Aşk İlişkileri Bol soğanlı lahmacun yiyebileceğim sevgiliyi nereden bulurum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Valla iki lahmacun yanında colasonra gaaaak diye geğiren iki aşık 🤪❤️ Güncellemeler+1 yıl Gncl Bol soğanlı lahmacun yiyebileceğim sevgiliyi nereden bulurum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Lahmacunu seviyorum , sen bu şekilde 2 soru Sor lahmacundan tiksindirirsin insanı.😀😀😀😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Amaaaan ne nazikmişsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soğanı anladikta , geğirme filan da neymiş. Biraz abarttın galiba. Yorumla Soran +1 yıl Samimiyet olduktan sonra kaçabilir bazen, insanız. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki kaçarsa sıkıntı yok, bazıları pisliğine yapıyor. O kadar da sorun yok ismarliycanmi koronodan işsiz kaldık , bol acılı olsun. Yanına yayık ayranı olacak ama. Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Soğan koymam lahmacuna. Pis pis kokar. Hem de acı tadı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Acısını limon ve tuzla alırsın yavru Yorumla Culdesac +1 yıl Tuz mu? Lahmaça tuz mu atıyon? Yorumla Soran +1 yıl Yok kanka ben evde yapıyorum lahmacunuİç harcını hazırlıyorsun ya lahmacunun acısını alıyorum. Yorumla Culdesac +1 yıl Evde lahmaç olmaz. Yorumla Soran +1 yıl Dışarıdakinden daha güzel olur Yorumla Culdesac +1 yıl Buna gülünür ancak :D Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar ön yargı fazla ama 😏 Yorumla Culdesac +1 yıl Birazdan uçucam demen gibi bişey. Önyargı ise önyargı. Yorumla Soran +1 yıl İyi sen git ye Yorumla Culdesac +1 yıl Yedim zaten Yorumla
sosyopsikopatadam Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 2 lahmacunla falan doymazsın sen. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Keşke 4-5 tane yiyebilsem ama en en en fazla 3 Yorumla
Cansu253 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bende yerim ısmarlarsan ahah😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ramazan’da sevaptır Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok mutevazi birisin sanirim. İyi olur harbi dediğin ama gaaakk kismi değil😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O da işin esprisi , insanlık hali olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani insanlik hali ama kaba bisey Yorumla
fiT_suFle Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aha geldim of of of😛😛😛 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Adin bile fit sufle iken emin misin Yorumla fiT_suFle +1 yıl Eminim lan bol soğanli lahmacun kaçar mı be😍😛 Yorumla Soran +1 yıl Diyet beslenen birinden beklediğim max performans budur , teşekkürler Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Off tam benlik ama 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ohhh gönder gelsinnn Yorumla armstor +1 yıl Ne geliyor yaa sağol sağol 😂 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. 2 tane az değil mi yahu 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Sen devam edersin :) Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Ederim ama ev yapımı 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ah süper ama senden olacak herhalde? :)Urfalı varken ayıp olur Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Olur evde hep yapıyoruz da den isotlu yiyemezsin ama 😊 Yorumla Soran +1 yıl Az olursa yerim 🙄 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Biz isotsuz lahmacun sevmiyig😅 Yorumla Soran +1 yıl Tamam ben de yerim ama sonrasında hastaneye götürürsen :) Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Götürürüm 😅 Yorumla Soran +1 yıl Kendi keyfin için beni hastanelik edecek olsan da tamam getir yeriz😀😀 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Ya lahmacun acısız olur mu 😊 biz acısız yemeyiz yesen sen de seversin😊 Yorumla Soran +1 yıl Ben acıyı çok severim de hem reflü hem gastrit olunca yiyemiyorum fazla yoksa bayılırım :) Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Sana ayrı yaparız o zaman 😊 Yorumla Hellöpisiler +1 yıl Çok incesin, teşekkür ederim :) Yorumla Ehlivukuf +1 yıl @Hellöpisiler fake hesap mı açtın hihh😊 Yorumla Hellöpisiler +1 yıl Hesap kapatma yetkin varsa yandıkkkk Yorumla Ehlivukuf +1 yıl @Hellöpisiler var tabi ki 😊önce lahmacunla yakacam sonra hesapla😄 Yorumla Hellöpisiler +1 yıl Bu beni üzer 🙄5 tane yerim bak , illa yakmak istiyorsan.. Yorumla Ehlivukuf +1 yıl @Hellöpisiler sitede 2 hesap yasak ama 5 tane yersen mide fesati geçirirsin tanı iştahlı kilolu değilsen😊 Yorumla Hellöpisiler +1 yıl Diğer hesabım kapalı kiiii🧸Bunu yeni açtım. Soru hakkım bitti çünkü 😥5 yiyemem ya 3 bile zor... Yorumla Ehlivukuf +1 yıl @Hellöpisiler tamam kapalı ise tek hesap ise sorun yok 😊da Urfalı olduğumu nerden biliyorsun Yorumla Hellöpisiler +1 yıl Mesaj atmamaya yeminli misin? Yorumla Ehlivukuf +1 yıl @Hellöpisiler yeminim var , lahmacun var 😅😅 Yorumla Hellöpisiler +1 yıl Peki Yorumla
pitbulsami Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl 10 tane bile yerim bacım. Yeter ki yemek olsun. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Lahmacunu seviyorum , sen bu şekilde 2 soru Sor lahmacundan tiksindirirsin insanı.😀😀😀😀
Amaaaan ne nazikmişsiniz
Soğanı anladikta , geğirme filan da neymiş. Biraz abarttın galiba.
