Aşk İlişkileri Bu parcayi dinleyen ve bu resmi paylasan Erkek? kader123321 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hakan Tasiyan- Üzülürüm parcasini dinleyen ve bu görüntüyü paylasan Erkek nasil olabilir sizce? Bu parcayi dinleyen ve bu resmi paylasan Erkek? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Hakan taşıyan sensiz iki gün tavsiye ederim o erkeğe 0 1 Yorumla kader123321 +1 yıl Neden bu Tavsiye? Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bir çok neden var yorgun üzgün özleyen vs 0 3 Yorumla kader123321 +1 yıl Yorgun ne anlamda tam olarak mesela Yorumla OnurcanANK +1 yıl Hayattan yorulmuş mücadele etmekten yorulmuş olabilir bilemiyorum yani Yorumla kader123321 +1 yıl Himm Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Duygusal kıvama gelmiş, aşık bir erkek 0 2 Yorumla kader123321 +1 yıl Nasil Asik mi yani :(( kimee acaba Yorumla By_Barsss +1 yıl Onu da ona sor Yorumla
gizmoogizmoo2 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Kendine yorma 0 1 Yorumla kader123321 +1 yıl Kendime yormuyorum Arkadasim icin sormak istedim Yorumla
okeyn Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl kro olabilir 0 4 Yorumla kader123321 +1 yıl Hayir Laz Yorumla okeyn +1 yıl lazlarda kro olur Yorumla kader123321 +1 yıl Nasil? Yorumla okeyn +1 yıl boşver kronun ne demek olduğunu bilmiyorsun Yorumla
Kaan6565zz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Arkadaş güzel kafa yaşıyor 0 12 Yorumla kader123321 +1 yıl Güzel Kafa niye yasar ki dertli mi acaba Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Evet dertli olduğu için Yorumla kader123321 +1 yıl Himm ne derdi varsa artik Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Bilmiyorum. Akla herşey geliyor olabilir. Eğer danışmak istediğin konu varsa erkekler hakkında olsun veya herhangi konuda soru da olabilir yazabilirsin burdan ya da ekleyebilirsin. Yorumla kader123321 +1 yıl Tsk ederim genelde böyle takilan Erkeklerin en büyük sebebi ney olabilir ona bu tarz parcalar dinleten Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Aile sıkıntısı olabilir aşk acısı olabilir veya biriyle kavga etmiştir milyon neden Yorumla kader123321 +1 yıl Peki en büyük neden genelde hangisi oluyor Erkeklerde bunu sadece Erkekler bilir diye düsünüyorum yani daha iyi anlarlar birbirlerinin halinden Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Aşk acısı Yorumla kader123321 +1 yıl Hadi yaa öyle :(( Yorumla kader123321 +1 yıl *öyle mi Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Evet post altta uzuyor sürekli ondan ekleyebilirsin diye yazdım yanlış anlamdın umarım. Aşk acısıdır Yorumla kader123321 +1 yıl Ask acisini tam olarak aciklaya bilirmisin mesela siz Erkeler icin Ask acisi ne zaman oluyor veya neden en cok Yorumla
Соломон__Кейн Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Liselidir 0 0 Yorumla
madmax0007 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Corona olmuş 0 6 Yorumla kader123321 +1 yıl Ne alaka Yorumla madmax0007 +1 yıl Adam o kadar dertli ki ya ölüm korkusu ya da aşk acısı Yorumla kader123321 +1 yıl Erkekler bu Tarz takilnca yani Damar genelde Ask acisi mi cekiyorlar Yorumla madmax0007 +1 yıl Ona karşı ilgin varsa konuş neyi öğrenmek istiyorsunu anlamadık ama adamın sıkıntısı var Yorumla kader123321 +1 yıl Yok ben Arkadasim icin sordum benlik bisey yok yani Yorumla madmax0007 +1 yıl Tm kardesim dediğim gibi ya da bazı erkekler bı tarz durumlardan hoşlanır sıkıntısı olmasa bile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hakan taşıyan sensiz iki gün tavsiye ederim o erkeğe
Neden bu Tavsiye?
Bir çok neden var yorgun üzgün özleyen vs
Yorgun ne anlamda tam olarak mesela
Hayattan yorulmuş mücadele etmekten yorulmuş olabilir bilemiyorum yani
Himm
Duygusal kıvama gelmiş, aşık bir erkek
Nasil Asik mi yani :(( kimee acaba
Onu da ona sor
Kendine yorma
Kendime yormuyorum Arkadasim icin sormak istedim
kro olabilir
Hayir Laz
lazlarda kro olur
Nasil?
boşver kronun ne demek olduğunu bilmiyorsun
Arkadaş güzel kafa yaşıyor
Güzel Kafa niye yasar ki dertli mi acaba
Evet dertli olduğu için
Himm ne derdi varsa artik
Bilmiyorum. Akla herşey geliyor olabilir. Eğer danışmak istediğin konu varsa erkekler hakkında olsun veya herhangi konuda soru da olabilir yazabilirsin burdan ya da ekleyebilirsin.
Tsk ederim genelde böyle takilan Erkeklerin en büyük sebebi ney olabilir ona bu tarz parcalar dinleten
Aile sıkıntısı olabilir aşk acısı olabilir veya biriyle kavga etmiştir milyon neden
Peki en büyük neden genelde hangisi oluyor Erkeklerde bunu sadece Erkekler bilir diye düsünüyorum yani daha iyi anlarlar birbirlerinin halinden
Aşk acısı
Hadi yaa öyle :((
*öyle mi
Evet post altta uzuyor sürekli ondan ekleyebilirsin diye yazdım yanlış anlamdın umarım. Aşk acısıdır
Ask acisini tam olarak aciklaya bilirmisin mesela siz Erkeler icin Ask acisi ne zaman oluyor veya neden en cok
Liselidir
Corona olmuş
Ne alaka
Adam o kadar dertli ki ya ölüm korkusu ya da aşk acısı
Erkekler bu Tarz takilnca yani Damar genelde Ask acisi mi cekiyorlar
Ona karşı ilgin varsa konuş neyi öğrenmek istiyorsunu anlamadık ama adamın sıkıntısı var
Yok ben Arkadasim icin sordum benlik bisey yok yani
Tm kardesim dediğim gibi ya da bazı erkekler bı tarz durumlardan hoşlanır sıkıntısı olmasa bile
Kiro