+1 yılAşk kavramına yaş sınırı konulmaz, konulamaz.
Nedeni ise aşk insanın elinde olan bir şey değildir. Aşık olacağın kişiyi veya yaşını seçemezsin. Duygularına engel olamazsın. O yüzden sen ne kadar yaş sınır koysan da duyguların devreye girdiği zaman elinden bir şey gelmez.21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbence 30 yaşa kadar ideal. ya bana hiç sormayın şunları sonra linç yiyeceğim ahahahah ama şöyle bir şey gerçekten aşık olmak farklı 20 yaşındaki kız 50 yaşındaki adama aşık olabiliyor parası için değil gerçekten sevdiği için dominant görmüş geçirmiş hani nasıl erkeklerde olgun kadın tabiri varsa kadınlar için de geçerli bu durum bence olabilir yani herkese saygı duyalım saygıya davet ediyorum milletimizi sonuçta insanların hayatına girmiyor senin hayatına giriyor o kişi yaş farkı seninle var milletle yok o yüzden milletin karışması gereken bir durum olduğunu düşünmüyorum hatta milletin bu duruma yorum getirmesini bile etik bulmuyorum size ne kardeşim yani size nee
311 Yorumla- +1 yıl
evet öyle bi sorunum yok :))
- +1 yıl
evet :)) senin kaç
- +1 yıl
Burcum yay
- +1 yıl
@nghtskip ben de olurum yani aşk dedin mi yaşa takılı kalmamak lazım zaten seçemiyosun aşık olacağın insanı kriter belirlemek gibi bi şey yaş konusu da saçmalık
- +1 yıl
@sweetiepie yay Burcu biraz ateşli olur :)
- +1 yıl
bayagiii
+1 yılÖnemlidir. Neden diyecek olursan eğer. Çok yal farkı hem toplum tarafından hoş karşılanmaz hemde biraz zaman geçtikten sonra kafa uyuşmaz. 30 yaşında ki bir adamla benim gibi 18 yaşında ki birinin bir ilişkiden beklentileri farklıdır. Buda sıkıntı çıkarır. En fazla 21 yaş benim için idealdir. Ama büyük konuşmamak lazım kaderde varsa olur.
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılToplumda erkek küçük kadın büyük olunca söz konusu olur ama kadın küçük erkek büyük olursa pek de sorun olmaz. Bence belli bir yaş sınırı vardır ama cinsiyetleri ayırt etmem kadın da büyük olabilir erkek de. Yaş sınırı mevzusu bence 8 yaşı geçmemelidir. Çiftin arasında her türlü uyum açısından.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok büyük yaş farkı olmaması gerekir diye düşünüyorum. Uyum olması gerekiyor belli bir yerden sonra arada iletişimsizlik başlar.
25 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir. Bazıları kendinden 5 yaş büyük olgun kişileri sever. Bazıları kendisiyle yaşıt aynı kafadan kişileri sever. Baziları kendinden küçük kişileri sever. Ama sübyan ilişkiye ya da aşırı büyük kişilerle evlenmenin de absürt ve hoş bir şey olmadığını düşünüyorum.
01 Yorumla10 yaş ve üzeri benim için çok fazla yani doğru. Ama çift, birbirleriyle anlaşıyorlar ise ne mutlu onlara.
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. Insanın bulunduğu yasa göre ilişkiden beklentileri farklılık gösteriyor o yüzden sınır konulmali bazı noktalarda
112 Yorumla
+1 yılAşk bence çok farklı birşey insana hiç sevmem dediği şeyleri dünyanın en güzel seyiymis gibi sevdirebiliyor erkek arkadaşımla aramda 5 yaş var ve ruhen yaşımız gayet aynı eğer o 20 yaşta büyük olsaydı ve bu şekilde olsaydı onu yine severdim
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDegil ama asiri uç yaşlarda sorun çıkması daha muhtemel. Ama şimdi hic bir ilişki zaten yaş farkı uygun da olsa uzun gitmiyor ondan artik bilmiyorum ne dogru ne yanlis belirli bir mantik aramiyorum belki mantıksız gördüğümüz çiftler daha mutludur
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendi yasindan 5-6 yaş büyüğe kadar anlaşması kolay olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum da acikcasi belli bir tarif vermekte istemiyorum yasi uygun diye birbirimize uygun olduğumuz anlamina da gelmez ondan bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşım 25 burç boğa senin
Cevap sahibi+1 yılİstanbul sen
+1 yılYaş önemsiz askdedigin seyde karakter uyuşması oldugu icin ruh ikimizi buldum deriz. Önemli olan karakter uyuşması.
112 Yorumla- +1 yıl
Terazi.
- +1 yıl
Okudum.
- +1 yıl
Xperin 2 olursa özelden yazarsin.
- +1 yıl
Dün açtım.
