Of ulan ooof napıcam?

Herkese merhaba. Annem beni evde istemiyor müzik dinliyorum kadın kıs şu müziğin sesini bilmem ne diyor kendi kendine triplerde. İstemiyorum gelmesin diyo kardeşime bağırıyor. Babam hasta o yüzden geldim ama yediğim yemek batıyo gözüne vermiyo resmen. Sorumsuz umursamaz diyo bana okulu bıraktım diye. Kime neyse onu da anlamdım ama böyle işte durumlar 26 yaşındayım başımdan çok şeyler geçti aç kaldım, susuz kaldım eski sevgilim geldi es kort musun dedi. Yani anlamdım gerçekten.. Nerde mafyavari insanlar var onlarla karşılaştım. Eski sevgilimin yakın arkdaşıyla yattım. Bilmiyordum ama buna benzer bir sürü şey oldu işte annem de sevmiyor beni. Git nerde oros. plk yaptıysan oraya dön diyo. Konuşmuyordum çünkü bir kere bile kapımı açan olmadı. Okulum bitmek üzere hayırlısıyla biterse bir daha hiç kimseyi görmek istemiyorum açıkçası. Çok çektim çoook Allahım umarım yüzüme güler de şu okul biter, dertler biter. Eski sevgilim adam olup geri gelir. Evleniriz. Gerçi olur mu olmaz mı bilmem.. Umarım olur işte, neyse
Of ulan ooof napıcam?