Sevgilim Astsubay olacak cogu kisi bana sevgilin sana yalan soyluyor diyor sizce haklilar mi?

Merhaba 6 yillik bir iliskim var sevgilim askere gitti ama maalesef bana sormadan gizli gizli astusbay sinavlarina girdi ve kazandi Şu an kendisi İzmir 'de Astusbay egitimi aliyor yakinda'da mezun olacak. Ben sevgilimle tartistim dedim nasil benden gizli habersiz sinavlara girersin diye sevgilim bana "endiselenme evlenince her gun eve gelecegim nobet tutmayacagim, savasa gitmeyecem, dag cikmayacam, terorle mucadele etmeyecem, sinavlardan yuksek puan almaya calisip asayiste gorev almaya calisacagim Antalya'da ilk gorev yerim olacak bunun icin cok calisip cok yuksek puan alacagim korktugun gibi oyle gunlerce aylarca yolumu gozlemeyeceksin. 7/9 bin tl maasim olacak lojmanlarda yasayip az kira odeyecegiz market alisverisine kadar bir cok indirim salanacak rahat yasayacagiz" dedi ilk okuldan beri arkadas oldugum insanlar bana "kusura bakma kardesim ama nerde goruldu bir askerin nobet tutmadigi savasa gitmedigi terorle mucadele etmedigi? yeri gelecek aylarca evede gelmeyecek savasada gidecek yeri gelecek cocuklarina hem analik hem babalik yapacaksin sevgilin seni iyi kandiriyor arkandan gizli gizli sinavlara giriyor sacma sapan yok nobet tutmayacam her gun eve gelecegim yalanlari" dediler ben kime inanacagim :(
Sevgilim Astsubay olacak cogu kisi bana sevgilin sana yalan soyluyor diyor sizce haklilar mi?