Aşk İlişkileri Kızlar, Minyon kızlara ilgi neden çok 😄? Sizce sebebi ne olabilir? KocaBebek5959 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Artık ilişkiler minik kız uzun erkek olarak çok görülüyor 🙄😄 Peki sizce nasıl görünüyor? Minyon kızların farkı ya da özelliği ne? 😍Emily Wİllis ❤ Güncellemeler+1 yıl Uyumayanlar 🌹 Kızlar, Minyon kızlara ilgi neden çok 😄? Sizce sebebi ne olabilir? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kucağa rahat alınabildigi için sever erkekler 1 42 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Dimi ya :D Senin boyun kaç? Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Minik te gitti 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 155 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Oyy işte aradığım kadın boyu 😍😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama. evliyim senin değilim yıllar önce nerdeydin çok geciktin sevgilim olmayan adam😆😆😆 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Evli mi 🤦🏻♂️ Arkadaş neden ben yaaa neden... Ühü üzüldüm beni teselli edicek miniğim yok 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bane iyi geceler Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Gitme ya :( Mesaj atabilir misin? 🌷 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayr uycam tatli uykular Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Nolur uyumadan bir mesaj sadece 😔 Hadi be minik. Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Sana eig vericem söz 😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uykum var Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Benimde var 🤗 Ben sana yardım ederim uyurken minik 😅 Ekle bak neler oluyor.. Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Üzdün be minik güzel 😔🌷 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Günaydın Minik 😍😅 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Uyanmadın mı daha yuh ya :( Uyuz minik.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyanmadm😅😅 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Hem minik hem uyuz 🙄 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Mesaj at hadi lütfen 😊🌹 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Bari cevap ver tatlı şey :( Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Yav kimsin Gizli Miniğim benim 😔😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi eigle satn alamazsn beni ben fakir ama gururlu kizim😅😅 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Eig senin kurbanın olsun minikkkkkk 😍😄 Sen yeterki Takip at hadi :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayr Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Niye be minik güzel :) Ne eksiğim var diğerlerinden.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimseyle işm yok evliyim Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Biliyorum ama lütfen bir takip at :( Güzel sohbetine doymak istiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayr ya Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Miniksin tatlısın kırma bu dev bebeği :( :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dev bebek. biraz daha buyusun bu ne Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Küçük mü geldi :D Yeterki sen iste minik şey 😍🔥 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Lütfen şu tatlı çocuğa bir güzellik yap :( Seninle sohbet etmeye ihtiyacım var.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim yok Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Laflara bak hem uyumuyo hem beni mahrum ediyo :( Tamam anladık minik tatlı bir bedenin var ama bize de yazık :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kedimin burnu kanadı endişeden uyumadm çok üzgunum😭😭 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Kıyamam bende de var :) Durduk yere mi oldu :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oglum kapıyı carpmış oda ordaymis burnundan kan geldi kapı kafasina carpmiş gittigimde bilinci gidiyordu sarstım kendine geldi 😭😭 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Kıyamam yaa çok iiyisin cidden :) Ilık suyla bi yıka yüzünü kafasını falan.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yavru daha 10 15 günluk. çok ufak bikac gunde çok alıştm ona bişey olsa dayanamam ben😭😭 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Hadii yaa üzme ya tatlı canını :( Düzelir merak etme sen elinden gelenin en iyisini yaptın.. ❤ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi geceler kedime bakc m. ben😭😭 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Ah be tatlı kadın gitmeden istek at lütfen :( Oradan haberleşelim... Yorumla
enfektekurabiye Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl çuk tatlılar çünküm 1 1 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Haha sana da öyle mi geliyor :D 😍 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kucağa rahat alınabildigi için sever erkekler
Dimi ya :D Senin boyun kaç?
Minik te gitti 🙄
155
Oyy işte aradığım kadın boyu 😍😅
Ama. evliyim senin değilim yıllar önce nerdeydin çok geciktin sevgilim olmayan adam😆😆😆
Evli mi 🤦🏻♂️ Arkadaş neden ben yaaa neden... Ühü üzüldüm beni teselli edicek miniğim yok 😔
Bane iyi geceler
Gitme ya :( Mesaj atabilir misin? 🌷
Hayr uycam tatli uykular
Nolur uyumadan bir mesaj sadece 😔 Hadi be minik.
Sana eig vericem söz 😍
Uykum var
Benimde var 🤗 Ben sana yardım ederim uyurken minik 😅 Ekle bak neler oluyor..
Üzdün be minik güzel 😔🌷
Günaydın Minik 😍😅
Uyanmadın mı daha yuh ya :( Uyuz minik..
Uyanmadm😅😅
Hem minik hem uyuz 🙄
Mesaj at hadi lütfen 😊🌹
Bari cevap ver tatlı şey :(
Yav kimsin Gizli Miniğim benim 😔😔
Bi eigle satn alamazsn beni ben fakir ama gururlu kizim😅😅
Eig senin kurbanın olsun minikkkkkk 😍😄 Sen yeterki Takip at hadi :(
Hayr
Niye be minik güzel :) Ne eksiğim var diğerlerinden..
Kimseyle işm yok evliyim
Biliyorum ama lütfen bir takip at :( Güzel sohbetine doymak istiyorum.
Hayr ya
Miniksin tatlısın kırma bu dev bebeği :( :D
Dev bebek. biraz daha buyusun bu ne
Küçük mü geldi :D Yeterki sen iste minik şey 😍🔥
Lütfen şu tatlı çocuğa bir güzellik yap :( Seninle sohbet etmeye ihtiyacım var..
Benim yok
Laflara bak hem uyumuyo hem beni mahrum ediyo :( Tamam anladık minik tatlı bir bedenin var ama bize de yazık :D
Kedimin burnu kanadı endişeden uyumadm çok üzgunum😭😭
Kıyamam bende de var :) Durduk yere mi oldu :(
Oglum kapıyı carpmış oda ordaymis burnundan kan geldi kapı kafasina carpmiş gittigimde bilinci gidiyordu sarstım kendine geldi 😭😭
Kıyamam yaa çok iiyisin cidden :) Ilık suyla bi yıka yüzünü kafasını falan..
Yavru daha 10 15 günluk. çok ufak bikac gunde çok alıştm ona bişey olsa dayanamam ben😭😭
Hadii yaa üzme ya tatlı canını :( Düzelir merak etme sen elinden gelenin en iyisini yaptın.. ❤
Iyi geceler kedime bakc m. ben😭😭
Ah be tatlı kadın gitmeden istek at lütfen :( Oradan haberleşelim...
çuk tatlılar çünküm
Haha sana da öyle mi geliyor :D 😍