Sabah bir soru sordum özet geceyim evli biri sevgili olalım dedi vazgeçti ama silmedi numaramı takipte ve durumdan şarkılar paylaşıyor. Bana ilerde görüşelim demişti bende umudunu kesmek için duruma yazılar arttım yani umudunu kesmek için.. onu sil engelle dceksiniz bu kurtuluş olduğunu düşünmüyorum çünkü başka numaradan ulaşabilir zaten demişti sana 5 dk da ulaşırım diye... simdi üzerine almiomu o yazıları takipte hala başka erkek olsa çeker gider bu niye gitmiyor farklı ildeyiz Cevreisnde bir sürü kadın var neden hala takipte beni aldikmi başımıza belayi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Telefon ne verilecek en son şeydir insta verin sosyal medya verin ama whatsapp asla, ben de 1 kere buna düştüm o 1 2 haftada 1 kız ağzıma sıçtı
Yok bu beni rahatsz etmiyor ama süreki gece bile takipte
Yine de mesela benimki gibi ileride rahatsız etmeye başlar engellersin kara listeye alırsın ama Hop başka telefondan
4 aydır aramayan ararmi
Engelle her yerden istemiyorsan kara listeye al telefon noyu da o zman
Yapamıyorum en fazla bu kadar izak kaliom
Niye
Ben ona aşığım ama uzak duruyorum
Sen ne istiyorsun ya anlamış değilim
Ya ben o a aşığım ama sonumuz yok bie kez yazsın istedim çünkü niyetini ogrencektim yazmadı şimdi ben ondan vazgcetfimi paylaştım anlamadı hala takipte
E anlamamıştır ne var bunda y da sen yaz niye ondan bekliyorsun illa erkekler mi yazacak, bak yaptığın şeylerden duyduğun pişmanlık geçer ama yapmadığın şeyler yüzünden duyduğun pişmanlık hiçbir zmaan
Yeminliyim ve onan onun peşinden çok kostüm oda seni istemesem söylerdim dedi adam evli yazık esine
Beni en son tersledi isim var az yaz dedi bense kızdım 5 aydır yazmadım oda yazmio sadece durum takip ve gönderme
E evlyse ve eşine yazıksa silsene daha ne bekliyorsun biraz empati yap ve onun karısının yerinde olduğunu düşün
Sen evli kısmını anlamadinmi tamam peki evli o neden silmiyor hala takı ediyor
Böyle şeylere niye çok takılıyorsunuz biz erkekler sade insanlarız illa her şeyin altından bu çıkar mı flan diye düşünmeyin genel olarak takmayız böyle şeyleri
Veda şarkısı atıyorum gitme şarkısı atıyor peşine. hic tarzı değilken benim dinle sigim müzik atıyor ben mutsuzum sen mutlu yazıyorum neler cektigimi ne bileceksiniz yazıyor garip degillmi
Hayır aynı şehirde olsak zaten sevgili olmak istedi ama farklinsehir beni silebilir artik
Yaw sen engelle ne umuyorsun bu ilişkiden afedersin ama böyle sevgi olmaz, evli adam bırak peşini o bırakmıyorsa
Işte bende onu öğrenmeye çalışıyorum sence hala umudu var mı bu adamın benden
Olsun olmasın seni ilgilendirmez diyorum olsa bile sen umudunu kestir onun, evli adam senin yapacağın en erdemli davranış bu
Ha dediğime yeni geldin ya sabahtan beri ne anlatıyorum ben işte umudunu kesmek için gönderdi paylaştım ama o hâlâ beni takipte
Yaw engelle gitsin umudunu bitir ben de diyorum
Canım engellerim sonra başka numaradan ararsa
Açma
savcılıga sikayet et bak bakalım ne oluyor
Yok ya o kadarda degil
İstanbul'da mısın sen?
Yoo noyeki
İstanbul'da olsaydın ümraniyeye gel yardımcı olayım dicektim, adam senitaciz ediyor resmen bari seni savcılıga veririm de
Ama mesaj atmıyorki numaramı sil dedim silmedi sadece durumlara bakiyor arada da durumuna şarkı atiyor
sen bilirsin madem rahatsız değilsin niçin soru soruyorsun derler adama :) Dimi?
Bende de hata var çok umut verdim başta sonu olursa olsun sevgili olalım dedi sonra farklı sehirdeyiz dedi ama sonra istemesem seninsoylerdim dedi akıl gelip gidiyir
evli olduğunu biliyor muydun baştan beri?
Hayır şundan rahtszim ben ona durum attim git demi gitmiyor
Daha Napiym neden gitmiyor diye merak sordum
Evet kağıt üzerinde dedi
Neden hala silmedi numarami
insanlar baya kaşarlanmış...
yaşın kaç senin?
Engelle gitsin
İlgilenme olur biter
Ilgilenmedgim hal bu
Sen yinede engelle