Hola🎈
Ben aşk evliliğinden yanayım.
Ben aşk evliliğinden yanayım.
Aşk Evliliği Mi?
Görücü Usulü Mü?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk evliliğinden yanayım. Görücü usulü evlilikler genellikle hüsran ile sonuçlanıyor. Mutsuz olan insanlar, sevmeyi bile beceremeyen insanlar oluyor. Bunu çevremde cidden çok gördüm. Görücü usulü diye sevemiyor diye aldatan insanlar bile var.
Ben görücü usulü evliliği doğru bulmuyorum. özellikle doğu ve güneydoğu kesimlerinde daha sık yapılıyor bu olay ama gelişmiş bir şehirde olmama rağmen burada da devam ediyor. Daha birbirini bir kez görmeden, konuşmadan birden evliliğe sürükleniyor köyden bir kız alalım okumuş kızla baş etmek zor diyen kafası boş insanlarla dolu sanki senin oğlun dört dörtlükte birde köyde olduğu için kızı küçümsüyor. Ne hakkın var senin bir kızın hayatını mahvetmeye ben şahsen güzel giden bir görücü usulü evlilik sürdüren görmedim istisnalar vardır tabi bi bir de yaşı geliyor kızın verelim gitsin diyorlar ben bu insanları anlamış değilim gerçekten kıssadan hisse konuşun, tanıyın, sevin gerçekten sevin öyle
ask evliligi diyorum, ben sadece gercekten yürekten sevdigim insanla evlenmek isterim mantik evlilikleri de saglam olabilir ama belki ilerde pismanlik yasarsin ya sevmeyi basaramadiysan evlendigin kisiyi, iki kisiyede yazik yani.. birbirini severek olsun olacaksa!
aşk evliliği ne kadar güzel gelse de kulağa bir kumardır. şanslıysan güzel gider ama şanssızsan cehenneme döner. görücü usulünde ise bir tık mantık var. birbirine eş eğitim durumları, yakın ekonomik durumdaki aileler evlendirir çocuklarını
Görücülü aşk evliliği 😌
Ponçiğim ❤❤
Haklısın kuzum 😎
Cevap
23Cevap
Görücü usulü daha sağlam oluyor bakınız eskilere.
Görücü usulü evliliğe karşıyım, saçmalık..
Tabi ki aşk evliliği.
Aşk evliligi güzel olabilir aslinda :) yani mutlu olmak güzeldir ama ask mantigina da yatmasi gerekiyor
Aşk evliliği diyeceğim ama hiçbir şekilde aşktan karşılık bulamadım. Üstüne salgın da kiminle nasıl tanışacaksın? Ekonomik durum aşık olmayı bile zorlaştırıyor.
SON KARAR "MANTIKSAL aşk"
ben aşk evliliği yaptım 11 sene sürdü ama yalanmış sadece sevgimi kullanıyormuş bu yüzden görücü diyorum bide bunu deneyecem ömür bitiyor yanlızlık zor
tabikide aşk evliliği ama günümüzde görücü usulü dediğimiz şey eskisi gibi değilki eskiden sadece düğün günü görüyormussun evlenıceğın kadını ama şimdi öyle değil tanışıp konusuyorsun bulusuyorsun bence ikiside mantıklı ama aşk öldürüyor arkadaşlar :)
Lahmacunselamı, aşk evliliği tabikide aradaki bağ daha kuvvetli olur sevgi var, saygı var. Görücü usulü öyle mi hayır seversen seversin sevmezsen vış Esra erol gibi o ne öyle
Yemek degil bu durum misafirlikte önüne koyulan yemeği yemeye benzemez ,
Evliliklerin temelinin saglam olması icin tabikide Aşk evliligi...
Aşıkken evlenmek hatadır. Aşk insanı kör eder, mantık evliliğini de doğru bulmuyorum. Bir süre arkadaşlık etmek lazım
En iyiisi uzun süreli ilişkilere sıcak bakmamak evlenmemek
Görücü usulü daha iyi geliyor bana sen onun geçmişini bilmiyorsun o senin geçimiişini billmiyor zaten bunlar öğrenilene kadar bir 3/4 sene geçiyor
akıllara direkt o müthiş replik gelir.
Aşk ve Gurur; 'Evlenmek için delicesine aşık olmayı bekleyeceğim. Sanırım bu yüzden de evde kalacağım.'
İnsanlar nasıl evlenirse evlensin. Birbirlerine saygı duymalı, sevgi beselemeli ve sadık kalmalılar. Gerisi teferruat
Aşk evliliği seven insan herşeye katlanabilir ama bir yabancının söylediği şeylere insan bir zamandan sonra katlanamaz bacım
Benim icin ask sevgi onemli
Bakinca heycanlanmadigim birini evimde ne yapiyim?
Aşk ve mantık ikisi birarada olduğunu düşünüyorum görücü usulünü istemem ben
Benim annem görücü usulüyse bende galiba öle olacak çünkü hayat yok sevsem buluşamam
En güzeli aşık olduğun kişiyle görücü usulü evlilik.
Görücü usulünde aşk olmaz diye bir şey yok.
ben de şunu sormak istiyorum: neden görücü usulü?
harbi merak ettim
muallak bir soru. görücü usulü evlenenlerin daha çok evliliğinin uzun sürdüğü söyleniyor.
İkisi de benim için olabilir. Ama daha öncelikle görücü usulü evlilik
Aşkta olsa aynı görücüde olsa aynı aşk bitiyor bir zaman sonra
Aşk biter yerini uyum sağladın bir sevgiye bırakırsın. Eğer o kesmiyor da yeniden bilinmemezliğin getirdiği heyecanı ve tutkuyu arıyorsan, başa dönersin. Ve bu döngü bir müddet sonra anlamsızlaşır.
gerçekten aşık olduğun biriyle evlenmek daha mantıklı
Mantık evliliğinden yanayım
Sonuna kadar aşk insan sevdiğiyle birlikte olmalı
aşk evliliği..
Mantik evliligi ama gorucu usulu olmasin
Hayırlısı olan evlilikten yanayım
aşık olmadan evlenmem..
Mantik evliliği
mantık evliliği.
Mantık evliligi
Düşünsene erkek kardeşini istemeye gelmişim :)
Aşk evliliği 🤍🎈
Aşk tabikide
Aşkk
Görücü usulü ne be 1950'lerde miyiz
Görücü
Mantık
aşk evliliği tabi ki
Görücü Usulü
Aşk evliliği tabiki
Aşk 🤦♀️😗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?