Öncelikle iyi geceler arkadaşlar ama bu soru biraz kendim için durumu şöyle özetleyebilirim size yaklaşık 8 aylık güzel bir ilişkim var kız arkadaşımı seviyorum ama iş yerimize yeni başlayan bir kız var yaklaşık 3 ay oldu bu arada kızın yaşı 19 benim ise 30 ben gayet normal bir şekilde yaklaştım işi öğrettim falan ama zamanla kızda değişimler oldu bana karşı fark ediyordum ama emin olamıyordum daha doğrusu yok yok yanlış anlıyorsun diyordum kendi kendime hatta kıza hep kardeşim diye hitap ediyordum ama bir kaç hafta önce kız bana açıldı benden hoşlandığı çok sempatik ve çekici bulduğunu ve bunun yanlış olduğunu üstelik hem cinsel olarak hemde duygusal olarak hoşlandığını kendini bundan alamadığını falan, görüşmeyi kesmek istediğini söyledi bende ona bunun yanlış olduğunu ve görüşmeyi kesmenin doğru bir karar olduğunu söyleyerek görüşmeyi kestim numarasını falan sildim instadan sildim ama iş yerinde sürekli göz göze geliyoruz bazen tavırları ve ilgisi hoşuma gidiyor asla bir adım atmam ve aldatmam istesem yapardım bunu kendimi kontrol edebilen bir erkeğim ama bu durumun hoşuma gitmesi de beni rahatsız etti sanırım yabancı ama samimi birinden fikir almam gerekiyor bu durumda nasıl davranmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim 🙂
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sanırım o yaşta bir kızın ilgisini çekiyor olmak ve beğeniliyor olduğunu görmek çoğu insanın hoşuna gider.
ah sanırım bunu yaşıyorum hani ilk başta sert ama anlayışla yaklaşsamda sonrasında bir hoşuma gitti bu durum malesef burcum sağolsun egoyu bol bol katmış yaradan
Kız arkadaşının buna deli olacağı kesin
Haberi bile yok olsa zaten çarşı karışır 😄
Benim de hoşuma gider fakat kesinlikle karşılık vermem
En doğrusu da bu sanırım yakın bir karaktere sahibiz
egonu oksamis ama kizdan uzak durmalisin yok hoslaniyorsan ayril digerine yazik
Ya şimdi dürüst olmak gerekirse sanırım evet egom okşandı burcum sağolsun seviyoruz bu olayları ama kızın kendisinden değilde sanki ilgisinden hoşlandım dostum teşekkür ederim ama asla Hatuna yanlış yapmam hak etmiyor ve seviliyor kendisi
burcun ne aslan ya da oglak?
Nasıl yaaa? sanırım biraz daha uğraşırsan nokta atışı yapacaksın
Aslanlar egoisttir bende aslanim oglaklarda da var bu hangisisin
Upss burada bir dişi aslan var anlaşılan ama hemen burada da bir erkek aslan var
Sayenizde kimseye guvenim kalmadi
Haydaa bir dakika yaa sen şimdi niye böyle dedin acaba?
Sayemizde birde sayemizde
hosuna gitmemeliydi aksine rahatsiz olmaliydin
iyide hoşuma gitti diye sanki bir adım mı attım
sen sayenizde derken Aslan erkeklerinden mi bahsediyorsun yoksa ırk olarak hepimizdenmi Dişi Aslan
erkeklerden genel olarak
Sen yinede genelleme sen pek sevmem genellenmeyi
olur bu sorunuda sil kiz filan gorur basina is alma
Her ne kadar insafsız dursanda insaflı bir yanında varmış sağol 😄 ama KS kullanmıyor birde o kadar gizlendim hiç mekan falan belli etmedim diyeceğim ama siz kızlarrr
insafsiz degilim ben cok merhametli biriyimdir onyargilisin cok.
kizlar cok iyi stalkcidir bunu unutma
bana ön yargılı diyene bak.. az önce bütün erkekler aynısınız diyerek tefe koyan kimdi acaba hanımefendii?
Ama merhametli tarafına az önce ufak bir denk geldim sanki
unutur muyum hiç kadınları ve kadın ruhunu çok iyi tanıyorum o yüzden de tehlikenin her zaman farkındayım
of. her neyse iyi geceler mutluluklar
ya sen bir gelsene buraya sen.. of mof yapıp kaçmak yok öyle say lafı say sonra of iyi geceler
abi bu nasil. bi cene ya. Sahsi birsey demedim hakarette etmedim ne dedimde
yahu ne çenesi sen değil misin sayenizde diyerek genelleyen sonra ben çok merhametliyim falan neyse neyse tamam hadi uyu sen
Gerçekten sevmiş olsan hoşuna gitmezdi ilgisi hatta tiksinirdin
Ya Allah aşkına şimdi nasıl bir yorum bu gerçekten sevmeyi tiksinmeyle mi ölçüyorsun?
Evet benim sevgilim varken çok yakışıklı erkekler bile ilgilenince sinirim bozulurdu hiç hoşuma gitmezdi