Merhabalar.. Kimi gözlere odaklanır, kimi dudaklara, kimi ellere, kimi vücuda.. Yüz yüze iletişim de karşı cinste genellikle dikkatini çeken bölge neresi oluyor? Lütfen soruyu çarpıtmayalım.. Keyifli geceler.. 😏🥂🚬🤘
Karşı cinsle yüzyüze iletişimde en çok dikkat ettiğim şey göz teması kurmaya özen gösterip göstermediği göz teması kuran kadınlar bana hep daha özgüvenli ve çekici gelmiştir ve özellikle dişlerine ve ellerine bakarım. çünkü öz bakım öz saygı demektir insanın kendine saygısı yoksa bana olmasını beklemek biraz hayalperestlik gibi geliyor. Aslında tırnak yapısından kaz ayağına kadar bir çok genetik bulgular karşımızdaki insan hakkında küçük ip uçları verir çünkü beyindeki genetik neyse elde de yüzde de ya da herhangi bir yerde işaretleri vardır. Doğru analiz ederek çok doğru kararlar alabiliriz ama uzman olmadığımız için yanılgı payını hesaba katarak sadece şahsi düşüncelerle birini yargılamamak önem arz ediyor. Ama küçük ip uçları hayat kurtarmasa bile bize ışık tutacaktır.😊
Ben en çok mimiklere dikkat ediyorum. Mimikler bana insanın karakterini yansıtıyor ve o insanın gerçek benliğini orada görüyorum. İnsanların endişelerini, mutluluklarını gizleyemedikleri tek nokta gibi geliyor bana ve her zaman bu doğrultuda ilerledim.
Ilk önce tırnaklarına bakarım, sonra ayak bileklerine. Sakın ayak fetişi falan diye düşünmeyin çünkü öyle fantazilerim yok. Küçükken karşı komşumuz Ali amca bir kadının ayak bilekleri kalınsa ondan uzak dur çabuk dağılır derdi 😂 bilinç altıma işlenmiş istemedende olsa bakıyorum yani 😎
Bı ara bı kızla konusyodum kız bişey söylüyordu sonra ay çok güzel olmazmi diye zipladi tabi ön. Takimlarda zıpladı bide açık giyinmişti baya gözüme çarptı kız da gördü lan sen göğüsumemi baktın dedi bende evet dedim napim olum zıpladın gözüm çarptı aradan da kız arkadaşım (sevgilim) geliyodu neyse tamam ben kaçar dedim kız söyler diye falan korktum şimdi ama öyle bir durum olmazsa gözlerine bakarım
Bazıları tersini söyleyip böyle daha çekici ve seksi göründüğünü sanabilir ama bir erkek karşısındaki kadının en çok güzelliğine önem verir. Zaten yüzü güzelse bakımlıdır o kadın (makyajdan bahsetmiyorum bu arada makyaj yapmak bakım değil cildine ihanet etmektir.)
Mimik ve ifadelere aşırı derecede dikkat ederim. Saç biçimi, gözlerin hareketi sonra gelir. Sonrasında boyun, yanak ve dudak üçgeninde bakışlarım milisaniyelik hızlarla döner durur.