Keşke evlenebilsem ben de? Allahım bir eşim olsa da sarilsam sevsem? Keşke ekonomik durumum olsaydı?

Işe gittim 00.00 da. Bekar 23 yaşlarında 25 en fazla işçi kadrolu kızı gördüm. Kıza baktım kadrolu işçi lise mezunu 6500 tl alıyor ben ise 2860 tl aliyorum... Yaşım 34 oldu. Hiç kız arkadaşım olmadı. Üniversitesi bitirdim. Zaman kaybettim birikim yapamadım. 50.000 tl kredi ve kyk borcum var ödüyorum. Şükür. Benim yaşındakiler 3 bebesi var. Ben daha el tutamadım. Allahım dedim ne olur şu kız eşim olsa ayaklarına kapansan ne olur dedim. Yanı evlenmek imkanım yok. Elin parası ile kadına gitmem parayı zaten zor kazanıyorum. Hiç birleşmedim. Bazen serviste kadın olmadiginda işçiler dalga geçiyor. Zoruma gidiyor. Keşke evlenebilsem dedim ama olmadı. O kız suratıma bile bakmadi.
Bazen kızları görüyorum bunlar ölmeyecek mi ki? Babam annen öldü bunlar ölmeyecek mi ki? Orucu bile bazen bozuyorum. Neredesin Rabbim Allah, çok özluyorum istiyorum. Birini neden bulamadım ben ki? Allahım ne olur dul evlenmeemis bir kadın bulsam 26 küçük de evlensek? Ne olur be yardımcı olsanız bana?
Keşke evlenebilsem ben de? Allahım bir eşim olsa da sarilsam sevsem? Keşke ekonomik durumum olsaydı?