Fazla karakterliyim, fedakarım, sevdiğim kızı seversem ondan başkasını göremiyorum, işimi yaparsam layığımla yapan biriyim. Flört sevgiliyle uğraşmaktansa işimi elime alıp aile kurup sadece sevdiğim kadını ve çocuklarımı mutlu etmek isteyen, çocuklarımın ve beni sevenlerin benden razı olmasını isteyen biriyim. Bu nedenle bu yaşta bile çok kullanıldım, aldatıldım vs fakat ben duyguları arka plana atmayanların bu memlekette mutlu olacağına inanmıyorum çünkü herkes çıkarının peşinde ve kandırıyor bu yüzden nasıl duygusuz olabileceğimi merak ediyorum. Kızlar bile artık değişmiş internette karakter önemlidir yazıp gerçekte tipe tercih ediyorlar ya da paraya. Duygularımızı nasıl ayaklar altına alıp biraz daha acımasız olabiliriz?
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhabalar,
Neden duygusuz biri olasınız ki... Temkinli davranmak varken. Anlattıklarınızda haklısınız elbette, hayal kırıklıkları yaşamışsınız, üzülmüşsünüz. Her insanın farklı karakteri vardır. Şöyle düşünün. Siz fedakar ve özverili bir insansınız, diğer birey daha relaks birisi, diğeri daha mantıksal düşünen birisi olur. Yaşadığınız olumsuzluklar size hayat tecrübesi kazandırır. Şunu hiçbir zaman unutmayın tecrübeler yaşanılan üzüntülerden oluşur. Yoksa nasıl tecrübeli olur insan değil mi? :)
Hepimizin zaman zaman yaşadığı benzer durumlar oluyor. Evet şu an ki yaşadığımız çağda ilişkiler zorlaşıyor. Önemli olan temkinli davranmak. Duygusuz olmayın, ne güzel ki kaybetmediğiniz duygularınız var. Sizin niyetiniz, duruşunuz önemli. Sizinle aynı fikre sahip olmayan ve aynı değerleri taşımayan bireyler olacaktır. Ama siz eninde sonunda size en yakın olan duygu ve düşünceye sahip olan insanlarla iletişiminizi sürdüreceksiniz.
Yaşadığınız olumsuz olaylardan çıkaracağınız en güzel şey ilk önce kendinize değer vermek, kendiniz için fedakarlık yapmak, hayata daha temkinli yaklaşmak, duygularınıza sahip çıkmak ve yolunuza sağlam adımlarla ilerlemek olacaktır. Bırakın herkes bildiği gibi olsun, siz böyleyseniz böyle kalın. İyi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle.😊
Bazı duyguları köreltmek bana daha mantıklı geliyor yaşamaktansa yaşamak için evlenmem lazım ve evlenmek istemiyorum çok zor çünkü benim için
@MaCHiNeX Duygular körelmez, sadece zamanla tecrübe edindiğin şeylerden eskisi gibi olmamaya başlarsın. İstemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin zaten.
Tamam ama evlenmeden duygularımı yaşayamam ki. Gün içinde sıkça hayal kuruyorum bu duygularla ilgili ve aklıma geliyor bazen ben kuruyorum ve sıkıldım hayal bitince umutsuz oluyorum hayal kurmayı devam etmek istiyorum çünkü orada mutluyum. Duyguları köreltmenin yolu nasıl yok? Yok etmek demiyorum. Duygular sürekli olarak azalacak hep azalacak mesela.
@MaCHiNeX Ne güzel işte hayal kurmadan yaşam olmaz. Hayal kurmak demek gerçekleştirmeye adım atmak demektir. Yaşadığınız bir acıyla bir sonraki aynı olmaz. O yüzden tecrübe kazandıkça daha da duygular ve düşünceler yerine oturup mantığı da devreden çıkarmayacaksınız 🙏🏻😊
Benim bir tecrübem yok geçmişimde birisi yok ben eş istiyorum sadece ama 19 yaşındayım daha evlenmek istiyorum ama çok zor benim için bu yüzden de evlenmeyi düşünmüyorum bunun yerine duyguları köreltirsem sürekli karşılamakta uğraşmayacağım. Aynı zamanda hayal kurmak iyi olabilir ama günde 3 4 saat hayal kurmak mı iyi? Bana acı veren şeyler nasıl iyi olabilir ki ben ders çalışmak istemiyorum hayal dünyamda yaşamak istiyorum orada mutluyum hayal bitince mutlu olamıyorum istediklerim zor şeyler belki sanırım tam anlatamadım. Özel bir soru sorabilir miyim mesaj kısmından?
Teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için fakat bende size yanıt veren arkadaşla aynı fikirdeyim. Hatta onunla aynıyım kardeşim bile diyebilirim. Genelde ders çalıştığımın molalarında hayal kurarak bir kızla mutlu olduğumu, gezdiğimi, bana sevdiğini söylediğini, evlilik hayalleri kurduğumuzu falan hayal ediyorum ve hayal dünyamda gayet mutlu oluyorum. Fakat gerçek hayatta dış görünüşüm yüzünden bırak hayalimi, bir kız bile bakmıyor. Bunu lütfen aşk serzenişi olarak algılamayın. Kişiler arası etkileşimim de böyle ve ben bundan artık bunaldım. Duygularımın mantığımın önüne geçmesinden nefret ediyorum. Bir gün çok çalışırken öbür gün masaya oturasım gelmiyor, hayattaki sıkıntıları düşünmekten pozitife odaklanamıyorum bunun da nedeni kimse tarafından umursanmamak. 3 aydan fazladır bildiğin bir whatsapp mesajı bile almadım, pandemide evde ölsek kimsenin haberi yok, yalnızlık kesinlikle evde geçirilen zamanla beraber daha da arttı. Pandemi olmasa bile zaten sosyal fobim var, bence bu dünyaya gelmemek daha iyi bir seçenek olurdu.
Whatsapptan mesaj gelmiş gelmemiş pek önemli değil aslında benim içinde sevgili flört de istemiyorum ama eşim olsun istiyorum duygularımı yaşamak paylaşmak istiyorum hayalimdeki kişi ve evliliği istiyorum o da çok zor benim için böyle düşünüyorum o yüzden de duyguları köreltmek istiyorum bu sayede uzak kalmış olacağım ve rahat olurum hayalde kurmam.