Benim yüzümden seneler önce intihar eden kız rüyalarıma giriyor? Nasıl unutup içimi rahatlatırım?

Lisedeyken bir kız vardı, bana aşıktı.. Ben ise o çok kilolu ve beni seviyor diye defalarca sınıfta rezil ettim, alay ettim, zorbalık yaptım.. sadece ben değil tüm sınıf bu günahın içindeyiz.. Çok pişmanım. Şimdiki aklım olsa asla yapmazdım. 11. sınıfın başında, doğum gününden 1 hafta önce ilaç içip intihar etti. İntihar etmesinin önceki günü onu tekrar okulda ağlatmıştım, kızın hiç arkadaşı yoktu zaten. Anne babası da ayrıydı. Babası terk etmiş. Kimsesi yoktu anlayacağınız.
Seni baban bile sevmemiş kızım kimse sevmiyor bu halinle benden nasıl hoşlanırsın demiştim.. Aradan 6 sene geçti. Ben onu tekrar rüyalarımda görmeye başladım. Vicdanım beni rahat bırakmıyor. Lise bitti, üniversite bitti bir işe girdim. Ama senelerce kimseyi sevemedim. Ahı tuttu sanırım. O intihar ettiğinden beri bir türlü mutlu olamadım.
Benim yüzümden seneler önce intihar eden kız rüyalarıma giriyor? Nasıl unutup içimi rahatlatırım?