Samimiyet olduktan sonra kaçabilir bazen, insanız.
Peki kaçarsa sıkıntı yok, bazıları pisliğine yapıyor. O kadar da sorun yok ismarliycanmi koronodan işsiz kaldık , bol acılı olsun. Yanına yayık ayranı olacak ama.
Soğan koymam lahmacuna. Pis pis kokar. Hem de acı tadı
Acısını limon ve tuzla alırsın yavru
Tuz mu? Lahmaça tuz mu atıyon?
Yok kanka ben evde yapıyorum lahmacunu
İç harcını hazırlıyorsun ya lahmacunun acısını alıyorum.
Evde lahmaç olmaz.
Dışarıdakinden daha güzel olur
Buna gülünür ancak :D
Bu kadar ön yargı fazla ama 😏
Birazdan uçucam demen gibi bişey. Önyargı ise önyargı.
İyi sen git ye
Yedim zaten
2 lahmacunla falan doymazsın sen.
Keşke 4-5 tane yiyebilsem ama en en en fazla 3
Bende yerim ısmarlarsan ahah😂
Ramazan’da sevaptır
Çok mutevazi birisin sanirim. İyi olur harbi dediğin ama gaaakk kismi değil😂😂😂
O da işin esprisi , insanlık hali olabilir
Yani insanlik hali ama kaba bisey
Aha geldim of of of😛😛😛
Adin bile fit sufle iken emin misin
Eminim lan bol soğanli lahmacun kaçar mı be😍😛
Diyet beslenen birinden beklediğim max performans budur , teşekkürler
Off tam benlik ama 😂
Ohhh gönder gelsinnn
Ne geliyor yaa sağol sağol 😂
2 tane az değil mi yahu
Sen devam edersin :)
Ederim ama ev yapımı 😊
Ah süper ama senden olacak herhalde? :)
Urfalı varken ayıp olur
Olur evde hep yapıyoruz da den isotlu yiyemezsin ama 😊
Az olursa yerim 🙄
Biz isotsuz lahmacun sevmiyig😅
Tamam ben de yerim ama sonrasında hastaneye götürürsen :)
Götürürüm 😅
Kendi keyfin için beni hastanelik edecek olsan da tamam getir yeriz😀😀
Ya lahmacun acısız olur mu 😊 biz acısız yemeyiz yesen sen de seversin😊
Ben acıyı çok severim de hem reflü hem gastrit olunca yiyemiyorum fazla yoksa bayılırım :)
Sana ayrı yaparız o zaman 😊
Çok incesin, teşekkür ederim :)
@Hellöpisiler fake hesap mı açtın hihh😊
Hesap kapatma yetkin varsa yandıkkkk
@Hellöpisiler var tabi ki 😊önce lahmacunla yakacam sonra hesapla😄
Bu beni üzer 🙄
5 tane yerim bak , illa yakmak istiyorsan..
@Hellöpisiler sitede 2 hesap yasak ama
5 tane yersen mide fesati geçirirsin tanı iştahlı kilolu değilsen😊
Diğer hesabım kapalı kiiii🧸
Bunu yeni açtım. Soru hakkım bitti çünkü 😥
5 yiyemem ya 3 bile zor...
@Hellöpisiler tamam kapalı ise tek hesap ise sorun yok 😊da Urfalı olduğumu nerden biliyorsun
Mesaj atmamaya yeminli misin?
@Hellöpisiler yeminim var , lahmacun var 😅😅
Peki
beni. le yiyebilirsin haha
Kamyon lokantalarında ya da ben
10 tane bile yerim bacım. Yeter ki yemek olsun.
Olsa da yesek. :-)
Heryerde