Beraber yürürken hangisini tercih edersiniz? Flörtle de böyle yürünebilir mi sizce :D
El Ele
Sarılarak
Kola girerek

Diğer (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mümkünse el ele bile tutuşmayalım temas olmasın. Normalde temas bağımlısıyımdır ama konu karşı cinsle ilişkiler olunca ve 'sevgililik' boyutunda kalınca insanın bir şey yapası bile gelmiyor.
İnsanlar daha da kötü artık bu zamanda. Geçmişe kıyasla daha da güvenilmemesi lazım ama insanlar daha çok kendini kullandırmayı tercih ediyor nedense. Anlayamadım gitti..
yani tabi güven konusunda haklısın da sevdiğim birinin sıcaklığını hissetmek isterim
Eskiden ben de sizin düşündüğünüz gibi düşünürdüm sevdiğim kişi olunca farklı olunca ona farklı tolerans göstereyim o zaman izin verilebilir vb. vb. ama zaten sorun da tam olarak bu.
İnsanı kullanılmış hissettiren asıl şey, insanın kendi özel enerji alanına herhangi bir insanı ona müdahale edecek kadar yakınında bulundurmasından kaynaklanıyor.
Özel enerji alanının evlilik dışında korunması gerektiği görüşündeyim bu da evlilikte sürekli beraber aynı ortamı paylaşma zorunluluğundan kaynaklanıp ve de yarın öbür gün hadi hemen ayrılalım denememesinden ötürü pek de sorun teşkil etmiyor.
Aksi takdirde sadece kadınlar değil tüm insanlar kendini sonunda değersiz hissedecek duruma düşebiliyor.
Kendi değerimizi ve ruhumuzu muhafaza edebilmek adına hepimizin bedenleri ve bedenlerimizin özel alanı mevcuttur.
Ruhlarımız, bedenimizin içindeki enerji potansiyelimiz ve auramızı oluşturur. Bu özel enerji boyutumuzdur. Bizden bir şeyler eksilsin istemiyorsak etrafımızda bulunan insanlara çok dikkat etmeli ve özel alan ve bölgelerimizi koruyabilmeliyiz.
Sürekli enerjimizi düşüren insanlardan bedenimizi ve ruhumuzu da bu yüzden uzak tutmak isteriz çünkü bizi kötü hissettirme nedenleri enerji hırsızlığı yapmalarından.
Helal olmayan geçici ilişkiler de böyledir. Helal olmayan ilişkileri yaşayıp ayrıldıktan sonra tamamen bitti desek de tam kopma denen şey gerçekleşmemekte.
Enerji bağı kurulmuş oluyor arada. Bu da bazen sizin enerjisel anlamda düşüşe geçmenize sebebiyet veriyor. Hele bir de ah alma ah etme gibi durumlar söz konusu olmuşsa üstümüzde öyle enerjisel yük bırakıyor ki.. çok kadının ahını almış erkekler bu yüzden iflah olmazlar. Kısmetleri kapanır o ahlar birikir ve üstünde büyü etkisi bırakır o kişinin.
Kola girmek gözüme her zaman daha kibar ve asil gelmiştir.
Yürürken de daha rahat hissettiriyor.
Bir de benim boyum biraz uzun olduğundan sanırım bunu tercih ediyor da olabilirim :D
Sarılarak denesek kız benim belime sarılacak :D ben de kızın omzuna :D
Çocukken annemin babamın elini çok tuttum galiba.
