Gönül yarası birgün geçer mi?

23 yaşındayım 2,5 sene oldu hâlâ unutamıyorum, ilk ilişkimdi ilk aşık oldugum ilk sarıldığım , ilk kez heyecanlandığım kişiydi onun için ise sıradanndım her davranışıma kusur buluyordu beraber olmamak için sürekli bir bahanesi vardı. öğrendim ki başkasını seviyormuş ve o kişide başka biriyle evlenmiş o yüzdenniş bu davranışları. Ama benim duygularımla çok oynadı hep bir yandan ümit verdi, Hep olur belki diye bekledim olmadı ve gitti şu an öğrendim ki bende kusur bulduğu davranışları sergileyen bir başkasıyla evlenecekmiş kafamda düşünüyorum neden ben değil o neden? Gerçekten asla asla istemeyecrği bir tarzda kişiyle 2.5 sene boyunca hayatıma kimse girmedi anlayacağınız ondan önceside yoktu sonrasıda denedim ama kimseyi sevemiyorum , görüşmek konuşmak isteyenler oluyor ama ben kendimde o gücü bulamıyorum kimseyi sevemeyecek gibiyim.. ve bir daha aynı hisleri aynı yoğunluğu kimsede bulamayackmış gibi hissediyorum. Kalbim çok yorgun gözyaşım durmuyor... Geçiyor mu böyle durumlar unutabilir miyim sevebilir miyim tekrat
Gönül yarası birgün geçer mi?