Erkek arkadaşımla 2 senedir beraberiz git gide kıskançlığı artıyor eskiden kıyafetlerime karışmazdı artık laf ediyor
Gitgide artan bir kıskançlık hali var nedeni ne olabilir
Gitgide artan bir kıskançlık hali var nedeni ne olabilir
Sen göz yumdukça arttırıyor olabilir. Tavrını en baştan kesin olarak koyman gerekir bu tür durumlarda yoksa karşı taraf daha da arttırır. Eğer kabul etmiyorsa da ilişkiniz başından biter olması gerektiği şekilde... yıllar sonra bitmesinden daha iyidir. Ya da bitirmezsin ve onun isteklerine boyun eğersin.
Boyun eğmiyorum ki hiç zaten 2 sene oldu
Cevap
7Cevap
Git gide artmıyor. Zaten öyleydi ancak 2 yıl sonra maskesini indirmeye başladı.
Yani normalde pek kıskanç birisi değildi zaten kendisi de öyle derdi
Yanlış anlaşılmasın gidip hiçbir yerde giyilmeyecek şeyler değil kıyafetlerim ama artık karışıyor laf ediyor direk giyme demesede eleştirilerde bulunuyor
Bilemiyorum artık onunla başbaşa olduğumuzda bile kıyafete takılıyor
Buna sende sebep olabiliyorsun. Sevgilini kıskandırmaya çalışıyorsan tabi ki şiddetlenebiliyor. Ama yoktan yere kıskanıyorsa huyunda var demek.
Yok canım kıskandırmaya filan çalışmam hep aynıydım ben hatta evine ona yemek yapmaya gitmiştim yani Başka kimsede yok yanımızda ona rağmen çok süslü püslüsüj diyip durdu
Sahiplenen erkek modeli. Hayatta sana başarılar diliyorum
Rahatsız edici ama
Sana kalmış bir karar. İster ayrıl, ister devam et. Nasıl huzurlu yaşamak istiyorsan ona göre adım atabilirsin.
evlenmeyi kafaya koymuş
Ne alakası var ki?
seninle ciddi düşünüyor işte. sahiplenme duygusu artmış haliyle kıskançlık da artar
Ama yani tuhaf oluyor böyle kendisine fotoğraf attığımda veya baş başa olduğumuzda bile kıyafetime takılıyor
sebebi ciddi düşünmesi. tamamen seni korumak dürtüsü.
Anladım ama o zaman beni değiştirmek de isteyecektir
buna izin verme işte
İzin vermem ki zaten
Senle ciddi düşünmeye başlamış olabilir
Ne alakası var ki?
Tabiki kiyafetine karisacak. Seven kiskanir
Off ne alaka sevmekle ne ilgisi var ilişkinin başında da seviyordu
Bu bakış açısı normal değil
Seni değiştirmeye çalışıyor.
Saçma ya
çok kıskanç demek
Sonradan başladı
Yok hiç olmadı cinsellik
Ciddi düşündüğü zaman yapar.
İyide zaten iki senedir birbirimizle sadece takılır ayrılırım gözü ile görüşmedik ama öyle evlilik vb. Durumlarda düşünmedik yani üzerine konuşmadık zaten ben daha Üniversiteyi bu sene bitiyorum kendisinin bu kıskançlığına anlam veremedim
Çevrende olan bir durumu kıskanıyordur. Bunu diyemez açık açık o yüzden sadece kıskanır
Çevremde bir şey olsa anlayacağım 😅 zaten yasaklar sürekli evdeyim 😅
Wp de sürekli çevrimiçi olman?
Sosyal medyayı aktif kullanman?
Dışarı çıkarken açık giyinmen?
Hiçbirini abartı düzeyde yapmıyorum
İlişkinin başında neysem oyum ama artık nedense kıskançlığı arttı
Kıyafetler aynimi
Evet tabii ki değişen bir şey yok
O zaman konuş diyeceğim ama sancılı bir dönem bekliyor Seni
Yani aşırı açık giyinen birisi değilim ama süslenmeyi severim hep böyleydim ki hiç makyaj yapmam o ayrı mesele sadece biraz süslenmeyi severim şimdi niye gözüne batıyor bilmiyorum
Şimdi sorsan bir dünya anlatır
Hiç sanmıyorum 😬 alakası yok filana bağlar
😆😆 muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?