O yüzden el ele de yürürken de bilmiyorum bana tuhaf geliyor :D
Ben ilişkimde kol kolayı tercih ederim, diğerlerini yapan çiftleri görürsem de rahatsız olmam :) Herkesin kendi hayatı... Esen kalın :)
Katılıyorum size 😊
Merhaba şimdi o eli veriyorsun canından can veriyorsun gün geliyor onun için sabahlara kadar uyumuyorsun sonra bir bakmışsın şerefsiz birinin elini tutar o yüzden Allah herkesin karşına Allah korkusu vicdanı olan birini en önemlisi edeplisini versin
Birileri incinmiş yine 🚬
Cevap
16Cevap
Ben oglumun bir elinden esim diger elinden 1,2,3 yaparak oynayarak 😅😊👍
çok iyi :)
😊👍
Koluna giriyorum ama yazin geziyorsak temassız yürüyoruz malum sıcak ter
Mantıklı 😄
Yukarıdaki yürüme şekillerinin hepsini yaptık. Her birinin yer ve zamana göre güzel yönleri var.
Evet mantıklı moda gore değişebilir
Benim sevgilim bana sarılacak elimden tutacak bende onu sarıp sarmalayacağım elini bırakmayacağım
siz yürüyemez düşersiniz :D
Koluma girmesi daha hoşuma gider beni sahiplrnmis gibi hissettirir ve daha yakın hissediyorum ben koluma girince elele tutusmakta iyi ama brnce koluma gkrmesi daha hos
El ele tutuşmak kadar saçma bişey yok o ne öyle velisi gibi...
Hava yapış yapış sıcak olmadığı sürece genelde el ele yürüyoruz ve o kolunu omzuma atıyor.
seni asker arkadaşı gibi görüyor olabilir. omza kol nedir
Bana hepsi uyar eşim nasıl isterse oe yururuz sıkıntı yok yani 😊😊
kola girerek iyce yapışıyom
galiba ben de :))
Her türlü yürürüm sjhsjh
el ele tutuşarak gezmeyi gerçekten çok seviyorum, elini yumruk yapıyor avucuma koyuyor bi de.
Yürümemeyi tercih ederim 😂
Temas kurmadan yan yana
bi erkek var, işine gelmeyene dislike atıyor.
Yani
Yanisi yok. Durum tespiti yaptım.
Anladım
Harikasın.
Hiç olmadı ki yürüsek.
En samimisi el ele yürümek ben elele yürüyorum 🙂
sevgilim olmamasını tercih ederim
bak bi erkek dislike atmış. sanki sevgilim olsun desen onu tercih edecektin
@gÜVERCİNKAnadı ona bol dislikelı bir hayat diliyorum😂açıkçası hiç de umrumda değil👍
tanıdık birisi mi yoksaaa :D
hıı pekim
Yok biz koşuyoruz
konuşun, yine de tutmak isteyebilir ya da istemeyebilirsin engellemez ki :D
koşarken tutmak zor olur ama konuşmayı deneyebilirler
Yanliz dedigim mizahtı😂
biliyorum, ben arkadaşa kinaye yaptım. Yalnız o birde :)
ne kadar mizah seven bir hanımefendi. Tanışmak isterim kendisiyle.
Hala tanımak istiyorum.
@gÜVERCİNKAnadı yanlıs okumak da üstüme yokturr 🤣🤣
yanlış yazmakta da başarılı gibi duruyorsun :D seninle de tanışmak isterim :D
@gÜVERCİNKAnadı sen de kadınlara yazmakta başarılı görünüyorsun, her görüşün altında sen. Ben tanışmak istemem teşekkürler
Her görüş dediğin sadece bugün yazdım :D çok yargılayıcısın. Çaresiz bir anımda sadece sohbet etmek istemiştim sevgili Soran. Esenlik dilerim.
ben elimi omzuna atarım
El ele tutuşmanın güzelliği hiç bir şeyde yok:)
bekarım sevgilim yok ama takılmam öyle ana göre
Olsun da bi bakarız
Aynenn :D hahah
Normal insan gibi.
Sarılırım
El ele
El ele yürüyerek.
elim poposunda gidiyoruz
el ele bazen sarılarak giderdikkkkkk
Sarılarak
Hepsii 😂😂
Kol kola el ele 💖
El ele iyi
Amuda kalkarak mk
tebrikler
amuda kalktığınız bir halinizi görmek isteriz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?