Iki gun once birbirmize karsi soguktuk aksam ben yazmiyordum oda yazmiyordu inatlasiyor gibiydik , gece 1 oldu dayanamadim aradim 6-7 kez acmadi (normalde uykusunda olsa bile aciyordu) ertesi gun aksam 5te napiyon gunaydin diye mesaj atti?, bu saate kadar uyudunmu dedim evet yegenim kaldirdi dedi 5-10 cumlelik konustuk; iftar vakti afiyet olsun falan.. sen memnunmusun bu durumdan, tarzi biseyler sordum cevap gelmeyinc neyse sormadim say dedim. Sonra ablasinin aldigi hediyeyi gonderip ablamlar almis dedi dalga gecer gibi kale bile almadi yazdiklarimi, hayirli olsun yazdim Sonra cevap yok Aradim gece yine acmadi ikincide acti ailesinin sesleri geliyodu ben seni sonra aricam diyerek kapatti, ve bu saat oldu aramadi beni , telefonu kapattiktan sonra bu mesajlari ona gonderdim uzuntuden midem agriyor iki gundur , instagramda (kalp) emojisi var onuda silmemis napmaya calisiyor bilmiyorum ama ayrilmak istiyorum ben onuda beceremiyorum sizce heryerden silmelimiyim birden oyle?
Bak haklı olabilirsin ki haklısında bence ona zaman tanı bırak o seni arasın bulsun ulaşmaya çalışsın cepte gözükme tüm hayatın oymuş gibi davranma şimdi ayrılma anan onun yaptığının aynısı ona yap yazmasa yazma sormasa sorma kısasa kısas yap olmuyorsa da inceldiği yerden kopsun artık düğüm atma bol şans 🍀
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dayanamiyorum iste surekli ariyorum ki ben boyle degildim.. net bisey olsun istiyorum ya adam akilli devam edelim ya da ayrilalim.. belkide ayrilmam icin yapiyodur tum bunlari bilmiyorum ya
Yani illaki bir sebebi vardır seni çok iyi anlıyorum insanı en çok belirsizlik yorar sen net istiyorsun ama sabret sen bu ilişki için çabalıyorsun bakalım o çabalayacak mı çabalamazsa da parti devam etmeli next der devam edersin ama şimdi ortadan kaybolma vakti
Aramak istediğin zaman birisini belirle ona yaz arkadaşın olur böyle konuşabileceğin birisi kendini tutmana yardımcı olur onun sana ulaşmasını beklersin hem
Evet durdurmaya caliscam kendimi , uzun uzun uyumaya calistim sirf dusunmiyim diye Dun ise uzuntuden kustum oruc moruc kalmadi. Bidaha gonul islerine girersem varya
O zaman bişeyler yazmadan bitir sende bi süre nötr ol hiçbişey yazma, yazı falan paylaşma merak ettir. Bir hafta en az sessiz kal. Baktım sonra yazdı merak edip bunları söyle. Böyle bi ilişki istemiyorum üzgünüm de bitir. Baktın yazmıyor sil ve engekle hiç muhattap bile olmadan
Tüm bu olanlara şaşırdım doğrusu. Siz özgüveni yüksek birisiniz, yolunuza bakmayı da bilirsiniz ama şu an bir ilişkiye hapsolmuş gibi bir izlenim yarattınız. Karşı taraf sizi cepte, çantada keklik görüyor maalesef.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende kendime sasiriyorum? bu izlenimi silmem icin neyapcam oyle gorsun istemiyorum beni , onu heryerden silmek gibi mesela
Fikrimi sorarsanız ilişkiyi bitirmeniz lazım. Karşı taraf zaten bitirmiş ve ego kasıyor şu an. Siz çabaladıkça sadece daha fazla ego tatmin edecek ve onu daha fazla ulaşılmaz kılacaksınız. Bence en iyisi kısa bir mesajla bitirmek, her yerden engellemek ve bunun arkasında durmak.
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim eski sevgilim de ben acı çekerken canım yanarken kafa bulma peşindeydi yok ben bu sesi özlemişim yok seviyorum yok özlüyorum yalancı k*pek değmiyor cidden böyle ş*erefsizler için a*zına ediyolar
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ya ben boyle degildim biliyomusun, icime okuz oturmus gibi hissediyorum Sence heryerden silmek cozum olurmu ben onun aramasini beklerken onun bu tavirlari
İnan ben denedim hatta 3 ay boyunca 100 kez engelledim kaldırdım oda konuşmak için mesaj atmış bana tabi engelli olduğu için gelmedi bana eğer yapabilicem kaldırmicam dersen engellede ben engelledim yine bu sefer son bidaha asla konuşmicam onunla o seni arar çünkü elden gidiceksin g*tü tutuşucak
Yazar yazmazsa da s*tir olsun gitsin boşver bak ben çok kalbimle aklım arasında kaldım dönsem nasıl olur diye düşündüm ama o her seferinde tekrar tekrar üzdü kırdı saygısız davrandı bu sefer canıma tak etti
Ben şans vermedim affetmedim o barışalım tekrar olalım dedi ben istemedim konuştum ama barışmadım ağzına bile ettim inan demediğim hakaret kalmadı yinede gitmedi bide o daha beter ya bırak diyosun sil numaramı diyosun bırakmıyor yazma konuşmak istemiyorum diyosun yapmıyo