Sevgilimin eski sevgilisinin hediyesi?

1.5 yıldır sevgiliyiz benden önce ilişkisi vardı kendisi çoook takıntılı bi insan benden önceki ilişkisindeki kız X dicem X ona balık ve saat almıştı ilişkimizin en başında onların durmasını istemediğimi söylemiştim 1 sene sonra evdeyken saati gördüm sorduğumda X aldı dedi surat yaptım biraz ve sonra saati kırdı attı balık 4 ayımıza kadar odasında duruyodu sonra oturma odasına almışlardı bundan rahatsız olduğunu defalarca dile getirdim öldürsün demiyorum birine verebilir balığı ve balıkta yaklaşık iki senedir yaşıyor bir japon balığı bu kadar uzun yaşar mı... bizim aldıklarımız 1 haftayı görmeden gidiyor neyse yine dile getirdim istemiyorum dedim eski sevgilin almış neden duruyor bu zamana kadar artık dedim napayım alt tarafı balık diyor öldüreyim mi diyor her seferinde bu tarz şeyler söylüyor sizce ona karşı hisleri var mı yoksa ben mi çok abartıyorum anlamadım kendisi eski sevgilimin adı geçsin dahi istemiyor ve çok yakın bi erkek arkadaşımın doğum günümde aldığı kolyeyi aldı benden arkadaşım olmasına rağmen ama kendisi balığa bahane buluyooor çok canım sıkılmaya başladıı
Sevgilimin eski sevgilisinin hediyesi?