Bir ömür boyu aşk isteyen kız, gel bakayım bu soru senin. .. Kendini güzel sananlar, özel sananlar bana bakın; sizin güzelliğiniz bugün için özellik olabilir fakat geleceği yok. Bunu kafatasınız kabul ediyor mu? Söyleyin bakalım fındıkzadeler. ... Evet, sizi dinliyoruz hatunlar, neden bir ömür boyu çilenizi çekelim he kokoreçi kokişkolar.Hani bana koca layn.... Kocasız kalan tüm kızlara gelsin.
Yani ben de bu yüzden elde avuçta sadece tipi olan biriyle ömür çürütmek istemem. Bir yaşa kadar hem fiziksel hem kişisel güzelliğim devredeyken zaman ilerledikçe fiziksel güzellik elde olmayan sebeplerden yitirilebilir, bize de gönül güzelliği gerek zaten:) İki anlamda da sürdürebileceğime inanıyorum. Evlilikte uzun bir yoldur ve ben tam bir yol arkadaşıyım; yanımda da yaşlanınca bile oturup sohbet edebileceğim bir arkadaş isterim. Aşkı başlangıçta aramam, temel kavramlarla aşkı ayakta tutmaya çalışırım; evlilik de bununla yürür zaten:) Derdi yalnızca bedeni olmayan bir adam da oldu mu tamamdır inşAllah...
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar, madem güzellik fani gelip geçici, peki elde avuçta doğru düzgün huyunuz suyunuz olmazsa neyinize ömür adayalım sizin?
En İyi Cevaplar