Başlıktada belirttiğim gibi kadınlar için bu ne kadar önemli? Statü herşey midir? Statüden kasıt örnek ben bir erkek olarak hemşire kadın ise bir doktorsa bu durum ilişki başlangıcı için uçurum yaratırmı? yoksa ilgi olduktan sonra bu tarz şeyler ikinci plandamıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
güncelll
Bir kadın kendinden daha düşük statüde ki birinden hoşlanırmı?
gerçi odtüden çıkanların çoğunun kafa kırık. Benim de bir arkadaşım vardı sevgilimsi... 27 yaşındaydı odtüden master yapmış tek derdi 30 olmadan doğurmam lazım
Eger kadin dominant ve otoriterse sever ama pasifse ve zayif kisiligi varsa biraz zor onu kendinden uste olan birilerini koruyabilecegi dusuncesi olacagindan dolayi
eleman lise mezunu olsun. Kız işletme mezunu. Eleman beraber çalıştıkları firmada müdürlüğe kadar önü açıkken eleman en fazla ustabaşı ya da şöför olur. Memurluğa alalım. Eleman en fazla düz memur olur 3. kademeye kadar çıkar kadrosu ama kız il müdürü hatta daha ilerisini de olur bunun getirdiği sosyo ekonomik farkları erkek kaldıramaz. Çünkü kıza yetemez! Skip skemediği ile kalakalır ki o noktada olan bir kadın için bu önemsizdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bizim ilkokul mezunu Kuafor ODTÜ mezunu kadınla evlendi , çok mutlular 3 senedir
o kızın beynine
@TTCustom017 adamın birinci kadının ikinci evliliği , aynı yaştalar ve ilginc bir şekilde gayet iyi anlaşıyorlar
istisna her zaman vardır ama istisna zorlanmaz
@TTCustom017 bence de ilginc bir çift
gerçi odtüden çıkanların çoğunun kafa kırık. Benim de bir arkadaşım vardı sevgilimsi... 27 yaşındaydı odtüden master yapmış tek derdi 30 olmadan doğurmam lazım
@TTCustom017 🤣🤣
o gerizekalıyı ikna etmek için o dönem yeni doğuran Demet Akalın kaç yaşında doğurdu bunu hesapladım yine ikna olmadı yelloz
Eger kadin dominant ve otoriterse sever ama pasifse ve zayif kisiligi varsa biraz zor onu kendinden uste olan birilerini koruyabilecegi dusuncesi olacagindan dolayi
hoşlanabilir ama önerilmez çünkü sosyoekonomik farklar onun zararına olur
Bi kerede onların zararına olsa ya bişe olmaz 😅
onlar neyi kaybeder hemen örnekleyelim.
eleman lise mezunu olsun. Kız işletme mezunu. Eleman beraber çalıştıkları firmada müdürlüğe kadar önü açıkken eleman en fazla ustabaşı ya da şöför olur.
Memurluğa alalım.
Eleman en fazla düz memur olur 3. kademeye kadar çıkar kadrosu ama kız il müdürü hatta daha ilerisini de olur
bunun getirdiği sosyo ekonomik farkları erkek kaldıramaz. Çünkü kıza yetemez! Skip skemediği ile kalakalır ki o noktada olan bir kadın için bu önemsizdir
Kadının hayattan beklentisine bağlı. Basit bir kadınsa dediğin zor.
Haklısın aslında eğer kendini aşmış birisi bu tarz şeylere pek takılmaz gibi gözüküyor.
Yaş sadece rakama bağlı bir şey kafada bitiyor her şey
Sende oldumu
Hayır ben evliyim zaten de düşüncem bu yönde
9kac yillik
Statüye önem verende var vermeyende benim için önemli değildir bu tür konular ama bu sebepten eşinden boşananlar var
Kadınlar şakacı erkeklerden ve ilgili erkeklerden hoşlanır bence 🙃
ilgi derken soğuk olmayan kişilerdenmi bahsettiniz
Önemli olan doktor hemsire olması değil iyi temiz kalpli biriyse erkek ve ilgili sadıksa unutturur
Kadın hoşlanabilir çok da doğal ama karşı taraf kompleks yapar bunu hiç şaşmaz
Ben yapmam aslında böyle şeylere takılmadım için
Hoşlanır tabi. Her şey statü mü snaki
Ben bir kesere sap olamadım doktor ariyorum
Başın her ağrıdığında acile git iğne serum felan derken bulursun
Kaslı yakışıklıysa neden olmasın öbür türlü zor
Kadınlar genelde istemiyor