benden ayrılırsa da ölsün gebersn sürüm sürüm sürünsün hasretimden :/
çok mu şey istiyorum hıı🙄

İnsan kendi egosunu tanrısallaştırırsa böyle oluyor ve yalnız değilsin bunu isteyen çok kişi var ama kendimize bile itiraf edemiyoruz bazı şeyleri halbuki kendimizi çok değerli görüyoruz herkes bizi değerli görsün bensiz sürünsün beni görünce havalara uçsun aşkından titresin istiyoruz. Ama biz insanız karşımızdaki de insan. Kimden neyi bekliyoruz? Bu adam sana kul değil sen ona ilah değilsin. Bu kadar ilgi görmek de hayalindeki gibi seni mutlu etmeyecek bir yerden sonra o senin gözünde köpeğe dönüşecek hatta köpeğin bile yanında değerli kalacak o ilgi sana fazla. Sonra saçma sapan ilişki çıkacak ortaya birinin peşinden koştuğu birinin de ezdiği dengesiz bi ilişki kurulacak. Kendinize ve karşınızdaki insanlara böyle yapmayın. Ve bunu karşıdakinin hayrına değil kendi iyiliğiniz için böyle yapmayın bir gün roller değişir ve bir bakarsınız birilerinin kulu olmuşsunuz.
Angut kuşunun en önemli özelliği eşine “ölümüne” sadık olması. Eşi öldükten sonra çiftleşmiyor ve kendisi ölene kadar da yas tutuyor. Eşinin öldüğünde yanına yırtıcı bir hayvan gelse bile yerinden kıpırdamıyor; gözlerini bir dakika bile ayırmadan eşine bakıyor.
Senin kesinlikle bir Angut bulman gerekiyor @_ΛqresiF_ :) 😁😁😁
Öl de bu aptal egoyla kimseye bela olma bari bu ne salak yaklaşımdır.
Kadın naiftir ince ruhlu dur çabuk kırılır diye gösterilen hassasiyete bu denli salakkkk yaklaşmak bunu kötüye kullanmak sonra da kurtulmak için şaka yaptım demek kadar aptalllca başka ne olabilir acaba.
Sen öl seni seven niye ölsün bencil egoist.
Öyle bir erkek karşınıza çıktığında da rahatsız olup şikayetçi olursunuz, biz peşinden koştuk da ne oldu kız sevmesine rahmen şikayet ederim dedi kendi kaybetti şimdide kendisi istiyor ama soğutu artık. Madem süründürmek istiyorsun ciddileştirmeyin olayı.
Cevap
95Cevap
Aynı ben gibisin tam bir boğa:))
Hayır çok şey istemiyorsun sen nasıl seviyorsan aynısını istiyorsun..
Bol şans, her şey gönlünce olsun.
Zekası düşük olan her erkek senin tanımına uyuyor.
Anlattığın duygusal kişi maalesef benim :( intihar etmeyi düşünüyorum yazı olsun diye yazmıyorum kimse bilemez kalbimde olan acıyı özlemi hasreti gün geçtikçe hasretten özlemden dolayı olsa gerek kalbim acıyor benim çok büyük bir ağrı bu :( artık dayanamıyorum intihar edip ölmek istiyorum tüm veda yazılarımı yazdım 1 defter dolusu yazı bir o kadarda telefonda ki notlarda yazı... Sadece onu sevdim, Sadece ona aşık oldum. Asla ama asla başkasını sevemem ben.
https://www.youtube.com/embed/RfV3isVcnLUBunlar ne büyük laflar öyle kardeşim. Başkasını da seversin, aşık da olursun, onu da unutursun bu böyledir... Nasibinde olanı bulana kadar. Tabii kimileri kısmetlidir ilk denemesinde bulurlar onlar nasiplerinde olan kişiyi. Sonuç olarak, denemekten vazgeçmek yok. Bu nedenle intihar edersen, sana sorulmaz mı, neden denemekten vazgeçtin neden pes ettin diye... İntihar düşüncesini kesinlikle aklından çıkar... Güzel günlerden ümidini kesme...
