Aşk İlişkileri Konustugum kisi cani isteyince yaziyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Keyfi ne zaman isterse bu durumdan sıkıldım benim yerimde olsa napardiniz? Güncellemeler+1 yıl Onunla artik konusmayi dusunmuyorum en iyisi bu olucak sanirim Güncellemeler+1 yıl Soguk yapiyorum hani yuz vermiyorum yazip yazip duruyor napcam Konustugum kisi cani isteyince yaziyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. insanlar zaten canlarinin istediklerini yapmazlar mi her zaman 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oylede atilan mesaja da bir cevap verirsin be Yorumla
TheContrary Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Stepne gibisin işte. Biz ne dersek diyelim halinden memnun olmasan da bu böyle devam edecek. 1 0 Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Onu kendi haline bırakırdım.. değer verse düzgün yazar konuşurdu... 1 0 Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Engelle derim uğraşma yaw 1 3 Yorumla armstor +1 yıl Evet kesinlikle en doğrusu o olur daha rahat hissedersin ve daha mutlu olursun derim Yorumla Soran +1 yıl Zaten egoist biriydi bencede haklisin Yorumla armstor +1 yıl Aynen öyle hayatına bak derim kimse senden daha değerli değil seni haketmiyor. Takma bir sn bile düşünme hayatına bak 😊 Yorumla
MuratQÖztürkQhpg Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Sende aynısı yap 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yapiom yazmiyom Yorumla MuratQÖztürkQhpg +1 yıl Yazma canın ne isterse onu yap istersen ayrıl Yorumla Soran +1 yıl Ayirlicam Yorumla MuratQÖztürkQhpg +1 yıl Senin hayatın ne istiyorsan onu yap Yorumla
gömerbenikaranlığa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Engel at geç. Kullandırtma kendini 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kullanmiyordu Yorumla
Alper_oo6 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl O cocukla sanal seks yapıyor musun? 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Alper_oo6 +1 yıl Canı seks istediği içinmi yazıyor diye aklıma geldide sorayım dedim Yorumla Soran +1 yıl Kanka cinsellik konusmuyoruz Yorumla Alper_oo6 +1 yıl Onu anladım 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂onun hoslanacagi kiz bence ben degilim o yuzden uzaklasti Yorumla Alper_oo6 +1 yıl Olabilir 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ee soguk yaptigimda birakmiyor knk beni Yorumla Alper_oo6 +1 yıl Sen olsan bırkmazmıydın Yorumla Soran +1 yıl Birakirdim muhabbet etmiyorum ayrilmam lazim knk napcam Yorumla Alper_oo6 +1 yıl Kacan kovalanır kuraldır bu Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum ben sogudum kanka Yorumla Alper_oo6 +1 yıl Bana ısın kanka 🔥😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayip yav Yorumla Alper_oo6 +1 yıl Isınmak mı ayıp Yorumla Soran +1 yıl Senle ben ne alaka😂aski memnu oldu ya Yorumla Alper_oo6 +1 yıl Sen bihterde ben Adnan olmayım Behlül üm Behlül 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Vakit harcama. 1 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Engelle geç 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Cok mazi var Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Ne fark eder? Sen mazi var diye düşünüyorsun o seni düşünmeyip yazmıyor bile koskoca mazi olsa ne yazar seni düşünmedikten sonra? Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl İnsanlara bu kadar değer vermemek lazım bir tarafları kalkıyor sonra büyük ihtimalle de sen onun bir yerlerini kaldırmışsın ondan böyle.. Yorumla Soran +1 yıl Haklisin Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Yol yakın iken engelle geç kafan rahatlarr Yorumla Soran +1 yıl Cok simarttim Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Hata.. Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Ben bunu anladığım günden beri kimseyi takmıyorum aşırı rahatım ya insanları düşünüp yazıyorsun onların umrunda bile olmuyor ben m*l mıyım yazıyım bidaha bana değer verene yazarım. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mal gibi yazma devam et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazmiyorum knk kucuk dusurecek kadarda degil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
insanlar zaten canlarinin istediklerini yapmazlar mi
her zaman
Oylede atilan mesaja da bir cevap verirsin be
Stepne gibisin işte. Biz ne dersek diyelim halinden memnun olmasan da bu böyle devam edecek.
Onu kendi haline bırakırdım.. değer verse düzgün yazar konuşurdu...
Engelle derim uğraşma yaw
Evet kesinlikle en doğrusu o olur daha rahat hissedersin ve daha mutlu olursun derim
Zaten egoist biriydi bencede haklisin
Aynen öyle hayatına bak derim kimse senden daha değerli değil seni haketmiyor. Takma bir sn bile düşünme hayatına bak 😊
Bende aynısını yaparim
Bu durumdan şikayetçi olduğunu söyle
Sende aynısı yap
Yapiom yazmiyom
Yazma canın ne isterse onu yap istersen ayrıl
Ayirlicam
Senin hayatın ne istiyorsan onu yap
Engel at geç. Kullandırtma kendini
Kullanmiyordu
Aynı davranışı ona yansıt.
O cocukla sanal seks yapıyor musun?
Hayir
Canı seks istediği içinmi yazıyor diye aklıma geldide sorayım dedim
Kanka cinsellik konusmuyoruz
Onu anladım 😂
😂😂😂onun hoslanacagi kiz bence ben degilim o yuzden uzaklasti
Olabilir 😂😂😂
Ee soguk yaptigimda birakmiyor knk beni
Sen olsan bırkmazmıydın
Birakirdim muhabbet etmiyorum ayrilmam lazim knk napcam
Kacan kovalanır kuraldır bu
İstemiyorum ben sogudum kanka
Bana ısın kanka 🔥😂
Ayip yav
Isınmak mı ayıp
Senle ben ne alaka😂aski memnu oldu ya
Sen bihterde ben Adnan olmayım Behlül üm Behlül 😂😂
😂😂😂
Yol ver uğraşılır mı ya böyle biriyle
Vakit harcama.
Engelle geç
Cok mazi var
Ne fark eder? Sen mazi var diye düşünüyorsun o seni düşünmeyip yazmıyor bile koskoca mazi olsa ne yazar seni düşünmedikten sonra?
İnsanlara bu kadar değer vermemek lazım bir tarafları kalkıyor sonra büyük ihtimalle de sen onun bir yerlerini kaldırmışsın ondan böyle..
Haklisin
Yol yakın iken engelle geç kafan rahatlarr
Cok simarttim
Hata..
Gerçekten
Ben bunu anladığım günden beri kimseyi takmıyorum aşırı rahatım ya insanları düşünüp yazıyorsun onların umrunda bile olmuyor ben m*l mıyım yazıyım bidaha bana değer verene yazarım.
Mal gibi yazma devam et
Yazmiyorum knk kucuk dusurecek kadarda degil
Yol veririm
Hoş değil öyle