Eğer bu tarz bir kişilikte olduğunu bilerek başladıysan iliskiye zerre üzülmüyorum. Hak ediyorsunuz. Sonradan gerçek yüzünü gosterdiyse de savcılığa git kesinlikle. Gerçi abin filan varsa onlara söyle önce. Bi yerlerinin kırılması daha iyi olur
Nasıl insanlar var ya şu hâle bak Bence bi büyüğüne bahset konudan abin ya da amcan kimse artık bende birkaç yıl önce böyle bir şey yaşadım abime anlattım çocuğun numarasınıda verdim çocuk korktu bir daha ne yazdı ne aradı
“Kefene gireceksin” ne demek? Ölmek istemiyorsan şikayet edeceksin. Uzak duracaksın. Kadın cinayetlerinde adın geçmesin istiyorsan boşa “napmalıyım” diyerek zaman kaybetme
ne kadar iğrençlik hat safada... yazıklar olsun insanlığa... aslında sende de suç var ama işte hiçbir şey yapamaz ergen ergen tavırlar polise şikayet ett bildiğin tehdit bu
Mesajı şikayet edebilirsin , direk tehtit bu ama kurtulmak istemiyo gibisin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Git polise şikayet et tehdit ediyor diye aklı başına gelsin p*çin benim eski sevgilimde beni aldattı ondan sonraki sevgilimle konuşurken konuşmicaksın onunla canını yakarım o çocuğun falan şimdi konuşuyoruz hâlâ ama çok zarar veriyo bide ben ondan önceki sevgilimle seviştim diye hesap soruyo yaptın mı yapmadın mı lan kimle oldu diye