Erkek arkadaşımı bugün 4 kez aradım cevap vermiyor anlamadım uyuyor galiba sizce?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Ablacım belki başına bir şey gelmiştir, belki araba çarptı öldü, haberiniz yok! 😅
Bilemicem
Gidin bir evine bakın hanfendi
Ya 8 aydır sevgiliyiz biraz anlamışım onu Önceden de bu hareketleri vardi
Hımm anladum
Evet
Kaç saat arayla aradığın önemli. Şimdi aynı saatte 4 defa açamayabilir ama 10 saatte hala açmıyorsa sorun var
Hım anladım yok ben saat bi 12 de aradım bide 3 gibi aradim bide 4.30 gibi en sonda 6 gibi aradım cevap vermedi hicbirine
Uyuyor olabilir WhatsApp a girmedi mi
Yok girmemiş hiç baktımda 8 gibi aradı beni en son daha yeni konuştuk neden cevap vermedin dedim 4 kere aradım oda uyumuştum dedi 12 de uyandım diyo bana bide anlamadım ki
Acaba konuşmak istemiyor mu? Bu da bir ihtimal ama uyuması da bir ihtimal
Biz nerden bilelim sev sensin hani
Biz tanımıyoruz sonucta
Çok haklısınız rjdjd
doğrusu bu
Sanki adami 7/24 saat takip ediyoruz da bizim dedimiz cikicak.
@Aşka_Aşuk
Bende girgirina yazdım zati bir şeyler çok sırada dışı soru 😅benim 3 yaşındaki yeğenim annesi babası nerde biliyor 😅sen düşün artık😂Anasinifindaki çocuk sormaz bunu yani sjdjd
Sen yinede bir erkek arkadaşının olmadığına alıştır kendini
Niye
Uzerine gitme cok birak incelidgi yerden kopsun fazla naz asik usandirir kendini agirdan sat srama bidaha birak o, arasin aramiyosada bak onune biryerlerini kaldirma karsi tarafin
Doğrudur ama 8 aydır çıkıyoruz sevgiliyiz yani Önceden de vardı böyle hareketleri cevap vermeme gibi şeyleri bilmiyorum çok kararsizim ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum bilmiyorum alıştım bi anda sanki
Ilerde daha cok uzulceksin umarim uzulmessin
Yardımcı olur musunuz acaba bana bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında fikir sadece
Mesaj atamiyorum atsam yardimci olurdum
Burdanda yazmak istemiyorum
Anladım takip isteği attım da mesaj atin
Atamiyorum
Xper 2 olmasi gerekiymus yapcak bisecyok
Bu arada ilerde çok uzulceksin derken pek anlamadım acıklarmısınız?
Ya burdan anlatilcak seyler degil ama buna sminim aynilari basima gekdi biliyodum ama insallh uzulmessin İstanbul'da oturuyosun sanirsam bende yalovadayim bi bagir belki duyarim :)
Öyle biri bana güven vermez ve sıraladığı bahanelere de inanmazdım yerinde olsam
Bence ya 8 aydır tanısıyoruz konuşuyoruz çıkıyoruz sevgiliyiz bunun Önceden de vardı böyle hareketleri cevap vermemezligi niye cevap vermiyorsun dediğimde bana uyuyordum derdi öyle
Sen de inanıyo muydun saf saf 😀😀 kandırıyor seni yüzde yüz. Başkalarıyla yazışıyodur net! Net! O kadar söylüyorum sana
Şifresi bende var ama instagram öyle whatsabada pek takılmıyor nasıl aldaticakki
Başka instası vardır. Facesi vardır. Farklı mecralarda takılıyordur ohoo
Anladım ya şey vaktiniz varsa mesajda yardımcı olur musunuz bana lütfen ayrılmak istiyorum ama 8 ay olduğu için olmuyor alıştım diyorum bi yandan aileside istemeye gelecekti sözde gelemedi
İşi vardır sal bence 😄
Bugün çalışmıyor evdeydi ne işi olabilirki
Uyuyodur
Ya günün 24 saatimi uyuyor dün 12.30 gibi konuştuk en son işte gece şimdi saat 7 bu saate kadar uyuyormu sence
Demek ki konuşası yok :) yani alışık olduğun bir durum değilse o ayrı
Mesajda yardımcı olur musunuz acaba ya 8 ay oldu tanışalı bi yandan ayrılmak istiyom bi yandan alıştım diyorum bekle ailesi istemeye gelecekti sözde gelemedi ama
Olur tabiki mesaj atabilirisn
Takıp ettim sizi ben yazamıyorum mesaj siz atın
diğer sevgilisi ile konuşuyordur
Nasıl yani anlamadim
İşi vardır zorlama.
Bugün çalışmıyor evdeydi ne işi olabilirki
Terket
Neden
uyuyodur
Bu nasıl soru ya
Aldatıyor olmasın kanka
Bilemicem