Kız arkadaşım bana neden kalp koymadı diye sordu bende öyle yaptı dedim sormak istedim İnstagram da çoğu sevgililer tarih koyup yanına kalp atıyor erkek arkadaşımda tarih koydu yanına kilit fakat kalpte koyması gerekir mi gerekmez mi? Sevgiliniz varsa
İnsta tarihin yanına kalp koymak gerekir mi foto ekledim?
Ay hayır neden gereksin. Benimkinde hiçbir şey yok yapmak zorunda da değil. İnsanın sadakati kalbindedir ayrıca bu şekilde de sevgilisi olduğu çok belli Dipnot yazmak isteyen kız yanına kalp koysada yazar bazıları için hiçbir şey fark etmiyor malesef evli adama dahi yazıyorlar
2
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani haklısın evet yazan her türlü yazar sadakat çok önemli. Ama koysa fena olmaz en azından bir tarih var hayatında biri olduğu belli olsun
Tamamda canım bu şekilde de belli ki bu tarih ve kilit hayatımda biri var kalbim dolu ve kilitli demek zaten 😊 kalp bir sembol kilitle bir sembol çok takılma
Ne demek canım lütfen böyle şeylerle kendini üzme 😊 bende çok seviyorum sevgilimi 3 yıl oldu ama bende de yok tarih vs hiçbir şey ama kimseyle konusmuyorum kimseye cevap vermem
Hayır hiçbir şey yok ikimizde çok aktif değiliz ve akrabalar falan var zaten sorun olur :) story falan da yok dediğim gibi biz çok aktif kullanan bir çift değiliz belki bundan da kaynaklı olabilir 😊