Merhabalar Canlar biraz sizlere içimi dökebilir miyim evliliğim hakkında Peki senin gibi bir evliliğim olmadı kıskanılma dım?

Yani demek istediğim şey bu evliliğim kısa süredir evliliğim var yani evliliğim sürecinde mesela böyle anlatayım size benim gözüm ondan başkasını görmez Benim gözüm ondan başkasını sevmez hep onu aramak ister işte kere bunu sormak ister ama benim kocam mesela o da böyle kıskanmaz beni gözü dışarıda olur Birlikte yürürüz bir kız geçer ona bakar ama ben çaktırmadan bir şey söylemem Çünkü artık içim içim yaz ve bu süreler hepsi daha kısa sürelik evlilikte yani 7-8 aydır evliyiz Ben için ölüyorum her şey yapıyorum Onun ne bileyim çok seviyorum ayaklarımı yıka suyunu iç dersi bile yaparım yani o kadar seviyorum ama bana karşı bambaşka beni kıskanmaz Evet belki diğerleri kadar güzel vücudum yok gözü dışarıda olur Ben yürürken bile başkasına bakar ya Böyle bir şey olabilir mi artık ben onun yüzüne olmaktan bıktım artık hep gülüp Ben öyle bir şey yapmadım der Ne diyebilirim ki daha artık yani rtık İçim içimi yiyor anlıyor musunuz kime de anlatacağımı bilmiyorum Çünkü kimse benim derdimi anlamıyor her şey seks den ibaret değil benim için benim için önemsiz saygı ve bana karşı sevgi olmaz Ama yok ama onu bırakamıyorum da çünkü ailem onu seviyor Ne yazık ki Onun yüzünü görmüyorlar ona masum diyorlar evin içinde bana iyi davranıyor Evet beni seviyor Evet ama dışarıdayken Gözde'ye başka yerde korkuyorum bir de onunla bir yere gideyim gideyim size mesela böyle bir örnek vereyim Dün Birlikte dışarıda yürüdük karşıdan bir kız geçti Benim eşim sigara yetişiyor Ben mahsun yüzüne baktım ve gördüm ona baktığını Yani insan her geçen kıza bakar mı ben onun için her şeyi yapmış kabir Onun için ölürken Ben10 severken ben onu herkese kıskanırken onu bana bunu yapması sizce nasıl bir şey şimdi bana boşan diyeceksiniz ama bana boşan demeyi çünkü boş alamam ben zaten Onsuz yapamam ve ailem her zaman onu tutar Mesela sen hastasın sen Kıskançsın derler harbi ki Bilmiyorlar ki gözü hep dışarıda olduğunu hep dışarıda hep ne düşünüyorsun Bana yardım?
Merhabalar Canlar biraz sizlere içimi dökebilir miyim evliliğim hakkında Peki senin gibi bir evliliğim olmadı kıskanılma dım?