Yani artık konuşmuyoruz ve direk pat diye yazdı para gönder diye. Gerçi birkaç defa daha hatirlatmisti ama konuşuyorduk o sıra. Yani bu yuzsuzluk değil mi? Benle bu yüzden mi konusuyordu? Söz vermiştim ama bu yuzsuzluk de hoşuma gitmedi hiç napmaliyom?
Bir haftadir konuştuğum kıza para göndereceğime söz vermiştim aramız bozuldu hala istiyor napmaliyim?
Napayım diye soruyor musun gerçekten? Çok hayırsever biriysen ver diyeceğim de yüzsüz biri belli ki. Hiç hoşlanmadım tavrından şahsen. Yol ver kapat meseleyi bence.
Niye veriyorsun verdin diye tutmak zorunda da değilsin dilenci isteyince de veriyor musun şunun dilenciden farkı ne? Eşek olana semer vuran çok olur illa para vereceksen git garip gurabaya ver söz vermismis tutma sanki senet imzaladi lafa bak
Tamam öyle de* keşke söz vermeseydim. Doğru dilenci gibi geliyor kız gerçekten bana. Ama ben sozumu hep senet kabul ettim. Fakat her taraftan engelliycrm çünkü üslubu hiç hoşuma gitmiyor
E tutma enayi misiniz fazla mı merhametli bilemedim tanımadığın birine neyin sözünü veriyorsun bir haftalık kiza para yollayacak kadar? Tutma zaten parayı alıp gidecek yoluna böyle birine verdiğin sözü tutsan ne tutmasan ne ramazan kafaniza vurmuş sizin
Niye söz veriyorsun ki annesi değilsin babası değilsin sevgilisi eşi değilsin bir haftalık konuşmadan daha böyleyse kusura bakma ama enayisin kardeşim iyiliğin için diyorum bu kızlardan uzak dur kullanır atarlar hem parana hemde gururuna yazık