Lütfen bişey diyin ne yapıcam çok kararsızım?

Arkadaşlar erkek arkadaşımın şu anda bir işi yok, kendisi turistik bir bölgede yaşıyor, geçen ay dedi ki "ablam yazın otele gir çalış dedi, hem iyi para kazanırsın dedi ama ben sana danışmak istedim sen ne diyorsun dedi" bende tabi boş boş oturacağına girsin çalışsın diye düşündüm ve iyi olur belki biraz para da biriktirirsin dedim. Güya belboy olacaktı yani ona koşturuyordu ama malum yasaklar geldi birkaç otelle de görüştüler ama yasaktan dolayı çok çalışan almıyorlarmış. Mecburen başka departmanlara da bakıcaz dedi, bende başka hangi departmanlar olabilir dedim, sanırım barda boş yer varmış barmenin yardımcısı olarak o olabilir tabi barmen olamam tecrübe istiyorlar ama en azından çalışırım orda dedi, tabi o an bişey demedim ama orda çalışmasını istemem şahsen. Çok da içim sıkıldı, ona çalışma da demek istemiyorum ama bilmiyorum. Ona güveniyorum, gerçekten sadık sadakatli bir insan için sorun olmaz değil mi orada çalışmak? Yani gerçekten seven bir kişi sadece işini yapar orada değil mi? Aslında barmenin yardımcısı tam olarak ne iş yapıyor onuda bilmiyorum, çalışma istemiyorum desem mi acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Lütfen bişey diyin ne yapıcam çok kararsızım?