@1randoman Çok düşündüm çok aylar geçti her gün bir eziyet gibiydi ama hiç gücenmedim, acımda ondan olsun Mutluluğumda, Önümde 3 yol var... 1. ci olanı daha fazla sabret, ama bunu yaparsam biliyorum ki kalbimin acısı ile git gide eriyip biteceğim ben, 2. ci seçenek ona yazmak ama biliyorum rahatsız olacak ve üzülecek ben onu hiç üzmek istemem :( Bu yüzden ya bu 2 olay olmasın diye 3. cü olan intiharı düşündüm. Sadece doğru zamanı bekliyorum ben her şeyden vazgeçtim artık dedim ya tüm vasiyetlerim mektuplarım yazılarım hazır... Sevemem işte ben sadece onu sevdim bir insanın aylarca kalbi sadece 1 kişi için üzülüp ağlar mı :(
Kral ne yapıyorsun az sakin ol kolay mı ölmek gitmek hemen önünde dolu dolu yıllar var aileni düşün onları üzme
1 nci yolu seçtiğinde eriyip bitmiyorsun kardeşim ben bunu 2 ay önce yaptım. İlk 7-10 gün aynen senin içinde bulunduğun duruma benzer bir durumdaydım ama sonra duygular çekilip mantık devreye giriyor, neden ayrıldığımızı hatırladım ve dedim ki kendime; tekrar birleşsek ne olacak ki, aynı sebepten tekrar ayrılacağız... Yani ayrılma sebebiniz eğer bir şekilde düzelme ihtimali olmayan bir sebepse emin ol tekrar birleşseniz bile geleceğiniz maalesef olamaz. İster sen ayrılmış ol ister o senden ayrılmış olsun fark etmez. Ayrıca da birlikte geçirdiğiniz vaktin hatrına onun nazarında değerin olsun istiyorsan sakın mesaj atma zira bu devirde biten bir ilişkiden sonra erkeğin yalvarmalarına kanıp da tekrar ilişkiye başlamaz çoğu kız zira alternatifleri çok... Geriye dönüp bakmıyor kızlar ve geriye dönüp bakmak bizim erkekler olarak zaafımız. Ben senin için dua edicem inşallah sen de kendin için dua et... Allah dilediği vakitte senin gönlünden geçtiği gibi ve sevip anlaşarak bir ömür mutlu olacağın bir kızı karşına çıkaracaktır, Allah ol der, olur kardeşim, Allahtan ümidini kesme.
Senden başkasını sevmesin tamam, senden başkasına bakmasın o da tamam ama senden başkasına gülmesin kısmı.. 3,45 farkla omurga da ekleyelim bence pakete :D
Bence yaşadığımız dönemde nesli tükenmiş bir özellik bu. Adam daha seni seviyorum derken bir başkasına gidiyor aynısını ona diyor.. Gerçek sevmenin dönemi bitti , sevgi diye bişey kalmadı bizede yalnızlık düştü.
Böyle bir sevdayı yaşamaktansa bekar kalmayı tercih ederim, yalandan sevemem benSevginin sevdiği için mucade etmek demek olduğunu kimse hatırlamıyor. En ufak sorunda Ayşe , Fatma, Hayriye diye devam ediyorlar. Herkese iyi eğlenceler.
sen ondan sonra ne yapacaksın?
hayatına normal devam edeceksin büyük ihtimal
adamda devam edecek
kimse kimseden ayrıldı diye ölmez :)
bende ölerim ki 😃
Ölmek üzere olan bir erkekle sevgili olursan neden olmasın ama onun dışında bunu yapacak erkek yok.. 😄 Keyifli geceler..
Bu dediğin bencillik ama öyle olmasını istiyorsan o dereceye ancak sen getirebilirsin o erkeği tabi erkeğinde vefa sadakat sevgi gibi insalcıl vasıfları olması lazım yav niye ayrılıyon bu kadar seni sevecek birini bulmuşkenki çünkü bu ancak gerçek sevgiyle olur
95 yaşında herhangi bir erkek tercih edebilirsiniz.
Bu başlıgın en büyük örneği kumru`lardır bosuna demezler kumrular gibi bosuna cıkmamıstır o söz ...
Cünkü kumru`ların eşi ölünce digeri bir daha eş aramaz ölene kadar...
Her sey gönlünce olur umarım hayat bu belli olmaz bi bakmıssın yarın biri sular seller gibi inan bana hic belli olmaz
İyi de bunu yapacak kız da olmadığı için böyle erkek de yok ha keşke hepimiz böyle olsak ve bu yüzden ilk ilişkimiz son ilişkimiz olsa ve Bi ömür o kişiyle geçirip mutlu olsak benim duam bu şekilde ayrıldıktan sonraki sahiplik değil iki kişide ilişkideyken sahip çıkma adamlıktır
senden ayrılınca başkasıyla olmasın ya yalnızlık çekip hayata küssün ya da inthar etsin diyosun için rahat edecek mi
bu arada troll soru olduğunu biliyorum ama gaza geldim bi an durduranı vururum
Kusura bakmada bunu zamanında denedim allah beni kahretsin pskopat cikti ayrilmadimda kendini kesiyordu
Intihar ederim diyodu
Bana ulasamayip arkadaslarimi ariyodu bildigim herseyin bir dozu vardir seni sevip deger versin saygu duysun ama ölme geberme dizi etkisi yok cidden varsada pskopatlar
Her yerden bulabilirsiniz.
Ruh sağlığı bozuk, enerji seviyesi dengesiz, yaptığı şeylerin sonuçlarını düşünmeyen kişileri gözden geçirin. Fakat tehlike altına da girebilirsiniz.
cut.
Evet, çok şey istiyorsun ama bu senin elinde. Kendine öyle aşık etki sensizliği düşünmesi bile ölüm gibi gelsin.
🍉🍉🍉Biraz 🍉🍉Karpuz 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉Yede 🍉🍉🍉Rahatla 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉Keşke Seven ve Evkenen Herkes birbirlerini Asla Hiç Bırakmasa 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
Sen öyle bir erkek seç ki , senden ayrılırsa öleceğini düşünsün, aryrıldıktan sonra ölse ne ifade eder ki.
