Aşk İlişkileri Kızlar, Zehradan cok hoşlanıyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Zehra diye bir kızdan baya hoşlandım ilk adım nasıl atılmalı? Güncellemeler+1 yıl Zehra nerdesin kızım kacırcam seni💔 Kızlar, Zehradan cok hoşlanıyorum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Bu soruyu ekran al ona at ve sus bir sey deme 3 21 Yorumla MikrofonsuzRAP +1 yıl Bu mal ne yapıyor diyebilir jdcn Yorumla Soran +1 yıl Onunla konussaydım buraya gerek duymazdım Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Açik açık diyeceksin ya da belli edeceksin eğer oda sana karsi bos değilse karşılık verir Yorumla Soran +1 yıl Tm kızım saol Yorumla Soran +1 yıl @MikrofonsuzRAP dasak gecme kızım git sokakta takıl sen Yorumla MikrofonsuzRAP +1 yıl Tamam ✅ Yorumla hsjdjlslapj +1 yıl sokakta takil deyince bi tuhaf oldum Yorumla Soran +1 yıl @MikrofonsuzRAP uza kızım Yorumla Soran +1 yıl @hsjdjlslapj sokak kızları boyle hadsiz konusur Yorumla hsjdjlslapj +1 yıl sokağa çıkamıyodur artık Yorumla MikrofonsuzRAP +1 yıl @hsjdjlslapj yok çıkıyorum yakan top oynuyoruz Yorumla Soran +1 yıl @MikrofonsuzRAP yüzsüzlerin işidir utanma yok rahat takılırlar onun bunun yanında Yorumla MikrofonsuzRAP +1 yıl Ne büyüttün ya neden soruyorsun maden fikrimi söyledim ben böyle bir tepki veririm diye sen benim onunla bununla takıldığını nerden biliyorsun bi uza Yorumla MikrofonsuzRAP +1 yıl Ne yani sadece kızların mı kimle takıldığı belli olmuyor siz neden namusu sadece kızlar üzerinden değerlendiriyorsunuz acaba ⁉️⁉️⁉️⁉️ Yorumla Soran +1 yıl Adın ne kız Yorumla Soran +1 yıl Dunyanın en yakışıklı erkeği benim iyi geceler guzelim Yorumla hsjdjlslapj +1 yıl hahahahah noldu burda Yorumla Soran +1 yıl @hsjdjlslapj hiç ya canım sıkkın Yorumla hsjdjlslapj +1 yıl yaz bana Yorumla hsjdjlslapj +1 yıl aa mod ablanın görüşündeyiz bide Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl 😃😃 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bu soruyu ekran al ona at ve sus bir sey deme
Bu mal ne yapıyor diyebilir jdcn
Onunla konussaydım buraya gerek duymazdım
Açik açık diyeceksin ya da belli edeceksin eğer oda sana karsi bos değilse karşılık verir
Tm kızım saol
@MikrofonsuzRAP dasak gecme kızım git sokakta takıl sen
Tamam ✅
sokakta takil deyince bi tuhaf oldum
@MikrofonsuzRAP uza kızım
@hsjdjlslapj sokak kızları boyle hadsiz konusur
sokağa çıkamıyodur artık
@hsjdjlslapj yok çıkıyorum yakan top oynuyoruz
@MikrofonsuzRAP yüzsüzlerin işidir utanma yok rahat takılırlar onun bunun yanında
Ne büyüttün ya neden soruyorsun maden fikrimi söyledim ben böyle bir tepki veririm diye sen benim onunla bununla takıldığını nerden biliyorsun bi uza
Ne yani sadece kızların mı kimle takıldığı belli olmuyor siz neden namusu sadece kızlar üzerinden değerlendiriyorsunuz acaba ⁉️⁉️⁉️⁉️
Adın ne kız
Dunyanın en yakışıklı erkeği benim iyi geceler guzelim
hahahahah noldu burda
@hsjdjlslapj hiç ya canım sıkkın
yaz bana
aa mod ablanın görüşündeyiz bide
😃😃