İlişkimiz 5 senelik. Benim haklı olduğum bir konudan tartıştık. İlk defa beni engelledi. Çok üzüldüm engellediği günden beri ağladım. 4 gün oldu bu sabah engeli kaldırmış. Ben kaldırmadım engeli gurursuz davranmak istemiyorum. Sizce neden açtı engeli? Ben ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ergenliği bırakıp engeli aç ve haklı olduğunu zannettiğin konu yu bizimle de paylaş
Ergen değilim ben de 27 yaşındayım. Çalışmak için şehir dışına gitti. Bir sene sonra ilk defa hesabına bir kız ekledi yüksek takipçili. Ve eski sevgilisiyle benzer nitelikte yani hoşlandığı tarzda birisi. O kişinin kim olduğunu sordum aynı yerden olunca illaki içime kurt düştü. Sakince bu kim dedim. Daha sonra işle alakalı bir mesele için ekledim dedi. Sana mı kaldı bunu eklemek başka çalışan mı yok dedim. Bunu der demez birsürü hakaret etti ve engelledi
kadınlarda olgunluk 30 lardan sonra başlıyor. 27 olman bişeyi değiştirmez. Bide 5 senelik bi ilişki de aşk zaten biter de , sevgi de bittiyse ve ilişki bağımlılığa dönüştüyse ayrılıklar olabilir. Sadece anlattığın olay çok hızlı gelişiyo. Senin söylediğin şeylere hakaret edilmez , belki de anlatmadığın şeyler vardır.
Yok cidden bu olay başka bir şey olmadı.
Seviyorsan kaldır belki yazacak
Telefondan engelli değil seviyorum ama kaldırırsam gurursuz olurum
Aşkta gurur yoktur
Bu zamana kadar hep ben affettim onu
Bazı şeylerin olmaması olmasından daha hayırlıdır
O engel atınca sen niye engel attın
Çok sinirlendim bu saygısızca hareketine
Sinirlenirsin ama olgunluk da gerekmiyor mu biraz beş senelik bi ilişki ne olursa olsun engellemek çok mantıksız saygısız bi hareket. o kendi saygısızlığında bogulsaymıs
Aslında kendimi onda engelli görmeye tahammül edemedim. İkinci gün engelledim ben de sinirimi alamadığım için. Evet yaptığı çok büyük bir hata en azından ayrılıyorum diyebilirdi. Ben asla rahatsız eden bir tipleme değilim yazma dese yazmazdım zaten
Bu karşındakini değersiz hissettirme temelli bilinçli bi davranış ben ona kırıcı olduğunu bile hissettirmezdim onun seviyesine düşmek gibi bu. Tabi sen ben değilsin sinirin de çok anlaşılır haklısın ama sanırım hatasını anlayıp özür dilese kabul edecek gibisin belki kendi içinde zor bir dönemden geçmiş ve sana aksettirememiştir ilişkiden yorulmuş olabilir benim düşüncem sen hiçbir şey yazma o yazarsa ne kadar samimi olduğuna gerekçesine ya da kendi düsüncene göre bakarsın önüne ama bu hareket bile başlı başına hiç azımsanmayacak bi küçük düşürme değersizlestirme
O gün çok kötü bir gün geçirmiş açıklama yaptı. Sonrasında yarın konuşuruz konuşmak istediklerin varsa iyi geceler yazdı. Bende iyi geceler yazdım ve bidaha yazmadım telefondan. O da yazmadı. Özür dilese barışmayacağım haziranda sınavım vardı. Çok çalışkan bir insanken tıp okumak istiyordum bu senemi mahvetti ve 5 gündür ders çalışmadım. Eger cevap verirsem veya konuşursam sınavdan birkaç gün önce aynı şeyleri yaşamayacağımın garantisi de yok. Düşündüm sınav yarın olsa barajı bile zor geçerdim bu moralle
Düsük moralli olduğumuzda çalışmak üretmek konusunda isteksizleşiyoruz evet, ilişki de doğası gereği hem pozitif tarafı hem negatif tarafı uçlarda olan bi sey. Şu an tabi senin ilişkin senin geleceğin ama bu barısmama durumu da seni etkileyecek ya da onu hatırladığında da etkileneceksin demem o ki yaşadığımız ilişkiler başımıza gelen olaylar bi yana uğruna emek verdiğimiz kendimizi görmek istediğimiz yer için uğraşımız bir yana. Ders çalışmamak diye bir şey yok ağlasan da sızlasan da bu konuda kendine ne kadar taviz verir üzülürsen o kadar ders çalışmayı unutur ondan soğursun senden başka kimse senin hayallerinin elinden kaymasının sorumlusu değil. O yüzden bak ne güzel tıp okumak istiyorsun hayatına yön vermek istiyorsun yaşanabilir böyle olaylar çok daha üzücü şeyler de olabilir ama çalışmak ilişkinden ayrı çalışırken beynini kapat hayallerine yazık olmasın
Normalde ayrıydık yeni barıştık. Barışalı da 1 ay olmuştu 1 ay da günde 2 saat anca çalıştım. Yarın çalışmayı tekrar deneyeceğim. Üzüldüğüm noktalar var engeli asla haketmemiştim asla onu mesajlarımla bıktıran birisi değildim. O günün gecesi ısrarla aramama rağmen işteyim diye açmadı telefonu. Barışmak istemiştim ama baktım açmayınca gitmeyi tercih ettim. Şimdi engeli açmasıda iyi değil beni tereddütte bıraktı açayım açmayım arasında gidip geldim. Ama gurursuz kızı üstlenmek istemiyorum asla