Bankaya kredi üzerine kurulu olan bi evlilik ne kadar iyi gidebilir?

Erkek arkadaşımla dün tartıştık konu şu bana dediki ev ve düğün masrafları için kredi çekerim evlendikten sonra beraber çalışır öderiz bende sinir oldum o kredi çekicek ben evlenip kredi için çalışacağım yılar boyu ki baba evinde zaten rahatım çalışıyorum kazanıyorum biriktiriyorum istediğimi alip giyiyorum neden evlenip kredi borcu eve esya aldim diyelim onun borcunu ödüyeyim bana diyor evlenip borcu olmayan mi var zengin birini bul o zaman ben de bende simdiye kadar birikim yapsaydın sigaraya verdiğin paraya o zaman da krediymis faizmis sıkıntın olmazdi. belki ilerde ben calismicam çocuğum olcak masraf üstüne masraf balayına gidecez diyelim. kredi çektiği parayimi harcicaz sonra geçim derdi sıkıntı ben haksiz miyim acaba tam kendine ev almis ev neysede kredi ile esya mi düzülür düğün mü yapılır bunlarin sonu gelmez evliliklerin çoğu borç ve geçim sıkıntısı yüzünden paramparça oluyor. bilmiyorum bu devirde geçim zor çocuğun olsa masrafları kat kat neymis çektiği kredi bes altı seneye bitermis o kredi odicekmis bende ev geçindircekmişim çalıştığımız parayla pardon evliliği çalışarak mi tüketcem gezemicem doya doya yasayamicam o zaman baba evinde kalayım. bekarlık sultanlık net..
Bankaya kredi üzerine kurulu olan bi evlilik ne kadar iyi gidebilir?