Aşk hevestir sınırı olmaz salaklıl geldimi olur ama sevgi yaşta oturuyor
01 YorumlaBu saatten sonra aşk çocukça geliyor. Aşık olacagimi sanmiyom
02 Yorumla- +1 yıl
Dogru söylüyorsun aşk oyuncak olmuş insanlarin elinde, kimin eli kimin cebinde belli degil insanlara guvenimiz kalmadi haklisin @Bjkdamla
Yoo doğru değil ama arada 15 veya 20 gibi büyük rakamlar olmadığı sürece
05 Yorumla
+1 yılEn fazla 5-6 yaş büyüklük ideal daha fazlası olmuyor bence
01 Yorumla
+1 yılEn önemsiz şey zaten ben yaşıtlarımı beğenemiyorum şu an aşık olduğum adam bile benden 20 yaş büyük
027 Yorumla- +1 yıl
Evet bekar
- +1 yıl
İkiside değil kurcalama boşver
- +1 yıl
Platonik
- +1 yıl
Yok gerek yok teşekkürler
- +1 yıl
Herkesi takip etmem ve mesajlaşmam
- +1 yıl
Gerek yok
- +1 yıl
2 yıl oldu
- +1 yıl
Facebookta
- +1 yıl
Bende hiç beklemiyordum
- +1 yıl
Hayır tabi ki
- +1 yıl
Tabiki
- +1 yıl
Ciddi
- +1 yıl
Sanmıyorum 😉
+1 yılKendini tanımayan aşık olamaz bence, hatta olmamalı
04 Yorumla- +1 yıl
Herkesin ayrı bir yaşı vardır bence
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sınır olmaması lazım tabi ama şimdi tutup da 20 yaş falan olursa o zaman da doğal olmaz bence. hadi 5-10 neyse mesela...
00 Yorumla
+1 yılAşırı fark olmadığı sürece...
25 Yorumla- +1 yıl
15-20yas kadarda fazla kaçiyo mesela
- +1 yıl
Evet
+1 yılAnlatayım siz karar verin; çocukken aşk görüşümüz oyun oynamaya, biraz büyüyünce arkadaşlığa, sonra dert ortaklığına sonra da hayat arkadaşlığına evrilir. Her yaşta aşık olunuyor, ama kastedilenden farklı şekilde.
01 Yorumla
+1 yılDOĞRU.
Mesela 16 yaşında bir kız 20 yaşında bir erkeğe aşık olup onunla gezemez.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, yaş konusunda takıntım yok
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yas üstüne koysak iyi olur
13 Yorumla- +1 yıl
Aslan Burcu
+1 yılİnsandan insana değişir tabikide herkesin fikirleri ve gorusleri farklıdır yanii sonuçta öyle birseyler
03 Yorumla- +1 yıl
Ama insan sevede bilir sevmeyede bilir kişiden kişiye farklidir insanlar en fazla bence 5 veta 6 yas büyük olmalidir sevdiğinden
- +1 yıl
Eeeee yani
+1 yılBence doğru değil çünkü dış görünüşe değil fikirlere aşık olur insanlar ama şu zamanda herkes dış görünüşe bakarak aşık oluyor
01 Yorumla
+1 yılYaş sorunu olmaz ama kuşak ve bakış açısı sorunu olabilir
05 Yorumla- +1 yıl
Atıyorum 30 yaşına biri ile 20 yaşındaki birinin ilişkisi olurda adam 7 8 yıl sonra yaşlancak ve o kafar gezme dolaşma heveso gidicek ama kız hala genç kalcak ve aralarında fikir çalışması gibi sorunlar ya da sosyal ve ruhi bir çatışma illaki olur
- +1 yıl
Bir hiç bir şey için zorunda değiliz
Gizli Üye(18-24)+1 yılNası ya ben yeniyim biri anlatsın takipleşmediklerim beni nasıl davet ediyor sırf bu yüzden kapadım ya takibi istemiyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldiğer görüşlerime de baksınlar diye açık bıraktım gizlim yok yani. Takip eden olursa da mesela (1,2 takipçili) gözüm tutmadı anında siliyorum ekli değilim değilsin ki
+1 yılBazen doğru.
13 Yorumla- +1 yıl
Çünkü yanlış kararlar alabiliriz. Aşk dediğimiz şeyler aşk olmayabilir. Bu konularda mantığını kullanmak daha önemli.
+1 yılEvet en fazla 10
12 Yorumla
+1 yılEn fazla 30 🙂
17 Yorumla- +1 yıl
@nghtskip ne trollü
- +1 yıl
@nghtskip 21 yaşındayım
fazla olmamakla beraber
11 YorumlaEn fazla 4 yaş olmalı tabi büyük konuşmayalım
03 YorumlaEvet doğru en fazla 5 olabilir.
02 YorumlaAbsürt olamamak kaidesiyle evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBir yere kadar koymamak gerek.
00 Yorumla
+1 yılMantık bunu gerektirir koyacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorularına davet etmezsen sevinirim.
01 YorumlaEvet,,,
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence doğru olur
013 Yorumla- +1 yıl
Bana gore maksimum 5 yas olmali. Üzerinde beklentiler farkli oluyor
- +1 yıl
Mesela 30 yasinda bir insan evleneyim cocuklarim olsun derken 20 yasinda bir insanda okuyup meslegini eline almak ister
- +1 yıl
Ben mümkün olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Evlenmek paran ve isin olmadan cok zor. Ayrica okulu okurken calisirsanda derslerin kötü gider
- +1 yıl
Katılmıyorum
- +1 yıl
aynı fikirdeyim ben okuyayım evleneyim o sırada eşim de çalışıyor olsun evi geçindirsin çok sevgili yapmaktan gerçekten çok daha iyi çok mantıklı konuşmuşsun burada evliliğin derslere bi zararı olmaz çalışmadığım sürece :))))
- +1 yıl
@sweetiepie ☺️😅tabi aklın yoku bir demi bu mantığı millet anlamıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet doğru
05 YorumlaEvet zorunlu
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru kanka
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. doğru değil
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri