cirkinim boyum kisa hep mobbinge ugruyorum
buyüzden psikolojim cok fena bozuldu ne yapmaliyim birkac kere intihar etmeyi düsündüm
buyüzden psikolojim cok fena bozuldu ne yapmaliyim birkac kere intihar etmeyi düsündüm
Dünyada çirkin insanlar da var kısa boylu insanlar da var ve onları seven de var. Yalnız ölen biri yok yani 😂 illaki kısmeti vardır saçma şeyler düşünme hiç. Dünya 8 milyar insan
Cevap
8Cevap
Bak güzel kardeşim herkesin kendine gore guzel ve cirkin taraflari vardir bunlar seni intihara süreklemesin cevrende canını sıkıp sana cirkinsin diyen varsa hepsini hayatindan şutla gitsin hickimse senden degerli degil kendinle barışık ol belki kısmetin ilerde vardır nereden bilebilirsinki içinin güzelliğine vurulur baziları seninde için öyle olsun.
sırf başkaları seni beğenmiyor diye yaşama hakkın yok mu, bunun için mi ölmek istiyorsun hayallerin amacın yok mu sağlıklisin aklın yerinde istediğin işide eşide seçebilirsin ilerde
Allah vergisi bnde cirkinim ama baska guzellikler vermis rabbim onlari kullaniyorum
ben severim diyecegim ama sana sacma gelecek. oyuzden kendinle barısık olmayı seç
Belki değilsin
Sana öyle geliyor
cevremdekiler hergün hatirlatiyor bana cirkin oldugumu
Estetik ol.
param yok
Güzellik ve çirkinlik göreceli bir kavramdır.
Kimse benide sevmedi
Ne intiharı dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?