Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben öyle birini arıyorum, kendine bakan hanımefendi biri, ama bir kız arkadaşım bile olmadı, ben de sakinim pek boş muhabbetlere katılmam birini kazanmak için boş konuşmam, sanırım bu yüzden olmadı
19 Yorumla
Soran+1 yılBenimde olmadı ama erkek biraz girşiken olmalı bence
Soran+1 yılYani boş sohbet etmeyince bu kız sıkıcı diyorlar
- +1 yıl
Belirsiz mantıksız bir konu konuşuluyor benim yaş gruplarımda ya da çocuksu muhabbetler dönüyor, bence hoş değil, eğer güzelsen belki şimdi değil ama max. 1-2 seneye kesin bulursun, benim öyle bir şansım da yok maalesef, kızlar kolayca bulabilir ama erkeğin öyle bir şansı yok.
Soran+1 yılYo erkekte kariyer yapıyor buluyor ayrınca kendine bu kasar haklısıydık etme. Kız da her gelene evet diyemiyor serserisi var iti var köpüğü var
- +1 yıl
Mühendislik okuyırum hem de büyük projelerim var iş konusunda da skıntı yok bir aksilik olmadıkça, sen de haklısın evet serserisi var iti kopuğu var iyice bir erkeği tanımadan etmeden güvenmek olmaz, ama kız da belalı tip olmasa da acaba ne için beimle ya da benden gizli bir şeyler çevirir mi yalan söyler mi hep bu düşünceler var. Yani ikimizin de ortak noktası bu devirde kimseye yüz vermeye gelmez.
Soran+1 yılYalnız da sıkıcı ya. Kötü biriyle olmaktansa yalnız olmak daha iyidir ama umarım hem iyi hem istediğimiz gibi biri olur hepimiz için
Soran+1 yılAynen öyle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılFarklı olduğunu söylemişsin farklı insanların yaşadığı hayatta diğer insanlardan farklı oluyor genelde bu yüzden farklılar kendimden biliyorum seninde hayatın pek sıradan geçmemiş diye düşünüyorum öyle olmayabilir tabi
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle oldu... bana uygun aşık olabileceğim mantığına da uygun biri çıkar mı acaba
Cevap sahibi+1 yılOlur neden olmasın istediğin gibi biri çıkar karşına inşallah
Soran+1 yılSen de benim gibi ilişkilerde zorlandın mı
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılKız arkdşalarınla Aran nasıldı
Cevap sahibi+1 yılÇok arkadaşım yok 2-3 tane var
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok hayır sadece sessiz sakin insanlar kendini gostermez kendimden biliyorum bende öyleydim belki hala oyleyim
135 Yorumla
Soran+1 yılKimse beni görmüyor mu
Cevap sahibi+1 yılKeşke etrafta öyle biri olsa
Cevap sahibi+1 yılEvet belkide görmüyor belkide seninle konuşmaya utaniyorlar
Soran+1 yılÖyle tersleyecek biri değilim belli oluyor bu neden utansınlar ya
Cevap sahibi+1 yılBişey itiraf edicem sen sevsen çok güzel seversin
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim tanımadan bişey diyemem tanımam analiz etmem lazım yapım bu 😂
Soran+1 yılSevgilim olmadı bilmiyorum nasıl severim 😂
Cevap sahibi+1 yılBen tahmin edebilirim bunu işte kendini geri çeken insan zarar görmekten korkar zarar görmekten korkan insan çok sıkı sever kendimden biliyorum
Cevap sahibi+1 yılKeşke sevdiğim birisi olsaydı sevebilecegim birisi aynı senin benim gibi herşeyi anlatırdım ona ve o birgün herseyim olurdu
Soran+1 yılEvet haklsıın bide ben sevgilim olsun diye sevgili olmam yani bazı kızlar vakit geçirmek için oluyor ya çoks açma çok mantıklı biriyim
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle eğer öyle olsaydık zaten gerçek sevgiyi arayalim ya da seciciligi neden yapalım illaki seçicilik olacak tamam ama yani biliyorsun günümüzde önüne gelen önüne gelenle birlikte oluyor bir ilişki kuruyor
