Cilveli kadın sevmem. Bakma sen Yeşilçam filmleri ve Türk dizileri milleti yanlış yönlendiriyor. Cilveliyse iyidir diye bizlere lanse ediyor. Halbuki ben cilveli sevmiyorum ve çoğu erkeğin de sevdiğini zannetmiyorum.. Tamam namus diye bişey var evlenmeden bazı kızlar cilve yapabilir ama evlendikten sonra kocana cilve yapmanın bı anlamı yok yani. ben şahsen evlencegim bayanın beni sexe davet etmesini benden daha istekli olmasını isterim. Her benden beklemiycek kendisi de durduk yere oral yapacak
cilveli kadın, içsel davranışlarla duygu durumundan karşı cinsi etkileme, dikkatini çekme, halk arasında kur yapmak diye tabir edebiliriz, ama mesela bunu sevdiğini kişinin dışında birilerine yapması çapkınlığa girer..
Davranışlarıyla karşıdakini etkileyebilecek yeteneğe sahip olanlardır adeta bizim erkekler zaten her şeyden etkilenir ama zor bir erkeğe denk gelirse işi elbette zordur ve yapmacık olmamalı asla zor erkek bunu anlayacaktır
Kimisi donuk zar zor konuşur bunlar cilveli değildir kimisi gelir insana sarılır sohbet eder bunlar normaldir birde bunun daha ötesi vardır fotoda pozları şekil sukuldur vs. bunlar ise cilvelidir