AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
gözler yalan söylemediği için acaba söylediklerinde ciddimidir veya ne düşünüyordur diye
olabilir yani...
Aşık olduğum için deeermişim. Tabi ki etkilemek için
Yani aradığım cvp bu etkilenirsin bakarsın Ilk bakışta aşık olmak ortam görmemiş insanlar içindir sjsjsjs
@ӄǟʀɖǟռǟɖǟʍ Tam profesyonel insanlar bunu bilir. Film senaryosu gibi olayı romantize etmeye gerek yoktur
Kesinlikle
Bizim lukatımızda bir kadına bir ortamda uzun uzun bakmak göz tacizine girer ama bazıları aşık oluyor kalp aşkla çalışıyor sanırım sjsjsjs
Hoşlanıyorsam uzun uzun bakar dalar giderim hiçte çekinmem
Göreceli bir durum aslında bazen boşluktan bazen de yokluktan bu gün sana öyle bakan yarın bir başkasına da bakar göz fetişti deniyor ona da 🙃
güzel gelmiştir etkilenmiştir
Ben yapamam. Utangacım.
Aşık olan adam bakar 👍
Sizi takip ettim biraz konuşabilir miyiz
Tabiki neden olmasın
Ilk görüştemi 😂
Xperim yeterli değil
İlk son fark etmez kardeşim karakter meselesi o iş
Ilk bakışla karekterin alakası ne kardeşim :)
bol bol mesaj at yorumlara xperin yükselir 👍
Yok konuşacaktık ya siz yazabilir misiniz diye dedim özelden
Ben birine baktığımda aşık olamıyorum o an sen nasıl oluyorsun tiyo almak isterim sjsjs
Beğendiği kişiye bakar bir insan ilk bakışta 👍
Dostum ben yengeç Burcuyum yengeç burçlarını bilirsin
Tm beğenirsin bakarsın ama aşık olmak biraz itici değilmi sence de ozaman sen her beğendiğine bakıp aşık olanlardansın güzel kardeşim 😁
Her önüne gelene aşık olunmaz be kardeşim beğenirsin bakarsın ilk önce kafa dengi ise zaten gözlerine baktin mi oda sana bakıyorsa zaten gider acilirsn
Aşkı bir bakışa sığdırabilmen için o kişiyle birşeyler yaşayabilmesin ve yaşatabilmelisinki ozaman tamda dediğin gibi bakmaya yüzün olabilsin ama bir kafeye gidipte beğendiğin insana uzun uzun bakman o insanı korkutmaktan başka bir işe yaramaz senin ki platonik oluyor yani bu durumda kardeşim sjsjd
Platonik aşk hiç yaşamadım ki
Ilk görüşte aşk sıfatı bir kişiyle her adımda denk gelmektir tesadüf yani :)
Ama arkadaş soruda bir ortamda ona neden dalıp dalıp gidersiniz demiş yani burda çoğul dan söz etmiş her hangi biri babında? sende şöyle ccplamışsın aşık olan adam bakar sjsjd
Bu zamana kadar hiç platoniklik bir olayım olmadı genellikle sevilen taraf oldum aşık olduğun kişinin gözlerine bakarsın diyorum yani
Ben şahsen birine bakarsam dalmışımdır olurya bir yere bakar dalarsın istemsizce ama sen bakar bakmaz aşık olmuşsun 😂
He aşık olduğuna bakarsın o ayrı bende bakarım sevgilime aşkla ama sorulan soruya göre seninki biraz absürt kaçmıç bunu demek istiyorum yani güzel kardeşim saygılar
Öyle olaylarim oldu ama gittm açıldım kızda bna boş değilmiş meğer oda uzun uzun bna bakıyordu 😃😃
He ne güzel benim hiç öyle olayım olmadı bir ortamda kızla bakışma olayını lise kantininde sonlandırdım sjsjsj
Bı kere oldum bidaha olmadm ondan sonra kız kansermis yeni öğrendim üzülmeyim diye bna söylememiş ilk aşkımı toprağa verdim
Üzüldüm başın sağ'olsun
Dostlar sağolsun kardeşim
Memleket özleminden dolayı
Onu elde etmek için canım
Hipnoz edebilmek için
Benim gözüme bakan aşık oluyoe fazla bakamıyor
Ya aşktır ya arzulama
Özellikle büyük gözler çok çekici geliyro
İlişki düşünür
Kendimi bulmak için
Aşıksam bakarım