Cevap sahibi+1 yılBen sadece ilerde yaşayacağım günleri güzel yaşamak istediğim kafamın uyduğu birini istiyorum hayatımda
Soran+1 yılEvet böyle olunca zaten içine kapanık biriydim iyice çekiyorum kendimi
Soran+1 yılMesela şu inkar edilemez dış görünüş önemli için ısınmalı bir hoşlantı olmalı ama bom boş biri olursa sa olmaz mantıklı olacak kültürlü evlenilesin biri olacak
Cevap sahibi+1 yılYaptığı işte bile bir mantık olacak mantıksız insan çekilmez mantıksız mantıksız yerlerden olaylar çıkartır
Cevap sahibi+1 yılYa sen benim içimde sakladigim iç sesim misin
Soran+1 yılKitap okusun mesela yprum yapabilsin geniş baksın biraz dünyaya tek smacı cafede oturalım boşa vakit geçsin maç oyanyalım PUBG oynayım olmasın yani
Cevap sahibi+1 yılMaç ilgi alanım dışında boş oturmaktan sıkılırım iş farketmez iş gözüyle baktığım için her türlü işi yapabilirim oturup ders çalışmaktan sıkıldığım için ders çalışmadım bana sıkıcı geliyor ve okumuyorum ama ilerde yapabileceğime inandığım güzel hayallerim var hayali olmayan insan yaşayamaz
Cevap sahibi+1 yılAma yeri gelir oyunumu oynarım oyun oynarken de canım sıkılır en fazla 1 saat oynayabiliyorum
Soran+1 yılHerkes okumak zorunda değil ama bir amaç olmalı çalışma olmalı katılıyorum umarım gerçekleştirebilirsin
Cevap sahibi+1 yılTek bir amacım var parayı araç olarak kullanıp bu hayati düzgün bir şekilde yaşayabilmek
Cevap sahibi+1 yılSağol bu arada teşekürler bu seviyede insanları bulmak zor
Soran+1 yılEvet para önemli aç gözlü müsün diyen insanları anlamıyorum çalışmak ve para kazanmak sonra onu harcamaktan daha mantıklı ne var
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ya
Cevap sahibi+1 yılBen aslında çalışıp para kazanıp parayı çalıştırmak istiyorum benim buradaki amacim çalışıp para kazanmak değil kazandığım parayı çalıştırıp para kazanmak
Soran+1 yılZeka işi herkes yapamaz işte
Cevap sahibi+1 yılBen bunu dediğimde insanlar paranın köpeği olmuşsun diyor gerçi insanlari taksam okurdum 😂
Cevap sahibi+1 yılKeşke yanımda senin kadar güçlü ve zeki bir kadın olsa
Soran+1 yılBu devirde paranın köpeği olmayan kim var acaba
Cevap sahibi+1 yılParanın köpeği değilim paranın vereceği güç önemli benim için para için herşeyi yapmam gerekirse aç kalırım alçalmam haram yemem çocuğuma çoluguma ilerde eşime yedirmek istemem
Soran+1 yılAynen öyle uamrım hayallerin gerçek olur
Cevap sahibi+1 yılUmarım hayallerim hayal olarak kalmaz :)
Cevap sahibi+1 yılTanışmak isterdim senin gibi biriyle ama burdan olmaz demişsin elveda
Soran+1 yılMaalesef burdan tercih etmiyorum bende daha iyileri olur inş hayatında
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bacım
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirazdan görürsün bayan sübliminal mesaj
117 Yorumla
Soran+1 yılBurdan istemem
- +1 yıl
Duymak istediğim şey
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Yanisi mantıklı bir kadınsınız
Soran+1 yılEvet Zeki biriyim öyle boş işlerle uğraşmıyorum ciddi düşünüyorum ve YALNIZIMMM
- +1 yıl
Mantıklı Zeki ne istediğini bilen biri olduğunuz için evet YALNIZSINIZ
Soran+1 yılOf ama çok sıkıldım
Soran+1 yılVe 20 yaşında 35 yaşında gibiyim
- +1 yıl
☺️☺️ bayıldım
Soran+1 yılBende bayılıyorum artık darlandım ya keşke bu kadar mantıklı olmasaydım
