İlişkiye girdiğiniz sevgilinizle evlendiniz mi?

Merhaba 3 yıldır tanıştığım 1.5 yıldır çıktığım bir sevgilim vardı daha ilk baştan birbirimize sevgi anlamında çok yoğun duygular besliyoduk evlenme hayalleri kuruyoduk 1 yıl sonra gibi evlenicektik nasıl olsa evlenicez birbirimizi çok seviyoruz asla vazgeçmeyiz birbirimizden kafa dengiyiz birbirimizin ailesiyle tanıştık falan dedik ilişkiye girdik defalarca oldu girdiğimiz gibi ayrılmadık yani ama durduk yere senden nefret ediyorum istemiyorum seni küfürler iftiralar evlensek bile boşarım boşuna söyleme ailene işte kan gelmesine rağmen başkasıyla daha önceden yaptın dedi sırf beni almamak için her yerden engelledi olan sana olur dedi arkadaşlar anneme bu durumu açıklıycam bugün yani bizim aileye göre öyle ilişkiye girdin evlendin sonra ayrıl gibi birşey yok dava açmazlar çünkü ben ortada kalıcam ve ben evlenmek istiyorum hala seviyorum anneme bu durumu nasıl açıklayabilirim ve de onun ailesine bunu nasıl söyleyebilirim başka çarem yok çünkü.
Güncellemeler
+1 yıl
Saçma sapan şeyler söylemeyin diye detayına kadar anlattım size sorum ben bunu aileme ve onun ailesine nasıl açıklarım ve sonrasında nolur
İlişkiye girdiğiniz sevgilinizle evlendiniz mi?