu erkeği istemiyorsunuz... kisa boylu kızlar sa hiç tantana yapmadan değer veriyor... uzun boylu kızlar da aşırı kendini beğenmişlik haf sorunu var.
@tutkununfrekansı ya işte siz bu algıyı kafaya yerleştirmiş siniz neden kendimizi beğenmiş davranalım ya 🤔
@tutkununfrekansı çok saçma yazdıkların. Uzun boylu kız uzun erkek istemeyecek de kısa mı isteyecek? Tam tersi bir durum var bence
Valla benim karşıma çıkanlar hep 1.85 1.90 😂 yalnız baya traji komik bir durum. Genelde soruyorum aramızda ki boy farkı çok fazla değil mi diye hep şey diyorlar”ne önemi var ki hem ben minyon seviyorum”. Mesela ben 1.70 olsam şu an karşıma çıkan uzun oğlanlar o zaman da çıkar mıydı diye düşünüyorum
Işte böyle hep itiraz halindesiniz , hiç böyle bir gerçeklik var mı yok mu duusnmuyorsunuz... oysa 1.90 boyunda biri olarak bu gerçeği çok kereler yaşamış biriyim...
@ChuckyBebek ben yanitlayayim çıkmazdı 😂
@tutkununfrekansı ne alakası var bununla? şu an bu dediğin şey kısa kızlar her kapıya evet diyor anlamına çıkıyor
@tutkununfrekansı vay be yeni öğrendim kendimi beğenmiş biri olduğumu 😂
@seymanur858 o zaman ben böyle iyiyim :dddd
@soran saçma değil konuşuyorsunuz ama istemiyorsunuz bu gerçek olan bir şey... haaa biscolata erkeği olursa o başka...
Aynı sorun ingilizce kadın hocalarında da var aşırı bir hava ve ego içindeler... sonra dert yanarlar neden erkekler bizden uzak duruyor diye.
@ChuckyBebek aynen hiç üzülme boy konusunda 😅
@tutkununfrekansı abi iki saattor eski sevgilini mi anlatıyorsun bize ya ne alaka. Sen birine sinirlenmişin bence
@seymanur858 eskiden baya takıyordum bu boy konusunu gerçi bir hastalığım var bu yüzden küçük yaştan itibaren büyüme geriliği yaşadım hormon tedavisi uygulayacaklardı kistlerim olduğu için riske atmadılar
@ChuckyBebek geçmiş olsun
@ChuckyBebek geçmiş olsum canım. Bence sen takma biz takalım :) neyse sana uzunlarla mutluluklar, şeymanur ile bana da boyu boyumuza huyu huyumuza kısmetler dileyip uyumaya gidiyorum. Şu saatte dert ettiklerimize bakın :D
Çok teşekkür ederim ikinize de❤️ Eminim ki çiçek gibi güzel kızlarsınızdır her şeyin hayırlısı olsun üçümüz için❤️
Ne eski sevgilisi , sevgilim falan olmadı , sadece gördüğünü söylüyorum.
Çok teşekkürler dilekleriniz için bilmukabele diyerek bende kaçıyorum :)
@tutkununfrekansı kompleks yapmışsınız galiba kısa kızlar mırın kırın etmeden onaylıyor demişsiniz de ben şahsen sizi kabul etmezdim
@Mitroglu kısayım kısayım diyorum niye inanmıyorsun :ddd
@ChuckyBebek şimdi ikna oldum dhyxxb de
@Mitroglu şükür rabbime sgahdmdkdkf
Biz kısalar olarak şanssızız, uzun severler
Herkes kısa dedi valla
165 167 ideal bana göre.
Kisa daha guzel tatli hos
minyon ya da benle ayni boy olmali
Kısalar da çok tatlı ama yaa...
Kısa daha iyi
Niye ve boyun kaç
185