Yumuşak konuşması. Yumuşak konuşmaktan kastım böyle boğazdan değil hani olur ya bazı insanlar la lu diye konuşur böyle irrite olursunuz. İtici buluyorum öyle kadınları ama böyle hani sinirlenince bile sesi sakin tatlı gelen kibar kadınlar çekici geliyor bana
arkadaşlar adem elması ve göz teması... samimi olması bazen boş konuşması ama boş konuşurken bile tatlı olması... arada şarkılardan söylemesi kendi kendine ama söylediği şarkıların sadece bir kısmını sürekli söylemesi.. ve daha birçok şey (sevdiğim insanı tarif ettim biraz evet)
Kıvrak zeka, Hazırcevaplılık, Kaliteli mizah, El becerisi, Ses tonu. Bunları kısık ateşte bişirip az sidik, bir erkek kurbağının iki bacağıyla deve testislerini atıp altını kapattıktan sonra buharda pişmeye bırakın.
Zekâ, asalet ve yerine göre davranmasını bilen biri olması beni cezbeder.. Fiziksel olarak da fit ve kendine bakan biri olması önemli. Keyifli geceler.. 🤘
Henry Cavill olması mesela, tek başına yetiyor çekicilik olarak.. Kapağa seçilen resimde sıradan bir erkek olsa neyse, ona göre yorum yapardım ama şu an Henry’i görür gözüm sadece. :d Ciddileşip yorum yapayım yine de.. Karşı cinste çekici bulduğum bir şey söylemem gerekirse eğer, saçları diyeyim. Güzel ve bakımlı saçları ellerimle karıştırasım gelir.
Böyleee olması. Böyleyse direkt çekici benim içinn ❣️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beyaz ten, düşük sırt ölçüsüne göre büyük cup meme, ince bel, geniş ve ölçülü kalça, yüksek libidolu olması, ne istediğini bilmesi ve cesur olması, zeki olması, bağnaz toplum normlarını aşmış olması, genel kültürlü olması...
Bir erkek düşünceli şekilde davranıyorsa beni çok etkiliyor. Anlayışlı yakışıklı ve düşünceli olması. Gülümsemesi. Zekaya da önem veren bir kadınım ama genellikle zeki erkekler çok farklı oluyor açıkcası pek eğlenceli olmuyorlar onun için akıllı yerine göre duran bir erkek olması tercihim inşallah olursa
Dış görünüş olarak etkileyici bakışlar, kumral ten, güzel bir gülüşe sahip olması benden uzun olması😁 ellerinin bakımlı olması ve karakterli, merhamet sahibi, dürüst olması
1. Akıcı konuşması. 2. Zeki olması ve herhangi bir alanda (resim, müzik tek değil matematik, spor, makineler...) oldukça başarılı olması 3. Feminist olması 4. Komik ve güler yüzlü olması. 5. Sosyalist ve sürüden ayrılmış biri olması.