- +1 yıl
Yorar insanı , ömrünü törpüler , o kadar Zeki ve mantıklı davranır ki karşında kinin ne düşündüğünü ne hissettiğini hemen anlar e böyle olunca olaydan , hayatın akışından zevk alamaz.. tıpkı film izlerken filmin sonunun başkası tarafından söylenmesi gibi.. en kötüsü eğlenceli yanını kaybedersin hayatın ve neşen gider çünkü hayat sen ve değerleri diye ayrılır hanımefendi
Soran+1 yılve ben hep kendimi bildim bileli bi yalnızlık çekiyorum ilkokulda ortaokulda mahallede hep farklıydım asla anlaşılmaz biri değildim ama hiç yaşıtlarım gibi düşünmüyordum sanırım
- +1 yıl
Yaşıtların diye birşey olmamış zaten hiç, aslında sen koşmuşsun onlar arkandan yürümüş... şu an olduğu gibi
Soran+1 yılYoruldum... 😂😂😂
- +1 yıl
Hadi dinlen biraz 😉
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi geceler
- +1 yıl
Rica ederim hanımefendi , hayırlı geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkizlar da iyi erkekleei sevmiyor, oyle olmasa bu kadar kadin acı cekmez biz de yalniz kalmazdik
12 Yorumla
Soran+1 yılAçılmıyolarlar
- +1 yıl
nasil yani
Aga bee, yoo gürültülü ve panik kızları napalım ki 😅
139 Yorumla
Soran+1 yılNerde sevgilim
Soran+1 yılOf bunaldık
Soran+1 yılHayır ya benim de kriterlerim var
Soran+1 yılHayrı öyle değil ya zaten çokta telif eden olmadı
Soran+1 yılHepsi var dermişim
Soran+1 yılUamrım olur hayırlsı sıkıcı oldu biraz bu durum moralimi bozdu jdbdxbx
Soran+1 yılHiç olmadığı için bilmiyorum nasıl olur işte
Soran+1 yılAma ayı istiyorum kocaaaaammmmaaan
Soran+1 yılOyuncak ayı ya
Soran+1 yılHayrı ya ayı gibi olmasına lsdldmcncjfnxnjxxj
Soran+1 yılOlur kargola bana
Soran+1 yılSüper soru seçsene sorumu
Soran+1 yılAnladımmmm
Soran+1 yılTeşekkür edeirm 💐
Soran+1 yılSevgilim olursa ayı isticemm
Soran+1 yılKendime alıcam böyle giderse
Soran+1 yılKim yazmış
Soran+1 yılGörmedim bile 🥲
Soran+1 yılGizli biri mi acaba
Soran+1 yılNeyse önemli değil zaten boşver iyi geceler
+1 yılSessizliği ezikliktense cezbetmez ama zekasından ve ağırbaşlılığındansa öpüp başa konulur
12 Yorumla
Soran+1 yılKoymafı kimse
- +1 yıl
Ortam yoksa asosyalsen yalnızlığa mecbursun
+1 yılbu biraz kızların da pısırık değil atılgan erkek sevmesiyle ilgili olabilir.
10 Yorumla
+1 yılSessiz sakinlere bazen satasirim 😅
110 Yorumla
Soran+1 yılAnca sataşmalık
- +1 yıl
Yani tanımak için satasirim konuşturmak için.
Soran+1 yılAnlıyorum hiç öyle bir kızla sevgili oldun mu
- +1 yıl
Olacak gibi oldu ama sonra bozuldu
Soran+1 yılNeden bozulud
- +1 yıl
Ya cok pasif kaldı adım atmadı. Bende depresiftim o aralar
Soran+1 yılNasıl adım attın direkt dedin mi
- +1 yıl
Yok muhabbet arasına kahve içelim muhabbeti oldu
Soran+1 yılUtanmıştır hsbdsşskx
- +1 yıl
Yok ya vazgeçti uyusmazdik zaten
Pasifsen kimse istemez
11 Yorumla
Soran+1 yılPasif derken
Herkesin ayrı bir sorunu var. Bende kızların fiziksel kusuru olan erkeği tercih etmediklerini düşünüyorum. Öyle olsa ben de yalnız kalmazdım değil mi?
10 YorumlaValla öyleside yok bu devirde
12 Yorumla
Soran+1 yılBen
+1 yılÇirkinsin diye yalnızsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılYo
Bu kafa yüzünden yalnızsın 😄
12 Yorumla
Soran+1 yılYo bu kafaya yalnız olduğum için girdim
Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı. Tam tersi kişilik meselesi bu
10 Yorumla
+1 yılErkekler muhabbet kurmadıklarımı tercih etmiyorlar