Aşk İlişkileri Sevgilime bunu atsam basit olur muyum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bayadır beraberiz hiç öpüşme konuşmayız bile zaten çağırınca gelmiyor yanıma bile bunu atsam heves eder mi buluşmaya? Basit kız olur muyum dediğine göre ciddi düşünüyormuş? Sevgilime bunu atsam basit olur muyum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence böyle bir şey atma, basitlikten çok gereksiz bir hareket olur, kendin hareketlerinle belli et. 1 0 Yorumla
Bey-xdx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Bilmiyorum ama ben olsaydım basit kacmazdin gozumde 0 0 Yorumla
Ezgiuzun1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. yapma bence hakkında kötü düşünür hemen elde edeceğini düşünür 0 0 Yorumla
nədəyirsen Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Atmanı önermem ileride o da "yeter be... artık" diye fotoğraf atarsa ne yapıcan 3 6 Yorumla derm0 +1 yıl Hahaha bu çok iyiydi Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla nədəyirsen +1 yıl 😎😎 Yorumla Need4Read +1 yıl EİG hakeden görüş budur! Yorumla nədəyirsen +1 yıl @Need4Read teşekkür ederim efendim Yorumla Need4Read +1 yıl Rica ederim 😃 Yorumla
Ardenn10y Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Öpüşmesiz ilişki mi olur atma bulustugunuzda dudaklarına bak yakinlas hafiften yapış devamı gelir 0 0 Yorumla
Mertjaja Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence kendini basit gosterir hazir lokma olursun bulustugunda ilk sen opebilirsin 0 0 Yorumla
Batuh4N Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Aman atma kediyi aslan yaparsın önünü alamazsın valla :D 0 0 Yorumla
pusatbeyler Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Bu soruları gizliden yazanları samimiyetsiz ve yalancı buluyorum 0 0 Yorumla
KuşKQnmaŽHayrįye Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl samimiyete bağlı devamına hayır diyebilirsen öpüş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gelir mi yani istemem gelmesini Yorumla KuşKQnmaŽHayrįye +1 yıl gelmez Yorumla
Kahve_-Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Basitin önde gideni olursun hem de. 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hamleyi erkek yapmalı 0 0 Yorumla
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence at basitlikle alakası yok. 0 0 Yorumla
Minikkurabiyem3 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Yazcagına sen öp cesaretsiz misiniz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Buluşmaya gelmiyor 🥺 Yorumla Minikkurabiyem3 +1 yıl Telaşlanacagı birşey söyle kesin gelir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence böyle bir şey atma, basitlikten çok gereksiz bir hareket olur, kendin hareketlerinle belli et.
Bilmiyorum ama ben olsaydım basit kacmazdin gozumde
yapma bence hakkında kötü düşünür hemen elde edeceğini düşünür
Atmanı önermem ileride o da "yeter be... artık" diye fotoğraf atarsa ne yapıcan
Hahaha bu çok iyiydi
😂😂😂
😎😎
EİG hakeden görüş budur!
@Need4Read teşekkür ederim efendim
Rica ederim 😃
Öpüşmesiz ilişki mi olur atma bulustugunuzda dudaklarına bak yakinlas hafiften yapış devamı gelir
Bence kendini basit gosterir hazir lokma olursun bulustugunda ilk sen opebilirsin
Aman atma kediyi aslan yaparsın önünü alamazsın valla :D
Bu soruları gizliden yazanları samimiyetsiz ve yalancı buluyorum
samimiyete bağlı devamına hayır diyebilirsen öpüş
Gelir mi yani istemem gelmesini
gelmez
Basitin önde gideni olursun hem de.
Belki utanıyor sen öp 🙂
Hamleyi erkek yapmalı
Bence at basitlikle alakası yok.
Yazcagına sen öp cesaretsiz misiniz
Buluşmaya gelmiyor 🥺
Telaşlanacagı birşey söyle kesin gelir