Linçten bıkmayan koca yürekli agro dkdksksj
o seni bulur dldkdk
Diyabetlerse demek ki dkdkd
Sanırım mezarlıktan, zira başka türlüsü güç gibi...
:D :D
Bende öyle bir kız arıyorum ama pek umutlu değilim bu konuda 😂😂
O yüzden ben sana rüyanda diyim 😂
34 bedenli Küçücük memeli Oksamalik yüzlü incecik bacaklı sıfır basenli küçücük fındık kalçali isen...
Buradayim kelebeğim 😝
Egerki senin ugruna ölmeyi sensiz yaşayamayan erkegi gerçekten sevecek olsaydın öyle fedakar bir erkegin ölmesini de sürünmesinide asla istemezdin.
- Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden bulabilirsin🏥
- Senin için az, insanlık için çok şey istiyorsun🤣
O kolay. Önüne ilk geleni seç, tüm erkekler ölümlü :)
sjdk 😂
Çok şey istiyorsun pembeli. Artık kimin eli kimin cebinde belli değil eee kimsede bulunmaz hint kumaşı değil
Renkli rüyalar otelinde... 🏨
Eğer sende öleceksen, kabul edilebilir. Fakat sen yaşamaya devam edeceksen o sadece türk filmlerinde olur.
Yazip yazip sildim. Elim varmadi valla, bilemedim. Cok zor sartlar :). Zamanla hersey asiniyor cunku, insanin biyolojisinde var bu.
Ayrılmadan önce "son yemek" yapabilirsin ona böylece kimseyi sevemez senden sonra😂
zaten bütün kadınlar bunu yapıyor sonra erkekler intikam almaya başlıyor geri kalanlardan.
Yok canım hiç de çok değil şey üstünde çikolata sosu da olsun mu?
Öldükten sonra rahat bırak bari adamı hep dip dipe olmaz ki 😀😀
Bu çocuk ne kadar bencil boş insan aw bir de fenomen olmuş 🙄🤦🏻♂️
Bulamazsın. Ne sen Leyla sın ne de gelecek olan Mecnun
asosyal, özgüvensiz, utangaç, dindar, fazla etrafı olmayan erkek lazım sana
eski Manyas yolu üzerinde sarıkız mezbahası var isterseniz oraya bir bakın orda bu tipler den çok
Önce sevecek erkeği bulalım sana sorarız ölürse seni gerçekten seviyordur
Kendini ayrılmaya değer bir kız görmen de enteresan.
Üzgünüm sert olabilir ama o erkeğı ancak huzurevinden bulabilirsin.
Öyle biri ya henüz doğmadı, ya da biz doğmadan öldü ve bir daha hiç gelmeyecek.
Çok şey istemiyorsun da, olmayacak şeyler istiyorsun canito 😀
Evet arkadaşlar şuanda bir sosyopatın sorusundayız ona göre görüş yazın.
Başlık güldürdü, sen çok imkansız bir şeyi istiyorsun bacımsu öyle bir erkek yok dünya üzerinde 😅
Yok be çok az, bence biraz daha iste, ne isteybilrisnki daha uç noktayı istemişsin 😂
Öyle biri var diyelim ama sende aynı şekilde ona böyle olucakmısın?
Bu onla gecırdıgın zamanlarda ne kadar mukemmel oldugunla alakalı tum fedakarlıkların eylemlerınle yoksa senı araması ıcın nedenı olmaz
@qwmervewq öyle kişiyi senin bulmayıp onun seni bulmasına ne diyosun ndnddjnddn
Öyle erkek yok, şansına küs.
var
Senden ayrıldıktan sonra ölecek erkek seninnisine yaramaz :)
Tabi ama sen başkasıyla gününü gün et gül eylen dmi yok öyle yağma çatır çatır unutulacaksınız
Ben varım evlenip karıma sadakatli bir erkek olmak istiyorum ama evlenecek kız bulamıyorum
sayın HİNT KUMAŞI herhangi bir erkek sizle sevigiili olup akabinde ayrılırsa eğer o hatayı yaparsa yaşayamaz sizden ayırlan erkek bitmiştir.
öyle olursa sıkılırsın erkekten kısacası egon tavan yapar ve çoçugu bırakırsın. kendimden biliyorum bir kızı çok sevince ne oldugunu
Sen kendine manita değil köle arıyorsun kanka 😂 kimse kimsenin arkasından ölüp bitçeğini sanmıyorum 😂
Hastanede bulursun 😀
Kusura bakma ama oyle bırını bulman cok zor heleki bu yenı nesilde
Niye senden ayrıldıktan sonra ölsün hayat devam ediyor sen gidersin başkası gelir?
şu an öyle biri var ama ben bişey yapamıyorum çünkü kendisi evli ve cocuklu
Erkek 1 ay evli kalan kalmayı basarsan düşünen kadın bulamıyor
ölmem ama ölmekten beter olurum
sevince at gibi bağlanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?