Napıcam yardım edin yıkıldım allah aşkına dışarı çıktı arkadaşımla çıkıcam demişti bende merak ettim onun sevdiği yere gittim belki ordadır diye bir baktım başka çocukla beraber yiyişiyorlar dünyam yıkıldı kendimi trene atasım geldi..
Güncellemeler
+1 yıl
sevdiğim kız kendisi hayatımda böyle kızı sevmedim herşeyimi sundum bu kıza 1 yıldır beraberiz her zaman mutluyduk neden böyle oldu anlamadım..
Oldu ama benim için bitmedi, karartıcam onların ikisini. Kıza az önce yazmıştım nerdesin diye bir de kalkıp bana hala bebeğim diyor asabi oldum işim var biraz falan demeye başladı bunları basıp çocuğu felç bırakıp kızıda boğasım var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kardesim gecmis olsun. Birak o kizin kahpeligii adamlik sende kalsin. Zaten degerini anlayip Geri doner
hiç iyi değilim halim kalmadı 😞 hayattan soğudum kendimi yalnız hissediyorum çok kötü bir hiss gerçekten bunu anladım.
şu alttaki pembelinin ağzına lahmacun küreğiyle vurabilir mi acaba birisi
Canım bi dur oncelikle arastir aralarinda bisey var mi diye fevri davranma asla sogukkanli ol hemen senaryo yazma
Ya bildiğin sevgilimi çocukla öyle gördüm daha ne olacak çıldırıcam zoruma gidiyor anliyormusun
Lan opusmusler Sen aralarinda bir sey var mı acaba diyorsun
@Heonir pardon siz avukati misiniz beyfendi
Avukatlık bir durum mu var? Sevgilisi varken bir başkasıyla öpüşmeyi normal mi görüyorsun? Ne araştırması daha ne olsun?
Hayir hanfendi ama kizin yaptigi seyin bir aciklamasi yok. Bunun senaryo yazmakla Vs alakasi da yok.
@Heonir bunu erkek yapsa siz erkektir yapar derdiniz ama yapan kiz olunca hemen erkek dayanismasi of kiz da haksiz bu arada
Ne alakasi var beni tanimadan niye yargiliyorsun. Aldatmak her iki taraf icinde karaktersizlik. Kizi erkegi yok
Aldatmanin iyisi kotusu olmaz ama siz ustume geliyosunuz beni tek buldunuz galiba
hele gerçekten sevdiğin birisi değer verdiğin zamanını harcadığın planlar yaptığın kişi. kızlar her bokta haklı zaten.
Ne tek bulması kardeşim? Doğru neyse biz onu diyoruz. Empati kur bakalım soru soranın yerine koy ve yaptığın yoruma bak. Boş yapmışsın kabullen.
Ne alakasi var sadece yaptigin yoruma yorum yaptik matmazel sakin ol kimse seni suclayip ustune gelmiyor. Sonucta sen aldatmadin cocugu sakin
@Heonir halsizim zaten ugrasmayin benimle ucunuzle de ugrascak enerjim yok tamam siz kazandiniz mutlu msunz
Buram buram kurgu kokuyor
her yorumun altında böyle yazmak zorunda mısınız bok bok şeyler yazıp sinir etmeyi seviyorsunuz heralde yapacağınız işi
Najahahsjwjsskv
Olan olmuş artık
Oldu ama benim için bitmedi, karartıcam onların ikisini. Kıza az önce yazmıştım nerdesin diye bir de kalkıp bana hala bebeğim diyor asabi oldum işim var biraz falan demeye başladı bunları basıp çocuğu felç bırakıp kızıda boğasım var
Saçmalama
Çok ciddiyim beni anlayamiyorsunuz ama anlasanız inan bana aynısını yapardınız
Ayrıl sevgilinden bu kadar basit