Sevgilim bütün evin işlerini bana yaptırıyor temizlik ütü bulaşık çamaşır vs bunlar kadınların görevidir diyor bu böylemi acaba?

sevgilim benimle yaşıyor ve bütün evin işlerini bana yaptırıyor temizlik ütü bulaşık çamaşır yemek vs bunlar ama kadınların görevidir zaten aşkım falan diyor okuldan gelince birde bunlarla uğraşıyorum bu işler böylemi gerçektende kadınların işi ev işlerimidir acaba? ve çok aşırı sekse düşkün mesela ben bu gün canım istemiyor olmaz diyorum ama benim canım istiyor diyor ve ben istemesemde zorla birlikte oluyor bende ona bak sana çok büyük trip atarım diyorum oda gülüyor ve ona biraz sert çıkıp kızıp tersleyincede bak bırakırım bak bırakırım bırakır giderim seni haa ona göre aklını başına al giderim ve dönüp arkama bakmam bile diyor öyle işte yaani böyle buna benzer bir ilişki yaşayan oldumu acaba?
Sevgilim bütün evin işlerini bana yaptırıyor temizlik ütü bulaşık çamaşır vs bunlar kadınların görevidir diyor bu böylemi acaba?